AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
285Cevap
şu an benim kardeşimde tedavi görüyor. Doktor kontrolünde doğum kontrol hapı
kullan ve sakın doktor tavsiyesi dışında kullanma. Adet düzensizliğinin varsa düzene sok ve cafeinli içeceklerden uzak dur. Sakın kendini sıkma daha fazla çıkar strese bağlı olarak. Ama düzelmiycek birşey değil merak etme. B12 eksikliğne ve diğer tüm kan tahlilerinede bir baktırmalısın
Sevgili Bacım Her Şeyin Çaresi Var! Sakın Ha Umutsuzluğa Kapılma Seni Seven Senin Kalbini Sevmeli, Diğer Türlüsü Defolup Gitmeli.
soğan kürü işe yaramadımı gerçekten ne kadar süre kullandın aynı sorun bendede var ve lazer dediğin gibi tamamen bitirmiyor ama inceltiyor ben soğan kürünü 6 aydır kullanıyorum kullanmayada devam etmeyi düşünüyorum birde senin hormonlardaki tam olarak sorun ne bende fsh lh değerleri dengesiz sendeki nasıl
Oncelikle gecmis olsun. Allah yardimcin olsun.
Kilo problemin var mi? Bu hastalikta kilo verince ilaclarin yapamadigi mucizevi sonuclar elde ediliyor.
Hatta en etkili tedavi kilo kaybi..
Kimse tabi böyle birşeyi yaşamadan bilemez o duyguyu tatmadan ama bence umudunu hiçbirzaman kesme derim mutlaka vardır bir çaresi allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda derdine bir çare bulursun bende araştırıcam bişi bulursam yazarım
Gercekten cok gecmiş olsun. Tıp cok gelişti gercekten bir nedeni arastırrkrn baska nedenler cıkuyor sanna önerım sadece hormon ya da kıL olarak bakma olaya. Bu arada epilasyonu doktorunla konuştun ımu hiç
Çok geçmiş olsun üzülme sakin kaderin de ne varsa onu yaşarsın elbet seni böyle kabul edecek bir delikanlı vardır lazer ağda felan fayda etmiyoretmiyor mu? Sürekli yapsan ya da makine ile felan
10 kadından birinde varsa mutlaka bir çaresi vardır ben ilk defa görüyor duyuyorum bu hastalığı nasıl tedavisi olmaz doktorlar sitesine baksan yardımcı olurlar belki
Allah düşmanımın başına vermesin. Allah yardımcın olsun. sen bizi koru bu hastalıklardan yarabbim. psikoljini anlayabiliyorum çok üzüldüm senin adına lazer diyecektimki yazını okurken sen cevabı bana verdin zaten :(
Cok buyuk gecmis olsun arkadasim
Cok defa senin sorunu gordum burada bir kersinde kadindogum doktoruna yonlendirmistim
Senin hastaliginin ismi hirsutizmus olmasin... pkos bu kadar yapmaz
Bende de var aşırı kilo aldım kıllarım da vardı ama bu kadar çok değil lazere gidiyorum şimdi. Allah şifa versin canım benim seni çok iyi anlıyorum. Mutlaka bir çaresi vardır. Ben de çok araştırdım ama psikolojik iyi değilim artık kilo vermeye dermanım Yok. Bu arada şimdi nasıl oldun?
Geçmiş olsun arkadaşım, derdi veren dermanını da mutlaka yaratmıştır. Türkiye bitki floarası açısından çok zengin illa ki çok değişik bitkiler var. Madem ilaçlar ile düzene girmiyor, soruşturun bakalım bitkiler tedavinize yardımcı olacaktır. Ankara da Feridun Konak var, onunla görüşün isterseniz bence sonuçta görüşün kaybedeceğiniz birşey yok.
ben belcikada yasiyorum leuven sehrindeki doktorlarin cok iyi olduklarini hani belcika kralitetle yonetiliyor ya belcikanin eski kralini kalp ameliyatini yapan doktor leuvendeki doktorlar eger durumun musaitse arastir orayi ordakiler cok iyi diye duydum belki nir care olurlar aklima ilk geleni yazdim allah yardimcin olsun kardesim allahim sana sifa vetsin insallah
Gecmis olsun ama güzel olmak dah cok zor birsey bunu bil hayatim boyunca herkes beni kiskandi ve cok kötü yolara düstüm güzelim diye ama Allah böle sana kötülük icin olsun diye yapmadi böle sana iylik icin yapti güzeler cok kötü Yola düser kandirilirlar cok zor ve cok kötü birsey... Laser epilasion yapilmiyo mu? Sende
Aynı sorun bende de var okurken baya bir duygulandım :( Sakalım bile çıktı her hafta ağda yapıyorum ve cildim artık dayanamıyor.. :( Kıllarım çok kalın olduğu için mecbur jilet vuruyorum, ağda yaparsam morarıp kanıyor ve hiç azalma görmedim. Gögüslerimin arasında.. göbeğimde, vucudum ayakparmagimdan taa tepeme kadar kıl-tüylerle dolu.. resmen bir savaş içindeyim. Gittikçe cogalıyor ve daha 19 yaşındayım
tüy dökücü krem kullan sende jilet sürersen daha kötü olur
ikiside aynı değilmi üsten alıyor kıllı... lazere başlıyacam en kısa zamanda
Jiletle tüy dökücü krem aynı olmaz sanırım biran önce jileti bırakmalısın.
Tamam deniyecem teşekkürler
Bacım çok geçmiş olsun. Asla pes etmek yok. Öbür kızlar 15 günde bir ağda yapıyorlarsa sen 5 günde bir yaparsın. Ondan sonra koca da bulursun, çocukta yaparsın kariyerde. Hem seversin hem sevilirsin. Az banyo yapmakta yok. Kirlenince banyonu da yap.
Allah şifa versin ama anlamadığım bişey var benim sorunum cildimle değil hormonlarla demişsin? Lazer zatenn kıl köklerini yakıyor. Kıl kökü yanınca tekrar nasıl çıkacak? Gün geçtikçe artıyor mu? Bnce lazeri denemelisin.
Hormonum bozuk yani nasil desem o duzelmeden o tüylerden kurtulamam ilk once hormonu duzeltmem lazim ki bununla ugrasiyorum senelerdir hatta adet gormeye basladigim zamanlarda durmuyordu yine oluyordu
Sürekli uzuyor mu?
Evet tabiki uzuyor almazsam hep uzayacak
Hiç denedinmi ne kadar uzuyor diye?
aynı hastalık bende de var. gögüs üstü sırtımın bir kısmı göbeğim kalçalarım kıllama yaptı. umarım en yakın zamanda şifasını bulursun
kız çok geçmiş olsun yaa.. valla bir çaresini bilsem söylerim ama bilmiyorum ki hiç :// ahh canım ya:/
canım yaa Allah acil şifalar versin :( buna bir çözüm bulunmalı 2015 yılında yaşıyoruz :( ama sakın isyan etme Allah daha beterlerinden korusun canım :( Allah yardımcın olsun inşaAllah :(
Lutfen cirkin oldugunu dusunme jilet yerine agda kullan dermatologa git caresiz hissetme kendini tipta her cozum var yilma ilaclari en az 6 ay kullan
Canim benim arkadaşımda da ayni. problem vardi lazere gitti heryeri yuzu bile kaymak gibi. Karamsar olma bence git lazere, guzelligini cikarmak senin elinde
18 yaşındayım ilk defa 15yaşımda ilaç kullandım adetimi düzene soktu ama kıllanmam yavaş yavaş artmaya göğsümde çıkmaya başladı. 17 yaşında tekrar kadın doğuma gidip ilaç kullandım pcos oldugumu söyledi lazere yönlendirdi. Lazer bitti çok kötü bi haldeyim prolaktinim 70 çıktı göğsümde göbekte meme her yerimde aşırı kıllanma var simsiyah ve uzuyolar prolaktin ilacı kullanıyorum boy 1.63 kilomda 59-60 ne yapmam gerek sürekli ağlama krizlerine giriyorum hayatım bitmiş gibi hissediyorum..
@isimlerkull neden bukadar karamsarsin allahtan geldi senidd bogle sevecek bi erkek bulursun
zaten sevgilim var derdim erkek mi elimizi sallasak ellisi zaten allah askina ne rezil insanlarsiniz sağlık sorunundan bahsediyoruz surda erkek diyosun
boşversene. herkes fark yaratmaya çalışırken, al işte sana fark! hemde allah vergisi yerinde olsam beni ben yapan değerler bunlar deyip farklı olmanın tadını çıkarırdım.
benimde yüzümde tüylenme var eski sıra arkadaşım erkeki ve sürekli dalga geçiyodu hatta bende şaka yapıyodum doktora gittm zaıfla geçer dedi bir ara zayıflarım dedm ama hiç takmıyorum sende takmamalısın geçmiyosa sonuç ara ama kendini üzme daha kötü bir hastalığa kapılırsın umarım bir tedavisini bulursun
canım ibraihm saraçoğlunun testere dişli arslan pençesi kürü, soğan kürü , ve taze nane kürlerini araştır ve mutlaka yap. Ve bol soğan tüket pcosun düşmanı..
Bana ulaşabilir misin lütfen mesaj falan aynı problem bende de var eminim ki birbirimizi anlayacağız. şu an sadece şunu söyleyeyim inan bu şekilde olduğumuz için laf edenler insan değil hayvandır. Böyle olmak bizim suçumuz değil böyle yaşamaya alışmamız gerek inan bir gün bir insan çıkacak karşına seni her halinle kabul edecek seni koruyup kollayacak ümidini asla yitirme mutlu ol canım :)
Benim de hormon bozukluğum var kimse bilet demiyor benim. De. Çok tüylebölen var bıyıklarım sakallarım ve bacaklaron çok fazla sakalkarmaşık çok sert erkek sakalı gibi ve kilom da var bana. Kilo verideniz tüyler. Dökülür dediler 20 kilo verdim ama hiç değişiklik olmadı zaten. Geri aldım verdiğim kiloyu napcam bilmiyorum gulmeyin bu gulunecek birsey değil bir tür hastalık
Çok geçmiş olsun ama çok dert etme çünkü atlatacağın bir şey sadece sabırlı ol ve çözüm ara yılma düşün ki ne büyük sorunları olan insanlar var örnek görememek duymamak sakatlık vesaire gibi yani şanslı sayılırsın çoğu na göre şunu sana tavsiye ederim düzenli bir yaşam tarzı edin düzenli ve doğal beslen faydasını görürsün ve atlatırsın inşallah.
eger agda falan yapiosan karinca yagini sur kili azaltirmis bide agda yapiosan sekerli ada kullanma yani cam sakizi o killari besler ve kendnle bariaik ol canım
ÖncelikleAllah yardimcin olsun. Bendede nirmalinden fazla tüylenme var. Öncelikle ne olursa olsun kendinle barisik ol. Sen vucudundaki bu rahatsizligi sorun yaparsan etrafindaki insanlarda bu rahatsizligina kötü bakar. Sen barisik olursan az da olsa yasamak senin icin daha kolay olacak.
Çok çok geçmiş olsun dert etme insanlar ölümcül hastalığa yakalanıyorlar beterin beteri var sükret her ne olursa olsun en başta bir kadın doğum uzmanına görün onun vereceği tedaviyle yola çık derim ben güzellik merkezlerini tercih etme benim boynumda 1 tane ince tüy çıkmıştı kadın doğuma gittim sakin tüyü koparma dedi ilaç verdi kendiliginden döküldü sen kopardınmı hiç?
Canim benim umutsuz olma alttaki bir arkadasin da dedigi gibi erkekler bile rahatca kadin gibi olabiliyor herseyin bir cozumu vardir zor biliyorum ama umudunu sakin kaybetme Allah sifa versin yardim etsin insallah.
Allah kimseye boyle bir hastalik vermesin umarim bunun bir tedavisi bulunur seni anlayamaz senden baska kimse seni anlayamaz ama yinede senin adina ciddi anlamda uzuldum diyebilirim umarim tedavisi bulunur.
Allah yardimcin olsun canim şu an gercekten sukrettim halime. Ama herseyin bir caresi vardir elbet bununda vardir skma canini sakin kendinden de igrenme. Lazer epilasyonunun ise yarayacagini dusunuyorum
bnde pcos hastalığı geçirdim tedavi oldum geçti şükür ama 3. tedavimde geçti çünkü yineleme ihtimali var bende bu şekilde Tüylenme olmadi sivilcelenme oldu çok az bir yüzümde tuylenme oldu canım senin için dua edeceğim Allah seni bu illet hastaliktan kurtarsin inşallah gerçekten çok üzüldüm ama umidini kaybetme farklı doktorlara git tedavi ol mutlaka allah yardım edecektir bol bol dua et namaz kil şifa verir inş rabbim
sana tavsiyem günde 2 bardak soğan suyu kaynat iç 15 gün düzenli beyaz soğan olucak çok iyi geliyor pcosa kistleri söküp atıyor
tum kalbımle allahtan sana acıl sıfa vermesını dılerım ınan cok uzuldum
Allah yardimcin olsun. Hormon dengelemek icin aslanpencesi cayini 3 ay hergun ic gunde 2 kere biri ogleden once biri ogleden sonra. Almanyada ezcanelerde satiliyor almanlar cok kulanir , turkiyede sanirim aktarlarda satiliyor.
ne olursa olsun halimize şükretmeliyiz. farklı doktorlara gitmeyi dene ama para lazım işte tedavi için lazer yönetiminde. ümitsizliğe kapılma kurt adam sendromu bile geçici olarak tedavi edilmekle birlikte bilim insanları testesron enjekte edilmesi ile çözmeye çalışıyorlar. yani umut var her zaman
bacaklarında durumlar nasıl? epilasyon aleti işe yarıyor mu foto koyar mısın. zararlı olur mu bilmem ama psikolojik olarak rahatlatacaksa tüy dökücü kremler kullan en azından geçici de olsa güvenin yerine gelir
bide şunu söyleyeyim evlendim diyelim bir kızla bana hiç bahsetmedi ama sende olan rahatsızlık var vazgeçmem ondan neden bu kadar karamasar düşünüyorsun? sonuçra elinde olmayan bişey. ama bende kel kaldım maalesef... yine hormonlar kafama o kadar çok takıyorum ki yani seni de anlıyorum
aynı soruyu doktorsitesi'nde de sormanı öneririm sanırım soru sormak ücretli olmuş ama bir şansını dene derim. herşeyde bir hayır vardır ileride geçecek olan bu hastalığı gençliğini karartmış bir sorun olarak görebilirsin ama aslında o kişiliğini çok sağlam kılacak bir sebepte olabilir. iyi akşamlar kendine iyi bak
Çok üzüldüm ya İnşallah Allah şifasını verir sen moralini yüksek tutmaya çalış, kara gün kararıp kalmaz çaresi er ya da geç bulunacaktır canım benim. Tekrardan çok geçmiş olsun...
Canım hiç belli olmaz tıp her geçen gün daha da gelişiyor umarım bir çaresi tedavisi bulunur sakın hayata küsme kalbinin güzelliği yeter :)
bunun çaresi var kardeşim. istanbuldaysan birisini önerecem sana yaşlı bir doktor. sen nasıl derman aradın bilmiyorum ama iyi aramamışsın sanırım ya da fake bir soru bu
hormon tedavisi olmak için hemen jinekoloğa gidiyorsun ve sana diane 35 adlı hapı vericek 3-6 ay kullanıcaksın hormonların düzene giricek ve daha sonra lazer epilasyon sakın kafana takma
ALLAH yar ve yardımcın olsun
bu arada hangi hormonunda düzensizlik var senin serbest testosteron mu prolaktin mi hangisi?
Allah yardımcın olsun gerçekten çok üzüldüm. Tedavisi olmayan bir hastalık mı bu
Ben de polikistik over ım. Hemen hemen aynıyız.
Endokrine gitmek sadece vakit kaybı. Çapada çocukluğum geçti resmen. Çocukluğumdan bu yana tüylenme mevcut ancak seninki kadar değilim..
Allah yar ve yardımcımız olsun.
2. Defa endokrine gidecegim hem de capaya bu son umudum baska yapacak bir seyim yok. Sana da fayda etmedi mi endokrine gitmek
18 yaşına kadar endokrine gittim sonra dahiliyeye sevk ettiler ama hic bisey olduğu yoktu bende gitmedim şu an 22 yasına giricm hala aynı ilacla yasıyorum ve acık acık cocugun olmayacak dedlndi beni de hangi adam istesin ki ve hep yediklerime dikkat etmek zorundayim ama ben istedigim gibi yemek ve nirmal insanlar gibi olmak istiyorum.. bu tüy iside hakikaten sıkıntı.. kusura bakma moralini bozmak istememistim :(
Rabbim yardımcın olsun, çok üzüldüm
Asla pes etme, inancını koru.
Hadiste ölüm dışında her hastalığın şifası var diyor. Bunun devasını aramaya devam et
Kendinden tiksinme. Bir arkadaşım olsaydın senden tiksinmezdim :( bu da senin imtihanın işte. Vardır bir çaresi elbet. Araştıralım hep beraber :(
Vay bee hic böyle birseyin olucagini sanmamisdim. bir doktora git sana kadin hormonlari versinler. Etkili olur ama bunlar gidermi bilmem belkide gider
lazeri dusunuyorum ama hormonsal oldugu icin tekrar cikma ihtimali olabilir, bu killar ne sıklıkla cıkıyor yani hızlımı yavasmı?
östrojen hapı kullandın mı? çok geçmiş olsun bu arada :( lazer epilasyon için hormonlarını düzene sokman gerekiyor ama sendeki kıllar kalın olduğu için önemli bir ölçüde azaltabilir hormonlarını düzene soktuktan sonra
bu polikistik over için soğan suyu varmış hiç denedin mi? kuzenimin yumurtalığındaki kist gitmişti soğan kürü uyguladıktan sonra, bir dene derim, ibrahim saraçoğluydu sanırım googleda arat çıkıyor.
Merhaba sana ilk onerim su olucak dogum kontrol haplarini bir birakip bir baslarsan cogalmaya sebep olur. Bende ilk yillar cekmistim sonra sogan kuru diye bir sey diyorlardi ve ciddi ciddi baslamistim yardimi dokundu inan ve dene
Rabbim yardimcin olsun.. bir cagresi vardir elbet.. Bir doktorla yetinme.. insallah tez zamanda cagresi bulunur..
Umut ve çare senin kafanda, sen kendi hayatını bitirmiştin okulu bırakmışsın ve pes etmişsin, burada çare Gösteren olsada ne faydası olurki sana !
Hayatim bitti zaten beni anlamaniz cok zor hatta imkansiz. Yani bilemiyorum ya insan hic aynada kendine bakmaktan korkar mi? Yıkanmak istemez mi?
Evet ikisinin de cevabi evet
Anlıyorum seni zaten git mutlu ol demiyorum ama kendi kendinle Barışık olman lazımki pozatif Şeyler olsunki hayatında
Ama şimdi sen okulu bıraktın ve kendini mahf ettin eer amaç?
Kendi Ayağında durabılıyor musun veya 10 sene ailen dişinda kim bakabılecek sana?
Yaa Allah yardımcın olsun gercekten uzuldum senin icin bilmiyorum rahatsıziıgın hakkında birsey, neden yazma geregi duydum onda bilmiyorum ama gercekten dua edicem senin icin Allah yardım etsin gecer insallah
Daha iyi bir doktora git derim ben bide yabanci doktorlarim bununla ilgili yazilarini oku gerekirse baska ülkede tedavi ol allah şifa versin umarim kurtulursun
üzüldüm şimdi senin adına gerçekten şaşırdımda ama bir çaresi mutlaka vardır. ilaçla iğneyle bir şekilde tedavi edilemezmi ya da ağdayla falan önüne geçilmezmi
Bütün gövdeni dusun iste hep tuyler var hepsi kalın kalın yaptim agda ama en fazla 2 hafta dayandi tekrar ayni sonra
Benim anlamadığım konu elin erkeği kadın oluyor diğer kadınlardan daha tüysüz oluyorlar bu hastalığın önüne nasıl geçemiyorlar anlamadım. Bence bunun tedavisi kesinlikle vardır yurt dışı kanalları araştır derim.
ooo harun abi:-) saka bir yana, allah kolaylik versin. kafaniza takmayin, insanlar neleri yokken yasiyor sizde bir fazlalikvar.
ben bu konudacok bilgi sahibi degilim ama alternatif tip konusuna yonelin isterseniz tuy dokucu kurler, caylar oluyor.
canımmm benim çok geçmiş olsun lütfen üzülme bu senin elinde olan birşey değil sen gitmediğin hastane bırakma üzerinde dur eminim bir çaresi vardır lütfen ttlı canını üzme Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün
amin.
ya sana şu an 85 milyon tane östrojen ile ilgili ilaç söyleyip gram bile ayarlayabilirim ama doktor'a gidip tedavi olman en doğrusu sana ne lazım senin buraya bu konuyu açmandaki bu konuda bilgisi olan insandan beklentin ne