Hormon bozukluğu ve tipsizlik hayatımı mahvetti?

Öncelikle dalga geçicek varsa lütfen yapmasın, yeterince üzgünüm :(
Kendimi oldum olası sevmedim, hem insanlardan da çirkin olduğumu duydum, yüzüme karşı da..
Bu yüzden kendime zarar bile verdim. Yaşıtlarıma bakıyorum, zarif, yumuşak yüz hatları, hokka burunlar.. Güzeller yani.. Bense öyle değildim.. Güzel olan tek şey saçım ve cildimdi. AMA ŞU SON 3 YILDA onları da kaybettim, hayatım daha da karardı.15-16 yaşlarında saç dökülmem yoğunlaştı ama ben diyetten zannediyordum, çocuk aklı.. Ailemin zaten umrunda değildim. Kaşla göz arasında vücudumda tüylenme başladı.. tabi yine farkında değilim. En son yüzüme sıçrayınca geçen yıl doktora gittim. Bir şeyin yok dedi yolladı. Meğerse kistik bir yapıdan dolayı oluyormuş. Genetik dedi postaladı oysa genetik değildi. Sonra okul araya girdi. Derslerle uğraşırken işler iyice kötüye sardı.. Saçlarım o kadar azaldı ki... Pürüzsüz olan yüzüm şimdi ne hale geldi.. Kafamı kaldırıp kimsenin suratına bakamıyorum. Çok üzülüyorum, ağlıyorum gözyaşlarım kurudu resmen. Her hastane bir şeyin yok diyor, kan vermekten içim çıktı.1 ay kadar sonra özel bir yerde tedaviye başlayacağım. Ama ne yüzüm ne de saçlarım eskisi gibi olmayacak, bunu yazarken bile ağlıyorum. Diyorum ki Allahım ben bugüne kadar kimseyle dalga geçmedim, kötülük etmedim. Beni zaten çirkin yaratmıştın, şimdi iyice çirkinleştiriyorsun. Nefes almak bile istemiyorum. Bir ton sorunla uğraşırken, üstüne bir de bu gelince patladım..
Bu bozukluğu yaşayan birileri var mı? Cidden takatim kalmadı.
Hormon bozukluğu ve tipsizlik hayatımı mahvetti?