• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Sağlık

Hormon bozukluğu bütün hayatımı mahvetti. Bana bir yol gösterebilir misiniz? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
206
Hormon bozukluğu bütün hayatımı mahvetti. Bana bir yol gösterebilir misiniz?
Doğum Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
26 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

309

Cevap

285

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • mariyamm
    mariyamm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Benimde guatr sorunum vardi bende tuy problemi yasamistim ama ergenligimde olmustu bunlar belkide o zaman fazla buyutmustum ama annem sagolsun doktora goturdu hala ilac kullaniyorum ve yaklasik bir yil rahatsiz oldugum heryerimde yuzumde yoktu bel ve gobekte vardi aldirdiktan sonra karinca yumurtasi yagi kullandim ve su an yemin ederim hicbir sey yok dene mutlaka umarim ise yarar cok gecmis olsun ve cidden baska doktor dene hatirladigim kadariyla baya once doktorum programinda yune boyle bir rahatsizligi tedavi etmislerdl

0
    0 Yorumla
  • realist96
    realist96 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

“Olur ki siz bir şeyden hoşlanmazsınız, hâlbuki hakkınızda o bir hayırdır. Ve olur ki bir şeyi seversiniz, hâlbuki hakkınızda o bir şerdir. Allah bilir, siz bilmezsiniz.” (Bakara, 2/216)

Çok geçmiş olsun öncelikle. Bütün kalbimle dualarım seninle

Hayatta her şeyde bir hayır vardır. Bu hastalık belkide hayatta tahmin edemeyeceğin bişeye sebep olacak. Belki çok iyi bir adam çıkacak karşına belki bu hastalık seni Allaha yaklaştıracak veya hiç tahmin dahi edemeyeceğin bişey. İşte bu senin hayattaki sınavlarından biri.

Bazı anlarda öyle canın yanacak ki zor dayanacaksın işte o anlarda SABRET.
    Şeytanın dürtüsüne gelmemeye çalış dayan. Seni isyan ettirmesine izin verme. Kalbim ve dualarım seninle :)

Son söz olarak
    "Allah'a dayan, sa'ye sarıl , hikmete ram ol; yol varsa budur bilmiyorum başka çıkar yol "

1
    0 Yorumla
  • Charmingwoman
    Charmingwoman Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 65%
    +1 yıl

Normal bölgeler için agdayla aldıktan sonra limon sürerek kıl köklerinin yanmasını sağlıyoruz ya oralarada denesen böyle bişeyi azalabilir bide tüylerin rengini açsan sarartsan oksidan suyu veya oksijen suyu gibi bişeyle daha az göze çarpar, denedin mi bilmiyorum ama doktora başvur onaylarsa belki işe yarayabilir :( Allah yardım etsin dua et herşeyden önce lütfen :(

2
    0 Yorumla
  • toronado67
    toronado67 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 68%
    +1 yıl

geçmiş olsun arkadaşım.
    elimden keşke sizin için fazlası gelse şu an yazmaktan başka sizi azda olsa mutlu etmnek adına daha fazla bir şeyler verebilsem
    anlıyorum zor bir durum. tedavisi zor hastalıklar insanı daha çok yıpratır.
    ama biraz daha kendinize zaman ayırmaya çalışsanız iyi olmazmı.
    uygun bir kıyafet giyiniz gezmek normal hayatınızı yaşamanız için önemli
    daha önemlisi rahatsızlığınızı bir an unutup dilediğiniz gibi gezmek dolaşmak hakkınız

2
    0 Yorumla
  • findlove
    findlove Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

Oncelikle gecmis olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Her derdin bir caresi vardir elbet. Umutsuzliga kapilmayin. Boyle devam etse bile, eminim seni sevecek biri cikacakdir karsina. Ge3cekden kelimelerin kifayetsiz kaldigi zor bir durum. Toplum sizi kabul edecekse boyle kabul etsin Etmezsede bu bizim ayibimiz zaten. Rabbin sifa vermesi dileklerimle

2
    0 Yorumla
  • sarabende
    sarabende Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

bendede var hormonal bozukluk ama doktor tüylenmen az diye ilaç vermedi... gerçekten bir kadının hayatını mahvedebilicek türden bir hastalık evet seni anlayabiliyorum fakat bir çare mutlaka bulunur başka doktorlara git ne bileyim yap bişeyler lütfen pes etme Allah yardımcın olsun

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Evet lazer epilasyon çare değil bu durumda maalesef :( Canım bence birde bitkisel tedaviler uygulamanı ve bazı duaları okumanı tavsiye ederim. Öncelikle neye bağlıysa, ona odaklanmalısın, yani tüylenme vs. hormonlara mı bağlı, yani kadın hastalığına mı? Asıl sebebine odaklanıp, tadavisini öyle almalısın. Bitkisel kürler deneyebilirsin, akupunkturu bir araştır derim ve faklı tedavi metotları var, onları araştırmanı ve uygun olanını seçmeni tavsiye ederim. Sen tüylenmeye çok üzülüyorsun ve tek kafana taktığın o sanırım ama o saadece senin gerçek rahatsızlığının bir yan etkisi, asıl sebebini araştırmalısın. Ayrıca psikolojik olarakta kafana çok takmamaya çalış, zira psikoloji çok önemli bir etmendir... Allah şifa versin inşallah...

0
    0 Yorumla
  • alotoflonely
    alotoflonely Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

bak ben bu konuda profosyonel degilim ama yapman gereken ilk şey spora baslamak bir erkek olmama ragmen bende belustu bolgemde pek kil felanda yok bu durumlarin cogu genetikdir. oncelikle ailenden basla bu sorunu yasayan varmi? annen ile baban akraba mi? sonra git idrar kan tahlili ver sonuclar normal cikarsa hemen spora basla ve kilolarin varsa ver yoksada surekli kardio yap sonra ben abilerime bir sorayim bu konuda uzman bir doktor varsa yardimci olmaya calisirim ama dedigim gibi bu hastaligini baska hastilaklarda tetikliyo olabilir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet baska hastaliklari da tetikliyor zaten mesela kalp hastaligin yoktu o da oldu. Git gide daha da ilerleyecek ilerde seker hastasi olabilirim cunku sonum oyle gorunuyor.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende PCOSluyum. Bence lazer düşünme iğneli epilasyona git ilaç tedavisiyle birlikte. FDA onaylı tek yöntem iğneliymiş senin gibi bir hastanın dediğine göre ve o kurtulmayı başarmış. Benimde güngeçtikçe artıyor. Daha tedavi olmuş değilim. İğneli düşünüyorum bende ilerde. Sen tüylerini ala ala mı bu hale getirdin yoksa hiç dokunmadıgın halde böyle mi oldular? Tüylerine sakın epilasyon yapma. Bende mümkün olduğunca yapmamaya çalışıyorum çünkü yaptıkça 2 katı kadar artıyor. Hep saklamaya çalışıyorum. LAzer kesin çözüm değil ama iğneli deneyebilirsin. Birde her yerin mi böyle?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bütün govden boyle hatta bu biraz daha iyi hali. Ya ben cok doktora gittim sordum da ama dediler ki epilasyon fayda etmez icten olan bir durum yani ilk hormonlari duzeltmem lazim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kist var mı yumurtalıklarında? ameliyat falanda ediyorlar. İyi bir doktora gittigine emin misin?

Yorumla
  • bjkandahmet
    bjkandahmet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.

Evet kötü bir durum ama yilmak yok isyan da yok derdi veren Allah dermanını da verir. .. Sen araştırmaya devam et dua et küsme hayata Allah a isyan etme elbette ki bulunur çaresi hadi git lavaboya sil göz yaşlarını yüzünü yıka ve aynaya bak ve deki:
    Allah ın izni ile senden kurtulacagim hastalık de...
    ALLAH yar ve yardımcın olsun ;-)

4
    0 Yorumla
  • Zachriel
    Zachriel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

ALLAH yardımcın olsun, umudunu asla kaybetme asla pes etme eğer pes etmezsen gün gelir kazanan sen olursun bunu bana göre demek kolay sana göre uygulamak zor olarak görebilirsin belki ama tahmin edebiliyorum halini sadece hormonlarını yerine sok ve lazere git lazere gittiğinde enazından çoğu gider geriye kalmaz diye düşünüyorum ne bileyim önce hormonlar işte zorla kendini elinden geleni yap :/

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yapiyorum artik bir seyler. Agda aldim evde kendim aliyorum. Ama 5 gunu bulmadan yeniden cikiyor. Yuzumde de cikiyor zaten aliyorum ama yinede var. Karsi cinsin igrenmesi beni cok uzuyor. Hep uzak duruyorum onlardan hic bir erkek konusamiyorum cunku kimse istemez boyle birini onlarada hak veriyorum. Kendi halimde yasiyorum iste

Yorumla
  • sans_siz
    sans_siz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Maalesef ki bitanem o durum bendede var yani bisende değil anlıyorum seni allah yardımcın olsun :/ benimde bacaklarim ve göbek bölgemde var insan cok utaniyor haklısın alsan bile agdayla ya da makinayla 1 hafta sonra çıkıyorlar hemen sinir oluyorum ama doktora gitmedim hiç gitmeyi düşünüyorum ama ilerlemesinden korkuyorum ki sozluyum evlencem kocamin karşına böyle çıkamam aşırı utanirim ki utaniyorumda :( ALLAH YARDIMCIN OLSUN INŞALLAH EN KISA SUREDE IYLESIR DUZELIRSIN BU SIKINTIDAN KURTULURSUN BITANEM :(

1
    2 Yorumla
    • wrongwaydude
      wrongwaydude
      +1 yıl

Doktora gitmelisin ve lazer yaptır düzeni olarak

Yorumla
    • sans_siz
      sans_siz
      +1 yıl

Düşünüyorum gitmeyi çünkü sinir ediyorlar beni lazere gidicemde sozlum şimdi gitmemi istemiyor evlenince gidersin diyor ondan dolayi gidemiyorum

Yorumla
  • vanillalatte
    vanillalatte Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 36%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 419 cevap paylaştı.

bende de pco var ama benimkinde de erkek tipi dökülme söz konusu saçımın tepesi seyrek. ilaçsız regl olamıyorum bana da 13 sene östrojen verdiler şiştikçe şiştim çok kilo yapıyo bıraktım ilaçları nolacaksa olsun dedim artık. seni çok iyi anlıyorum. çok kafana takıyorsun ben de öyleyim. hayatımı olumsuz etkiliyor gitmediğim doktor prof kalmadı. tıpta çaresi yok dedi en son bitanesi bende pes ettim

1
    2 Yorumla
    • ĸiĸiвuu
      ĸiĸiвuu
      +1 yıl

Sarımsağı havanda döv sonra saç diplerine sür 30 dakika veya 1 saat bekle biraz yanıcak yanması iyi bir şey saç çıkartıyor. her duş almadan önce yap bunu 2 haftada sonuç alırsın.

Yorumla
    • vanillalatte
      vanillalatte
      +1 yıl

@kikibuu teşekkürler

Yorumla
  • Tacisel
    Tacisel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

Yasmin diye bir d. kontrol hapı önermiş bir arkadaş.
    Yasmin yan etkileri kişiye göre farklılık gösteren bir ilaç bende Tüylenmeye sebep olmuştu bildiğin dudak altında cücük denilen sakal şeklinde göğüs uçlarında göbek deliği etrafında bıraktıktan sonra tüylenme zamanla kayboldu.
    Yani bu tür durumlarda öneride bulunurken dikkatli olmak lazım beklenmedik sonuçlar doğurabiliyor
    Önerileri değerlendirirken bunu göz önünde bulundur.
    En kısa zamanda iyileşmeni temenni ediyorum geçmiş olsun...

1
    0 Yorumla
  • Berk10line
    Berk10line Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Çok üzüldüm geçmiş olsun hormonlarını düzene sokmak için yurtdışında en iyi şekilde ve hızlı şekilde sonuçlandıracak bir yer bulmalısın hayatını dahada mahfetmeden yanlış anlamada o resimde benim döş kıllarımdan daha fazla var sorun ciddi bu dedigimi sakın yanlış anlama tekrar geçmiş olsun

1
    0 Yorumla
  • Engin_3406
    Engin_3406 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Merhaba güzel kardeşim, öncelikle rabbim inşallah şifa verir sana. Benim sana tavsiyem biliyorum demesi kolay diye düşüneceksin ama olabildiğince kafana takmaman. Çünkü öncelikle ruhen iyi olasınki bedenine yansısın bu iyilik. Her ne olursa olsun asla ümidini kesme. Ne dertleri ne sorunları olan var dünyada. Anlıyorum bir bayan için beğenilmeme düşüncesi daha ağırdır. Ama emin ol gün gelir bambaşka bir dünyan olur. Yeterki sabırlı ol. Allahtan dile isteğini. Yaradana sığın derdini söyle. Asla duam kabul olmaz, olmadı işte gibi düşüncelere kapılma. Sabırlı ol. Derdi veren dermanınıda verir. Ama dediğim gibi önce ruhunu güzelleştir. Emin ol dua etmeye başlamak rabbine sığınmak ruhunun güzelliği için çok büyük destek olacaktır:)

1
    0 Yorumla
  • ygmuryagmaz
    ygmuryagmaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 62%
    +1 yıl

Canim benim arkadasiminda hormon bozuklugu vardi erkeklik hormonu daha fazla calisiyordu, o da lazere gitti hani agdaya gidicegime en azindan zamanini uzatiyor dedi bence agdaya gidip kil koklerini beslicegine lazere git en azindan hormon bozuklugu olsa dahi kil cikma zamanini buyuk olcude etkiliyor emin olabilirsin bundan. Ve sakin kendinden nefret etme o zaman yenilmis olursun emin ol cok guzel gunler goruceksin canim benim. Acil sifalar dilerim ❤❤

1
    4 Yorumla
    • üzgünkız215
      üzgünkız215
      +1 yıl

yaa lazere gidince herhangi bir sıkıntı olmaz dimi? orayı pek anlamadım arkadaşın dediğinden eğer çıkacak diye gitme dedilerse gitsinler muhakkak yararı olur ama eğer sakıncalıysa cilde zarar verirse hormonlardan dolayı :/ böyle bişey yok dimi?

Yorumla
    • ygmuryagmaz
      ygmuryagmaz
      +1 yıl

Arkadasim 5 senedir devam ediyor onunki de ileri seviyede iler ki zamanlarda 3 4 ay araliklarla cikmaya basliyo normal olan bir vucutta 6. seansta o kdar zamana cikiyosa hormon bozuklugu olan bir insanda bir kac seans daha fazla. sadece ama hic bir zarari yok sadece sakal dedigin yer ve yuzu onermiyorum cunku kisiye gore bazilarinda. daha cok cikiyo yuze ozel bir sey bu bazilarindada azaliyor, eldivenle cek derim. Eldiven beslemediginden inceltiyorda killari canim gogusunun oralqrida eldivenle alabilirsin kisa surede cikar ama 3 alomdan sonra ince cikmaya basladigini farkediceksindir, yani oyle dolasmak ostemiyorum diyorsun ya hani bundan dolayi surekli alicaksin yapicak bisey yok canim.

Yorumla
    • üzgünkız215
      üzgünkız215
      +1 yıl

yaa aşağıdaki arkadaş lazere gitmiş aynı dert varmış şimdi hiç çıkmıyormuş tüy bile cidden bence denemeli arkadaş :)

Yorumla
    • ygmuryagmaz
      ygmuryagmaz
      +1 yıl

Dene canim tabi ki

Yorumla
  • asadfa
    asadfa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 52%
    +1 yıl

canım Allah sana çok çok çok çok şifa verir inşallah herkesin bir derdi var işte çok üzüldüm ama bence burdaki koca karı tavsiyelerini uygulama derim. daha da kötü olabilirsin o hastanedeki dandik doktorlara gitme alanında uzman doktorlara başvur Allah yardımcı olsun

1
    0 Yorumla
  • dizzyks12
    dizzyks12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 38%
    +1 yıl

tatlım öncelikle ALLAH şifa versin bunun için dua var diye biliyorum araştır istersen ve umutsuzluğa kapılık okulunu bırakma unutmaki okumamamın da yaşadaklarınında acısını sen cekiyorsun onlar değil bu yüzdn kendine asla eziyt etme hayatını yaşa dermansız dert yok demişler unutma

1
    0 Yorumla
  • electric
    electric Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 49%
    +1 yıl

İnşallah en kısa zamanda çözümünü bulursun. Bence hormon tedavisini araştır. Sakalları çıkmayan daha dogrusu erkeksi ozellikleri zayıf kalanlara testosteron vuruyolar. Sen de östrojen hormonu takviyesini araştırabilirsin. Ama çok iyi araştırmak lazım. Çünkü hormonlarla şaka olmaz. İyi araştır.

1
    0 Yorumla
  • ESROŞUM
    ESROŞUM Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Allahım yardımcım olsun kardeşim. Sıkma canını. Senin güzel bir hayatın olacak inşallah, evleneceksin, çocukların da olacak. Sana benim canım annem deyip sarılacaklar. Ama pes etmek yok, tedavi yöntemlerini aramaya devam et. Keşke elimden bir şey gelse. Çaresizlik kötü şey :(

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kardeşim sen burdaki kötü yorumları hiç mi hiç takma onlar ne dediklerini bilmiyorlar. Şöyle ki bende de kıllanma var ama benimki genetik sanırsam kollarımda bacaklarımda göbek bölgemde var. Ergenlikten önce de vardı bu kıllar. Şimdi rahatsız olmadım desem yalan söylerim ama kimse benimle dalga geçmedi kıllıyım diye. Benim en yakınım dediğim abim benle dalga geçti ama onu da takmıyorum. Sonuçta bu Allah vergisi birşey. İnsanlar aslında senle dalga geçmiyorlar. Onlar kiminle dalga geçtiğinin farkında değiller. Sen bunun için üzülme değmez. Evet birgün biteceğini biliyorsun sana gereken şeyler dua ve sabırdır. Bu ikisini bırakma güzel kardeşim. Rabbim hayırlısını versin senin için.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Merhaba.
    Benimde sana benzeyen sorunlarim var. Yüzümde (yanaklarimda, cenemde, biyik zaten cok var, yüzümün kenarinda yani sakal), gögüsümde, göbegimde, belimde, kollarimda, bacaklarimin üst arka ve ön tarafinda, affedersin popomda, ve vaginamda o kadar cok kil var ki, anlatamam. Ben cok süphelendim, ve jinekologa gittim. Orda kanimi felan aldilar, hersey normal cikti. Ben tabiki bir yandan sevindim, bir yandanda üzüldüm. Sonucta killarim yinede cok ve siyah. Annemde bile yok, hertarafi tertemiz. Neyse, doktor iste bana dedi herseyin normal diye, eve gittim. Tabiki killar gitgide cogalmaya basladi, ben artik biktim vajinam icin o kadar ugrasmaya, ilerde insallah lazer olucam. Ve bende senin gibi topluma girmek istemiyorum. Bana bakarlar diye. Sakallarim o kadar cok ki.. erkek miyim diye süphe ediyorum. Parmaklarimda bile cok kil var, inanirmisin? Artik kendimden utaniyorum ve bende senin gibi evlenmekten sogudum. Killi kizu kim ister ki? Ama pozitif düsünelim, allahdan ümit kesilmez.

1
    7 Yorumla
    • horlab
      horlab
      +1 yıl

Laboratuvarda calisan biri olarak soyluyorum jinokoloji yanlis secim. Endokrine gitmen gerek. Kesinlikle ikisi bir değil . Jinokoloji de eminim sadece kadinsal seyler icin tetkik yapmislardir. Endokrine gidip detayli bir sekilde hormonlarina baktir. Mesela ben hastanede calisan biri olarak sık sık kan verip baktirrim hic bisey cikmaz. ama endokrine tüylenme sikayetiyle gittim adini bile duymadigim bir hormonum yuksek ciktigi icin tuylenmem varmis. Sende git tekrar hastaneye sakin ihmal etme.

Yorumla
    • üzgünkız215
      üzgünkız215
      +1 yıl

yaa öyle düşünmeyin canım yaa arkadaş az önce anlattı lazerle herşey ççözülür Allah karşınıza kısmetinizi çıkartır elbette ama aklıma takılan nasl sorun çıkmadığını söyledi ki. bir doktora mı göründün canım? eğer 1 ise birkaç doktora daha baktır başka testler baktır.. bazen doktorlarda yanılıyor birçok örneğini görüyoruz. sen git bir araştır tepeden tırnağa neyin var neyin yok test yaptır ve ona göre özüm bulmaya çalış ama gerçekten yoksa lazerle aldırırsın ve biter :) ama işte göğüste belinde göbekte yanakta olması hormonlarla ilgilidir kesinlikle. benim kollarımda var çook seyrek ama upuzun :D bu bebekliğimden beri böyle sadece kollarımda ama kalın değil seyrek ama işte uzun ben bunu sorun ederdim ama bu normal ama işte sizinkiler hormonlardan kaynaklanması olması gerek. böyle bikaç bölgende seyrek olsa tamam diyecem de birçok yerinde olması insanı düşündürüyor muhakkak başka doktorlara aşka alanlara danış , çoğaldı filan da demişsin kesinlikle canım geciktirme.

Yorumla
    • üzgünkız215
      üzgünkız215
      +1 yıl

endokrine ye ben de gitmeyi istiyorum benim de saçlarım dökülüyor bir arkadaş hormon testi yaptır demişti ama endokrine ye randevu alınmıyor doktor yönlendirmesi lazımmış. internetten randevu alınıyo artık biliyorsun ve öyle yazı çıktı karşıma sence ne yapmam lazım? @horlab

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tavsiyeleriniz icin tesekkür edicem ve en kisa zamanda endokrine doktoruna gidicem.

Yorumla
    • horlab
      horlab
      +1 yıl

@üzgünkız215 Gozunde sakin buyutme. Once dahiliyeye muayene ol onlardan endokrine yonlendirmelerini iste. Ugrasmak istemiycekleri icin emin ol hemen gonderirler endokrine.
      Sakin ihmal etme ben umursamadim benimde tuylenme problemim azdi ama zaman gectikce artti ve şu an omur boyu kullancam bir hormon hapi verdiler...

Yorumla
    • üzgünkız215
      üzgünkız215
      +1 yıl

haa dahiliyeye mi gideyim ilk ben kadın doğuma gidecektim acaba o istersem beni endokrine yönlendirir mi yoksa dahiliye mi yapıyor sadece? ayrıca evet bir anca önce gideyim , Allah sana da yardım etsin canım şifalaar versin :) @horlab

Yorumla
    • horlab
      horlab
      +1 yıl

@üzgünkız125 yok canim ben hoc baslamadoysan tedaviye diye dedim dahiliyeyi. Tabiki kadin dogum jinokoloji felan da yonlendirebilir. Tekrar gcms olsn :)

Yorumla
  • iremnurrr
    iremnurrr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Bende bu hastaligi yasiyorum ama emin ol kendinden nefret etme ben kiloluyum hatta cook ki hic mutlu olamadim bu konuda , yuzumdeki tuylerden nefret ediyordum lazere gidiyorum bayaa azaldi bende kendimden nefret ettim ama kendimi birakmadim her ne olursa olsun birakma kendini emin ol Allah buyuk yardimcin olur sen sadece ne yaoabilecegine bak. ayrica dogum kontrol haplari tuylenmeyi arttiriyor dikkatli kullan.

2
    0 Yorumla
  • 87burak
    87burak Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Allah yardımcınız olsun. Kendinden nefret etmen doğru değil. Bilakis bu senin hormonlarınıda ruh sağlığınıda daha çok bozar. Allah à dua edeceksin ve tedavisi için uğraşmalısın. Allah dermansız dert vermez. İyi olacaksın İnşallah. Evlenip çocuklarının olacak ve bu günleri gülerek hatırlıyacaksınız. Tabi moraliniz bozmayın. Tekrar geçmiş olsun.

1
    0 Yorumla
  • Fiercyy
    Fiercyy Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Bendede var bu sorun ama fazlasiyla degil gorunmeyecek sekilde doktor beni endoteme gonderdi en kisa zamanda git dedi ben gitmedim daha dalga gecen kuzenlerimmi dersin yoksa teyzelerimmi bu hastaligi ciddiye almiyolar erkek gibi masallah diyolar birde ben seni cok iyi anliyorum utancindan yuzmeye bile gidemiyorsun degil mi ama allah yukarda kulunun kaldiramayacagi yuku yuklemez hic bir zaman elbet gececek sadece az sabir..

2
    0 Yorumla
  • soraya2008
    soraya2008 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

karınca yumurtası yağı var hiç denedinmi? kökten tüm hepsini aldığında belli seanslarla uygula birde ben bir arkadaşımdan duymuştum o faydasını görmüş ben denemedim ama araşatırdım, ama kötü olan şu ki Türkiye'de olanlarda böcek larvası varmış orjinal olan sadece iran veya herhangi bir arap ülkesinde bulunabiliyormuş

1
    0 Yorumla
  • Alej111
    Alej111 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

benim eski kız arkadaşımda da vardı bu pcos oda çok ağrı falan çekiyordu garibim hatta bana çocuğumuz olmayabilir falan diyordu ilerde evlenirsek gerçi ben onu her haliyle sevdim.. (ayrılma sebebimiz bu hastalık değildi yani) doğum kontrol hapı kullanıyordu regl düzensizliği falan vardı çok şükür şuanda iyi durumda umarım sende iyileşirsin üzülme Allah dağına göre kar verir..

1
    0 Yorumla
  • tozbembee
    tozbembee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Her şeyi araştırdığını söyledin ve çözüm olmadığını bide Allaha yalvararak denesene namazlarını düzenli kıl kuran oku belki rabbim sana bunun çözümünü gösterecektir bide elham şuresini okuyup banyo yap elham suresi şifa verir ve Allahın isimlerinden ya şafi ya latif çek bide böyle denermisin ama inarak çek lütfen

1
    0 Yorumla
  • güzєℓ_кαℓp
    güzєℓ_кαℓp Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

öncelikle moralini düzgün tutmanı öneririm çünkü ruhun ne kadar güçlüyse bedende o kadar ayakta durur
    ALLAH a güvenmelisin ve sabretmelisin
    tedavi konusundada vazgeçme olacak de sürekli dua et olumsuz düşünceleri kafandan uzaklaştır
    dualarımız seninle inşallah her şey yolunda gider

2
    0 Yorumla
  • Taşçaynar
    Taşçaynar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Her şeyden önce psikolojini düzeltmelisin. melankolik mutsuz halinden çıktığın zaman ilaçlarını yeniden kullanmaya başla bu testosteronu dengeleyecektir artık doktorun tedavi ne kadar sürer derse. onun dışında karınca yumurtası yağı kullan. geciktirir tüy çıkmasını.

1
    0 Yorumla
  • TuhafAbi
    TuhafAbi Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Yinede nefes alıyorsun sevgiliyi aşkı evliliği tamam düşünmüyorsun ama yaşıyorsun nefes alıyorsun kendinden iğrendikçe çaresi var mı? Yok
    Kendini sev kendine bak oda sana yardımcı olsun yarı yolda bırakma bedenini sahip çık ona sen onu sev oda seni sevsin

2
    0 Yorumla
  • Dilara_72
    Dilara_72 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Ben de aynı durumdan muzdaribim. adet düzensizliğim bekarken vardı bana evlen geçer dediler evlendim daha beter oldu 1 sene içerisinde 20 kilo aldım beni görenler hayret ediyorlar nasıl bukadar kısa sürede kilo aldığıma doğum yap geçer dediler doğumda yaptım geçmedi şimdi ikinci çocuğum var hep tedaviyle oldu ben bu dertle 15 senedir uğraşıyom 28 yaşındayım halen ergenler gibi sivilcem var kendiliğimden asla adet görmüyorum ilaç kullanmasam senelerce olmam 2 senedir tüylenmem arttı 3 günde bir sakal bıyık alıyorum bu benim neredeyse iki saatimi alıyo heleki vucut tüylerime girince akşama kadar epilasyonla uğraşıyorum lazere gitsem geçmeyeceğini biliyorum ama çok moralimi bozuyor hiç bir kadın doğumcu çare olmadı demem o ki bu hastalığın yarattığı okadar yan etki varki saymakla bitmiyor illet birşey rabbim düşmanıma vermesin bu hastalara da tez zaman da şafi ismiyle şifa versin

0
    0 Yorumla
  • Bir_Demet_Lavanta
    Bir_Demet_Lavanta Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Kesinlikle böyle bir durumda kimseyle dalga geçmem gerçekten çok zor bir durum, Allah tan acil şifalar diliyorum rabbim kimsenin başına vermesin verenede şifa versin inşallah gerçekten senin adına çok üzüldüm kardeşim😔 dünyada ne sorunlar var biz neleri dert ediyoruz, bunu da bize hatırlattığın için teşekkür ederim

0
    0 Yorumla
  • Uahwvyabq
    Uahwvyabq Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Bende de ayni hastaliktan var yaklasik 3 hafta önce öğrendim seninki kadar degil kardesim ama bende de gobek ve gogus cevremdr eskiye gore tuylenme artisi oluyo allah yardimcimz olsun duzenli spor beslenmr ve zayf kalmak zorundayz. Bir de benim bu hastalgn getirdigi. su an icin kısrligm. var tedavi olmam. lazim ama daha kötü plur diye korkuyorum umarim sende bende allahin izniyle en kisa zamanda iyilesirz seni anliyorum gercektwn ne hissttgni senin kadar dehsetli olmasada ayni seyleri bende yasadim yasamaktaym

0
    0 Yorumla
  • Kitapduskunu
    Kitapduskunu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

Allah yardımcın olsun canım ama sakın kendini çaresiz hissetme tedavisi var gerçekten. Komşumuzda da aynı sorun vardı kendisi de uzun uğraşlar sonucu hormonlarını düzene sokabildi sadece sabretmen gerekiyo tedavi zaman alır sonra da lazer yaptırdı şimdi gayet normal onun da yüzünde tüyler vardı ama lazerden sonra düzeldi.

0
    0 Yorumla
  • PassionateLove37
    PassionateLove37 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 64%
    +1 yıl

Merhaba. Google de bir araştırma yaptım direkt gözüme bu sayfa takıldı bir bakabilir misin? senin için belki iyi olur.www.canersonmez.com/.../

0
    0 Yorumla
  • benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 34%
    +1 yıl

İlk defa bir sorun karşısında fikir yürütemiyorum. Doktora gittim demişsin ama unutma her doktor bir değildir. Hatta doktorların ciddi bir kısmı işlerini doğru yapmazlar. Bu alanda isim yapmış doktorlara ulaşmaya çalış. Sorununu çözmenin yolu bu gibi görünüyor. İnsan ne çaresizlikler yaşıyor. Üstüne gidersen mücadele edersen çözülüyor. Etmezsen daha çok iÇine gömülüyorsun.

0
    0 Yorumla
  • şekerlemee
    şekerlemee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 54%
    +1 yıl

canım benim çok geçmiş olsun belliki zor bir durum Rabbim kimseye dermansız dert vermez illaki bununda vardır bir çözümü Rabbimde en kısa zamanda karşına çıkartsın, üzülme diyemem ama insanların ne derdı var bacakları olmayanlar güneşi bir kere bile göremeyenler Allahım ben sana teslim oldum bana yardımcı ol beni bu gamdan kurtar de illaki Rabbim koşar imdadına.

0
    0 Yorumla
  • kelebekBeyazgül
    kelebekBeyazgül Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 38%
    +1 yıl

Cok gecmis olsun kardesim. benim bir arkadasimdada vardi hicbirsey fayda etmiyor su an evli evet bazen esi tiksiniyor ama durum degismiyor. kisaca bu hastalikla bas etmen gerekir ysni kendini bulanimada doksan bir care bulamassin sadece agda ile veya baska bir yöntemle sürekli alman lazim. buna alismalisin

0
    0 Yorumla
  • kafasıbozukbayan
    kafasıbozukbayan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 67%
    +1 yıl

geçmiş olsun ama moral bozmaya gerek yok bu durumda olan çoğu bayan tedavi olabiliyor ben de olduğunu söylediler ama bende bu derece kıllanma olmadı... ben öğrendiğimde çok üzülmüştüm tatile gittim geldim tuzlu suya girince bişeyler gelmişti neyse kiloluysanız eğer kesinlikle kilo verin arkadaşımda pcos hastası kilo aldıkca kıllanma oranı fazlalaşıyor malesef o yuzden acilen kilo vermenizi tavsiye ediyorum

0
    0 Yorumla
  • selinnnnnnn
    selinnnnnnn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 40%
    +1 yıl

Walla bende de hormon bozuklugu var bende boyle değil agda yapa yapa inceldi azaldi kollarim beni rahatsz ederdi kollarimda bile az ve gec cikmaya basladi yuzumde cok killanma oluyodu kuaforum eskisi gibi killanma yok dedi yuzume bile agda yaptiriodum ve tedavi bile olmadan azaldi bende sen jilet vurmus olabilir misin git kuafore komple agda yaptir once incelmeye baslar sonra azalmaya

0
    0 Yorumla
  • Illegal1kiz
    Illegal1kiz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Öncelikle şunu söyleyim bende 17lerimde bir anda kilo almaya tüylenmeye başladım, oysa tüy sorunu olan bir insanda değildim, ağır stresten hormonlarım bozulmuş doktor bana düzenli beslenmemi söyledi ve stresten uzak olmamı, tüy sorununu kafaya takma ilaç yardımıyla dökücez dedi. Iyiki tüylenme olmuş daha farklı sonuclar da verebilirmiş dedi biraz olsun rahatlamıştım. Vücut öyle bir şey ki dertleri sıkıntıları artık vücudunuz kaldırmıyor ve tepkilerle kendini gösteriyor. Ağlayıp zırlamanın isyan etmenin faydası yok, acıyor diye ağdadan tüy alma makinalarından kaçma. Evet normal insanlar ağda yapınca 1 ay 1,5 ayda çıkıyor senin 2 haftada olsun öyle öyle onlarla baş etmeye çalış kafaya takma takdıkça faydası olmaz. Sana tavsiyem bu.

0
    0 Yorumla
  • gncdlk
    gncdlk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 45%
    +1 yıl

canım ilk olarak bunu takıntı haline getirmemeye çalışıp kabullenmelisin sonra ilaçların da yardımıyla hormonlarının düzene girmesini umuyorum çok daha kötüleri de vardır illaki ama kendine hayatı zindan etme kendini olduğun gibi kabullen bence ve hormonlarının düzensiz olması seni iğrenilesi bir kız yapmıyor

0
    0 Yorumla
  • Mael_bones
    Mael_bones Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

ilk olarak çok geçmiş olsun. . . gerçekten zor bir durummuş. yazdığın şeyi okudum peki hiç bir nöroloji bölümünü denedin mi? belki beyinde bu hormonların salgılandığı yerde bir sorun vardır? mesela bende kadın doğum bölümüyle ilgili sıkıntılar yaşıyordum ve bana 18 yaşında menopoz hormonumun salgılandığı açıklandı ve beyin mr ı çekildi hipofiz bezinin duvarında büyüme çıkmış ondan kaynaklanıyormuş ve ağır bir ilaç kullandım şu an öyle bir sıkıntım yok

0
    0 Yorumla
  • Coder33
    Coder33 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 37%
    +1 yıl

Öncelikle geçmiş olsun, Allah şifa versin diyorum. Erkek değilsin. Erkek kılı dahi bu şekilde çıkmaz.
    Bu kıllar bir hastalığın sonucu bu belli. Şifanı ara. mutlaka vardır. Hiç bir hastalık şifasız olmasın ki , ölüm hariç.

5
    0 Yorumla
  • 4adrenalin
    4adrenalin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

Derdin Canını sıkmış belliki bende de hormon bozukluğu var ama senin ki kadar değil bu hastalığı yenmek senin elinde he senin bahsettiğin kadar da kötü bir hastalıkta değil onu da belirteyim tedavi olman için olanaklar yarat sen dua et şükür et zihinsel engelli veya yatalak değilsin nolmuş kıllı olmuşsan hepsinin tedavisi var pes etme hepsi düzelir Allah şifa versin sandığınız gibi kolay deme tahmin ediyorum.. Allah o derdin dermanını vermiş bul onu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Allah yardimcin olsun insallah.. InsALLAH RABBIM şifa ni verir.. Hangi insan dort dortluk ki? hangimiz mukemmeliz? Hic birimiz. Benimde hastaligim sorunum var uzuldugum:( ama napabilirim.. Artik alistim, alismak zorundaydim.. Alisamasaydim, hayat benim icin cehennem olurdu. Kendini, kendi hastaligimi, onunla yasamayi ogrenmek cok zor biliyorum. Emin ol, rabbimin dedigi olur. Bu sadece bir imtihan. Imtihan dan iyi gec. Elbet rabbim mufakatini verecek. Hepimizin. Rabbimin yaratigi kullardaniz, elhamdullillah cok sukur dememiz lazim buna.. buna da sukur. Daha beter olanlar var hayatta..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu konuda daha uzman bir doktora görünmelisin bence. Senin sorununu yaşayanlar da senin durumunda olanlar vardır elbet onlarla iletişime geçmeye çalış.

https://cilthekimi.com/sorusor/

şu siteye gir Diğer bölümüne konu aç 1-2 hafta sonra sitedeki doktor cevap yazacaktır.
    Allah şifa verir inşallah kendini bu fani dünya için bu kadar üzme elinden geleni yap sadece gerisine yapacak bir şey yok duadan başka.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kusura bakmada cok büyütmüssün. bende aşırı terleme var ( insan içine çıkılmaz derecede) , basurum var ( nerde oldugunu soylememe gerek yoktur umarım doktora her zaman donup duruyorsun buda bı delıkanlıya cok koyar), sol kulagım sagır durmuyor , bide yüzümde egzema var. yüzümde diyorum pul pul dökülüyor yüzüm kepekle. şimdide bogazımda yutkunamama sorun başladı. senınkimi sorun benımkılermi? ben genede şükür edip mutlu mutlu yaşıyorum :D ciddiyim a - dan zye. senın sorunun lazer epilasyonla çözülür... 1500 tl civarında makinalar var al kurtul işte. en azından bir tedavin var ve saglamsın :). haydi selametle.

1
    4 Yorumla
    • ozgeyunus
      ozgeyunus
      +1 yıl

Ne kadar bos laf yapmissin. bir kiz icin cok cok kotu birsey bu. Basur senin hastaliklarinin cogu seyin tedavisi var rahatlikla olbilirsin yani. Ama bir kiz icin kolay bisey degil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@ozgeyunus :D pardonda hangisinin tedavisi var? basuru defalarca tedavi ettim tekrarlıyor. günde 3 4 hap içiyorum bu genç yaşımda. sol kulagın sagır olmasını nasıl tedavi ediceksin? peki ömür boyunca geçmicek yüzdeki egzemayı? sen bir ortama girince yüzünde kepekle gezebilcekmisin? az araştır egzemayı istersen? aşırı terleme için ameliyat şart bitek bunun tedavisi kalıcı ama onun içinde cok büyük riskler alman gerek.

Yorumla
    • balpetegim
      balpetegim
      +1 yıl

Boyle demeyin herkesin yuku kendine agirdir hepinize gecmis olsun hastaligin iyisi mi olur.

Yorumla
    • redSonja06
      redSonja06
      +1 yıl

Allah sabır versin size de çok zor. Eline diken batsa ağlayan insanlar gelmiş yorum yapmış.

Bana da bu kızın biraz psikolojik desteğe ihtiyacı var gibi geldi.

Yorumla
  • tetik_23
    tetik_23 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47
    +1 yıl

Kardeş takma bu kadar, Haktan hayırlısı. ben bunu biliyorum yanılmıyorsam rahimdede polikistik over var bu erkeksi hormonların gelişmesinden oluyor hatta seni çok üzmek istemem ama yumurtalıkların tam gelişmediğinden çocuk sorunun da olacak. tedavi şansın ne düzeyde bilmiyorum ama bu konda ciddi bir tedavi süreci başlatman lazım öylesine doktora gitmekle olmaz yani.

0
    0 Yorumla
  • ĸiĸiвuu
    ĸiĸiвuu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Hiç canını sıkma bu hastalık çoğu türk kızında mevcut yalnız değilsin yani. Bir süre hastalığından kurtulana dek türbanlı olabilirsin o zaman kimse görmez. Hem şıkta giyinirsin. Evdeysen bu arada kendine birşeyler katacak işler yap en azından hayatını üzülerek geçirme hem hastalığınla savaş hem bitaraftan eğlenmene, kendine birşeyler katmana bak.

2
    0 Yorumla
  • suderana
    suderana Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Canım kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin ama umudunu kaybetme! herkesten ümidini kesebilirsin bütün doktorlardan bütün ilaçlardan ama Allah tan ümidi kesmek olmaz.. seni en iyi anlayan o şifayı ondan iste.. Rabbimin izniyle iyi olacaksın inşAllah. bende senin için dua edicem. Hep güçlü ol kendini hayattan soyutlama ne olursa olsun hayat devam ediyor zaten yaşanması zor olan hayatı daha da zorlaştırma..

1
    0 Yorumla
  • didemgkmn
    didemgkmn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

allah şifa versin söyleme sorunun çözülmediğini lazerciye tedavi oluyorum doktorumun onayı var de başla lazerle başlarsın kıllar kalın siyah zaten sonuç alırsın kalanlar içinde iğneli epilasyonla devam edersin lazerdi iğneliydi uzun süreçler hormonların keyfini beklersen iyice ruh halin bozulcak

1
    1 Yorumla
    • didemgkmn
      didemgkmn
      +1 yıl

ayrıca lütfen haline şükret kendimden iğreniyorum deme isyan etme çözümsüz değil sorunun kolu bacağı olmayanlar var daha neler var

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

"allah yardımcı olsun" demek ne saçmadır zaten allah böyle olmasını istemişse niye yardım etsin hadi etcek olsa sizin sözünüze mi bakıcak böyle şeyleri dine tanrıya yormanız ahmaklıktır bunun tedavisi duayla değil bilimle olur ilimle olur ve bence bu dünyada seni sevebilicek insanlarda vardır muhakkak vardır ne olursan ol belki 1 milyon insandan sadece birisi seni ister ama ister

4
    8 Yorumla
    • kntsn89
      kntsn89
      +1 yıl

Bu dünyada herkesin bir sınavı var bu kızcağızınki de buymuş demek ki. Allah dağına göre kar verirmiş diye de boşuna söylememiş büyüklerimiz. umarım bir çare bulursun iyileşirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@kntsn89 haha :D sınav tabi ya birileri zenginlik içerisinde yüzerken birileride böle dert yanıyor ama sınav tabi ki cennette huri falan vericekler vuhu ahahahha :D

Yorumla
    • ebedimatem
      ebedimatem
      +1 yıl

Din zaten arayın araştırın diyor "fiili dua" denir buna da..

Yorumla
    • Nurum98
      Nurum98
      +1 yıl

Baxi seyleri anlayamiyorsan bilmiyorsan bilmedigin sey hakkinda yorum yapma konusma sus daha iyi

Yorumla
    • kntsn89
      kntsn89
      +1 yıl

o zenginlikte onların sınavı e düşüncesiz sen yardıma muhtaç olan birine yardım etmiyorsan hep ben hep ben diyorsan o da senin zalimliğin düşüncesiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@kntsn89 senin gibiler böyle düşündükçe birileri zengin kalmaya ve birileri de açlıktan ölmeye devam edicek

Yorumla
    • kntsn89
      kntsn89
      +1 yıl

Senin aklına tüküreyim ben nerenle okuyup nerenle anladıysan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

cahillerden hakaret işitmeye alışığım ama cahiliğin hiç akıllandığını görmedim boş yere yazıyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Öncelikle çok geçmiş olsun, bildiğin üzere anti-testeron ilacı kullanman gerekir testesteronu bloklaman gerekli, ülkemizde bunu kadın doğum ilacı gibi şeylerle veriyorlar sanırım. Bikaç yabancı site kurcaladım doğal bitkisel anti-testesteron ilaçlar var mı diye, şu aşağıdakileri kombinasyon yaparak kullanıyorlarmış
    - Nane çayı, Chinese skullcap, Saw Palmetto

Senin vücudun için gerekli olan bu kombinasyonun aynısı olmayabilir , belki sadece Saw Palmetto da yetebilir, denemekte fayda var. Geçmiş olsun tekrar.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Canım benm bir arkadaşım da kullandığı ilaçlar dolayısı ile kıllar olmuş vücudunun her yanında erkek tipi kıl seninki gibi. lazer tavsiye etmem çünkü sakıncalı. ama arkadaşımın yaptığını söyliyim sana. Sır ağda ile aldır ve üzerine karınca yağı yumurtası sür iyice yedir her ağda sonrası. Üç dört gün. Düzenli ağda sonrası uygula faydasını çok görürsün arkadaşım kılı doluydu şimdi tek tük var yok. Hayırlısı ile geçer canım doğal yolla yap sen

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ayni kist bende de var. Tuylenmem gobek bolgesine kadar kalin ve sik. Boynumda sayiyla var bana cogaliyor gibi geliyor acikcasi ama asiri derecede degil. bir hap kullanmaya basladim doktor tavsiyesi ile. Aldactone. Tuy koklerini zayiflatiyormus. 1 ay duzenli 2. Ayim. duzensizdi. sende basla. Bu arada bu ne surede bu kadar oldu nasil basladi

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim annem senin gibi yumurtaliklarla alakali sorun hatta amerika'ya bile gittik tedavi icin almanya'ya gittik duzelir dediler duzelmedi onun da kucuklugunden beri var ama bak babamla evlenmisler ben olmusum umudunu kesme elbet birini bulacaksin annemin epilasyonuna ben yardim ediyorum

2
    0 Yorumla
  • deli1994
    deli1994 Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Bende de hormanal bozukluk var ama bunun gibi değil tüy şeklinde almadığım için üst kısımları bu şekil değiller ama dediğim gibi kökten alıp limon tuzu dene epey azalma olacak zamanla kurtuluş bile olur. Buna da bak derim hamam otu yağı ama tozu değil bak yağı.. Orginal olanı bende almayı dusunuyorum deneyecegim ise yararsa alınca söylerim. Araştır istersen bunu da..

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (474)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Hormon bozukluğu bütün hayatımı mahvetti. Bana bir yol gösterebilir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hormon bozukluğu için ne yapmam gerek? 7 cevap verildi
Hormon bozukluğu ve tipsizlik hayatımı mahvetti? 21 cevap verildi
Hormon bozukluğu nasıl düzelir? 5 cevap verildi
Hormonal bozukluk nasıl düzelir? 4 cevap verildi
Hormon bozukluğu nasıl tedavi edilir? 13 cevap verildi
Hormon bozukluğunun tedavisi nasıl oluyor? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kendinize acıyor musunuz?
  • Küpe taktığınızda nasıl saç modelleri tercih ediyorsunuz?
  • Mesaj mı daha güzel, arama mı?
  • Misafirlikte üşüdüğünüzde "kombiyi biraz daha açabilir misiniz, kombiyi açar mısınız" der misiniz?
  • Dış görünüşe sadece erkekler mi önem verir?
  • Çok yoruldum arkadaşlar ama güzel bir yorgunluktu🥳 yorgunken uyuyabiliyor musunuz?
  • Modunu yansıtan bir şarkı bırakır mısın?
  • İnsan en çok hangi anda kendini sorgular?
  • Geceye gürültülü bir şarkı bırakır mısın?
  • Sitedeki üyelere soruyorum; Size göre 'taş gibi' olmanın tanımı nedir? (Fizik mi, aura mı, giyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨