Sabah 2 dilim kızartılmış ekmek yedim (üstüne yağ sürdüm)
Öğlede bir tabak dolusu makarna yedim
İkindi de bir tabak patates kızartması yedim (ekmekle)
Akşam bir tabak yufka yedim (tavada pişirilmiş)
Bide çay içtim
Bunlar dün yediklerim😧Bugünde benzer şeyler yedim akşam yine yufka yemeyi düşünüyorum ama 155 cm 55 kiloyum nasıl oluyo bu iç organlarım mı yağlanıyor acaba😧
Öğlede bir tabak dolusu makarna yedim
İkindi de bir tabak patates kızartması yedim (ekmekle)
Akşam bir tabak yufka yedim (tavada pişirilmiş)
Bide çay içtim
Bunlar dün yediklerim😧Bugünde benzer şeyler yedim akşam yine yufka yemeyi düşünüyorum ama 155 cm 55 kiloyum nasıl oluyo bu iç organlarım mı yağlanıyor acaba😧
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yedilwrin com fazla bana bak sabah sadece 2 cay ile yarim tabaktan az patates kizartmasi sabah 11 gibi aksamda 9 gibi 1 tabaktan az yemek yiyom
Kaç kilosun ya ben doymuyorum😭
İç organlarım yağlandı galiba diyetisyen demişti ama önemsemedim
Hala önemsemiyorum ya o yüzden mi kalbim agriyo acaba😔
Kilom 48 mide hastaligim istahsiz koydu ama ben saglikliykende yemiyodum icim almiyo midem yaniyor falzasi ile
Benimde reflü var ama umursmıyom yiyom yaaa
Hortum bile atıldım uyanıkken
Benim kalbimi etkiliyor gibi hissediyorum ya yürüyemiyorum yürüyünce nefes alamıyorum kalbim hızlanıyor ve ağrımaya başlıyor
keske reflu olsa kronik gastrit kronik ince bagirsak girisi iltihabi ve kaskad mide yani midemde ciddi oranda sekil bozuklugu var cok aci cekiyorum keske reflu olsa
Ya geçmiş olsun bitanem ALLAH şifa versin🥺Benim en büyük sorunum kalp ya kimsede ne olduğunu bulamıyor anksiyete bozukluğum da kalbim yüzünden başladı
kalp daha tehlikeli rabbim sifani versin insallah en buyuk nimet saglikmis biliyormusun
Evet ya bende onun farkındayım 🥺Ama mide de tehlikelidir dikkat et kötü hastalığa çevirmesin benim kalp sorunumu doktorlar da dikkatli bakmadığı için bulamıyor özel doktoe tutmamız lazimm EKG çekmeden yoluyorlar sinirim bozuluyor ya ağrıdan bazen duramıyorum durduk yere bazı yerlerde sol koluma felaket ağrı giriyor ordan kalbime vuruyor yani çok garip bir his stres diyolar ama stres böyle yapmaz onca insan stres yapıyor niye kalbi agrimiyor ya bizim AİLENİN hepsi stres yapar benim gibi olmazlar demekki sorun varki ağrıyor ama anlamıyolar bidaha gidicez
İkindi yemeğini kes. Yoğurtla meyveyle geçiştir. Yoksa kilo alırsın
Almak istiyom alamıyom iç organlarima gidiyo yemek ya yağlanmış içim
Bence kilon çok değil
Çok yiyom. ama.
Nere gidiyo bunlar aq bide sürekli. oturuyom
Metabolizma
Yağlanma olsa kilo yapar da
Baktık teşekkür