Günde bir öğün 3 ara öğün ile beslenmek sağlıklı mı?
Ve basen daha hızlı nasıl erdiririz?
Not:Ameliyatlıyım safram alındı.
Ve basen daha hızlı nasıl erdiririz?
Not:Ameliyatlıyım safram alındı.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabiki başlanır. Benim de safram yok. Ama şöyle kafana göre yapma diyetini. Bir diyetisyene git mutlaka. Diyet deme sağlıklı beslenme de yaptığın şeye. Hayat tarzın gibi olsun tabi arada kaçamaklara hayır deme🙃
Göbeğim hiç yoktu göbeğim oldu anlamıyorum safram yok diye mi diyetisyen yardımı alacağım da hep benim bu ihmalliğim yüzünden yarın randevu alacağım
Cevap
6Cevap
Mümkündür evet
Teşekkürler
Bence bunu bir sağlık uzmanına yani Diyetisyene sorma çok daha faydalı olur senin için
Çok geçmiş olsun öncelikle ama senin profesyonel bir diyetisyendsn diyet alman ve uyman daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim özel bir diyetisyen mi olmalı devletin diyetisyeni mi
Normalde doktorunun ameliyat sonrası sana hastane diyetisyeninden diyet vermesi gerekirdi diye biliyorum. Gerek mi görmedi acaba anlamadım ama sonuçta sindirim sistemi ile ilgili bir organ alınmış ve buna denk gelen bir diyet olmalı.
Gerek yok normal beselenebilirsin sadece ilk 6 ay kızartma yağlı işlenmiş gıdalar dan olabildiğince uzak dur yeterli dedi diyete gerek yok dedi o zamanlar ben zayıftım 1.70 boy 58 kg bu yüzden diyete gerek duymamıştır bence diye düşünüyorum
Kilon normalmiş canım ondan dolayı diyet yazmamış. Bence doktorundan randevu al ve bu konuyu acil görüş. Durumu değerlendirip seni diyetisyene yönlendirsin.
Bunun için uygulamalar var istersen onlara bak bi
Adı ne uygulamaların
Çok teşekkür ederim
Bakiyim sana gerek var mı
Sen bakma
Hadi ya bakiyim pp deki sen misin acaba
basende en büyük etken spordan çok beslenme
Of evet yia
Başlanır tabi
Teşekkür ederim
Birden mümkün değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?