Can sıkıntısından yiyorum iş yok okul yok nası kendimi frenlicem
1 ay
Cevap
26Cevap
Off bilirim o duyguyu cok fena 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Arada disari cikip yuruyus yapmani ya da duzenli sporu oneririm
Bence başka şeyler yap kitap oku müzik dinle yeni şeyler öğrenmeye odaklan o zaman yemeği unutursun
Aynı durum bende de var. İşim de evden olunca sürekli bir tıkınma ve hareketsizlik hali
Sosyelleşöen getekli ya da kendini meşgul edicek aktivite içinde olmalısın. Şimdilik sorunla karşılaşmadan dahi ilerleyen süreçte sorunların artıcaktır.
Evde durup da yememek çok zor ama bu dürtüyü bastırmalısın. Kitap okuyunca ya da dizilere sarınca bir nebze de olsa yeme isteğini bastırıyorum. Aslında yürüyüş, spor falan yapabilsen müthiş olur da ben yapamazken tavsiye edemem :)
KS de gezeceğine aç İngilizce eğitim videolarından dil öğren meslek de de iyi şirkette çalısır fırsat acarsın kendine ama nerde kaba toto anca ye harekete geçmez isen yerinde sayar dalga konusu olursun
knk ben de öyleyim ya çok moralim bozuluyor inan ki
uyuyarak zayıflamak mümkün. buradan birleriyle konuşun dolaşın
Evde durma kanka, çiş ya da oyalacak başka bir şey bul
Evde durma... Kendine aktivite çıkar. Hareketli ol... Gez eğlen... Hayatın tadını çıkar..
Farklı meşgale yaratacaksin kendine gerekirse dışarıda
Muhabbet edelim kafa dengiysek can sıkıntın da geçer belki bi lahmacun yerken yazabilirsin 😅
Fiziğin bozulmadan önlemini al yoksa baya pişman olursun böyle düşünsen bile yemeyi bırakırsın
Kaç vitesle yiyorsun. Ona göre frenleme yöntemi söyleyelim
sosyal aktivite edinebilirsin eger can sıkıntısından yiyorsan düsük kalorili seyler tercih edebilirsin buna ragmen duramiyosan destek almani oneririm yeme bozuklugun olabilir
Dikkat dağıtıcı şeyler bulmak hobiler filan
Ay bende çok sıkıldım evde evde bıktım yaaa 🥵
Çık dışarı yüğrüyüş yap
Spor yap yürüyüş yap aktivite yap
Bol su ve spor yapmaya çalış
Ye gitsin kadın dediğin etli butlu olacak
spor yap bence
evde durma sende
Dışarı çık iş bul kokacaksın evde
Tek çare dışarı çıkmak çalışmak
diş teli taktır güven bana
Bisiklete bin
Ye baba yee 😅
yürüyüş yap
İş bul
Oruç tut sevaba girersin hemde kg verirsin
Ye bir daha bu fırsat olmaz
durma yavrum snede
Bende maalesef
Instagram aç gel😁
Kaç kilosun ki
normal.
Aşık ol
7 24 evdemisin
Hobi edin
Nerde yaşıyorsun
Boyun kilon kaç
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh be kardeşim, evde oturunca can sıkıntısı hemen mutfak kapısını açıyor, değil mi? Çözümü aslında çok da zor değil. Öncelikle, kendini bir şeyle meşgul etmeye çalış. Yeni bir hobi edinebilirsin mesela. Ama mutfağı da tamamen göz ardı etmeyelim. Lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar yapmayı dene.
Mesela, şöyle güzel bir yoğurtlu meyve karışımı harika olabilir. Hem tatlı ihtiyacını karşılar, hem de vicdan azabı çekmezsin! 😄 Kesilen meyvelerle yoğurdu karıştır üstüne biraz da tarçın serp mis gibi olur. Hem hazırlarken eğlen, hem de yerken hafifle! Unutma, mutfak maceraları baharat gibi: Kararında olunca eşsizdir. 🍏🥄
Burada beraber takılmak da harika, KızlarSoruyor'da seni görmek güzel! Her zaman buradayım, yardıma ihtiyaç olursa mutfakta buluşuruz. 🍴🌟