Daha iyi beslenebilmek için kendime nasıl günlük menüler oluşturmam gerekiyor 🤔
Beslenme listesi hazırlamak istiyorum da ne koyacağımı bilemiyorum 🤔

Daha iyi beslenebilmek için kendime nasıl günlük menüler oluşturmam gerekiyor 🤔
Beslenme listesi hazırlamak istiyorum da ne koyacağımı bilemiyorum 🤔
Protein, sağlıklı yağlar, lifli gıdalar ve kompleks karbonhidratları bir araya getirmek çok önemli mesela kahvaltıda haşlanmış yumurta, domates, salatalık, tam buğday ekmeği ve peynir olabilir. Öğle yemeğinde ızgara tavuk veya hindi ile bol yeşillik salata hazırlayabilirsin ben et yemiyorum pek o yüzden nohut salatası yiyorum, öneririm. Akşam yemeğinde fırında sebzeler ve ızgara balık tercih edebilirsin
bende kahvaltı yapmıyorum😹 öğünleri atma bir şey olmaz (opsiyonel)
güzel
Daha detayli istiyosan bi Kan tahlili yaptirarak hangi vitaminlerin eksik vs onlari bulup ona gore yiyecek secebilirsin. Hayir sadece fitlik istiyorum dersen youtube veya başka yerlerde birsuru fit tarifler var deneyerek damak tadina en uygun olanlari bulabilirsin. Duzenli olarak ayni seyleri yemek cok sıkıcı oluyor çünkü
Cevap
2Cevap
Ambalajli her üründen uzak dur gerisi serbest
Ne menüsü kardeşim Allah ne verdiyse ye geç.
Şekeri bırakman gerekiyo, Yulaf yiyeyebilirsin akşam yemeğini erken ye tahıllı ekmek tüket
Hem proteini hem de karbonhidratı dengeli alman gerekir
Bol sebze, et, balık ve meyve sebzelerden yararlanabilirsin.
Tüm topraktan çıkan ağaçtan yetişenleri ye et tüket paketlilerden uzak dur ve ekmek makarna bunlardan uzak dur ekmeği de kendin yapabiliyosan yap ye yeter artar bide yoğurt süt dokunmuyorsa doğal olanını çok tüketmelisin efsane sağlık yani
Tavuk yiyebilirsin. Hafta da en az bir kez et.
Muhteşem.
Instagram menülerinden üzak durarak başla kardeşim.
Ambalajlı ürünlerden hamur işlerinden özellikle şerbetli durmak en güzeli
Yeterli ve dengeli beslen
Dikkatli menüler
Diyetteyim bugün yulaf ve yoğurt yedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?