Sağlık Yeme bozukluğu atak nasıl engel olunur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yeme bozukluğum var 72 kiloydum 6 gündür atak geçiriyorum 75 kilo olmuşum buna nasıl dur diyebilirim çok stresliyim 80 kiloydum kiloyu vermiştim birazını şimdi ne yapicam Güncellemeler1 yıl Kiloyu nasıl vericem hızlı sekidle Yeme bozukluğu atak nasıl engel olunur? Cevapla Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. bence doktora git. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaşadığım yerede tek bir doktor var oda bana en son verdigi ilaç yüzünden kriz geçirip 1 hafta komada kaldım istesem bile ailem götürmez
esrarlııgözleriimm__ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl yemeye calis ne varsa hepsini ye kiloyu kendigilinden alirsin zaten 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben vermeye calisiyorum Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% 1 yıl Sağlık konusunda 310 cevap paylaştı. Bayağı atak yapmışsın helal olsun 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum şuanda kendimden nefret ediyorum tekrar veremezsem diye Yorumla Baba-Fingo 1 yıl Vereceksin mecbur Vermezsen verdirirler yarın bir gün Yorumla Soran 1 yıl Zaten vermeye çalışıyorum da verdirirler bir gün derken Yorumla Baba-Fingo 1 yıl Kucakta verirsin 😌 Yorumla Soran 1 yıl hadi ordan git sikkigimin sapığı Yorumla Baba-Fingo 1 yıl Niye böyle ahlaksızlık yapiyosun şimdi 🥹 Yorumla Soran 1 yıl Çok alakasız bir yerde cinsel şaka yapan sensin Yorumla Baba-Fingo 1 yıl Olsun yapabilirim Sen de yapabilirsin Noldu yani annene küfür mü ettin mi ya da sana küfür mü ettim ki Yorumla Soran 1 yıl Şöyle düşün ben senin annen kilo vermek istese bende ona kucağımda verebilirsin desem ne hissedersin Yorumla Baba-Fingo 1 yıl Anneyle ne alakası var? Burada sen ve ben varız yani. Bana karşı söylesen şakasına diye düşünürüm güler geçerim Yorumla Soran 1 yıl Benim komigime gitmiyor işte belli ki Yorumla Baba-Fingo 1 yıl Peki özür dilerim o halde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence doktora git.
Yaşadığım yerede tek bir doktor var oda bana en son verdigi ilaç yüzünden kriz geçirip 1 hafta komada kaldım istesem bile ailem götürmez
yemeye calis ne varsa hepsini ye kiloyu kendigilinden alirsin zaten
Ben vermeye calisiyorum
Bayağı atak yapmışsın helal olsun
Biliyorum şuanda kendimden nefret ediyorum tekrar veremezsem diye
Vereceksin mecbur
Vermezsen verdirirler yarın bir gün
Zaten vermeye çalışıyorum da verdirirler bir gün derken
Kucakta verirsin 😌
hadi ordan git sikkigimin sapığı
Niye böyle ahlaksızlık yapiyosun şimdi 🥹
Çok alakasız bir yerde cinsel şaka yapan sensin
Olsun yapabilirim
Sen de yapabilirsin
Noldu yani annene küfür mü ettin mi ya da sana küfür mü ettim ki
Şöyle düşün ben senin annen kilo vermek istese bende ona kucağımda verebilirsin desem ne hissedersin
Anneyle ne alakası var?
Burada sen ve ben varız yani.
Bana karşı söylesen şakasına diye düşünürüm güler geçerim
Benim komigime gitmiyor işte belli ki
Peki özür dilerim o halde
80 idi 74 mu şu an kilon