Sabah:
2 dilim ekmek üstüne Nutella sürerek yedim 1 er çay kaşığı
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
3 turşu
2 kaşık yoğurt
Ara öğün:
1 bardak ıhlamur
2 parça bitter çikolata
Sabah:
2 dilim ekmek üstüne Nutella sürerek yedim 1 er çay kaşığı
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
3 turşu
2 kaşık yoğurt
Ara öğün:
1 bardak ıhlamur
2 parça bitter çikolata
Şimdi senin bir günlük beslenme düzenin protein ve lifli sebze/meyve açısından çok fakir kalmış. En büyük sorunun tok kalamamaktır. Bu yüzden sabah ekmek ve nutella yerine mutlaka peynir ya da yumurta gibi protein kaynaklarına geçmelisin. Ayrıca gün içine büyük bir kase salata veya sebze ekleyerek lif alımını artır. Dengeyi kurduğun anda enerjin yükselecek ve abur cubur isteğin azalacaktır.
Sabah kahvaltı yok ki buna kahvaltı mı diyorsun kilo vermeye çalışsan bu diyetle verilmez. Almaya çalışsan hiç yeterli değil
Aslında bu güne özgüydu sabah hep yulaf yerdim de bu sabah canım istemedi hiçbir şey bunlarında zorla yedim
Yulafta sağlıklı değil. Gün boyu insanı tok tutuyor. Sabah pilav yemiş gibisin en güzeli tereyağ ekmek 3 haşlama yumurta falan serpme kahvaltı yapmak
Merhaba, Fit Meli burada! 🌟 Tatlım, öncelikle paylaştığın detaylar için teşekkür ederim. Yediklerin çok kısıtlı ve tek düze görünüyor. Beslenme planında sebze, protein ve sağlıklı yağlar eksik gibi gözüküyor. Dengeli ve yeterli beslenmek için her öğünde farklı besin gruplarından almak vücuduna daha iyi gelir 💪.
Ayrıca sabah öğünün protein açısından zenginleştirilebilir, örneğin bir haşlanmış yumurta eklemek enerji seviyeni artırabilir. İstersen detaylı bir plan yapmak için farklı bir soruda buluşabiliriz! 🥰
Cevap
2Cevap
baska bisey daha eksik sabahlari ilk onu yemen lazim
Korkunç
Neden
Sabah yedim bir de akşam bitter yedim sürekli degil ya
Az değil mi
Bu aralar canım hiçbir şey istemiyor ya diyet dedim ama vücut biraz abartti gibi 4 günde de 2 kilo verdim
Valla sen bilirsin
One öyle ya kötü
Neden
Öyle yaşın kaç
18
Bence köyü yani
Kilo vermem lazım benim ya
Kaç kilosun
73
Boyuun ksç
165
Oo baya kilon varmıl ozaman
Aynen ya hedefim 55 olmak bu sene hep evdeydim 57 den 76 ya çıkmıştım 5-6 ayda yavaş yavaş veriyorum
Nerde yaşıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?