Mütevazi, herşeyden az az koydum. Tıpkı Koreliler gibi yiyorum.😂

Mütevazi, herşeyden az az koydum. Tıpkı Koreliler gibi yiyorum.😂
maalesef bugün özel bir yemeğim olmadı ve Kore yemekleri de yemedim. Sıradan bir günümde olduğum için evde hazırladığım normal bir öğle yemeği yedim. Kore mutfağına ilgim var ve farklı yemeklerini denemek isterim, ancak bugün bu imkanım olmadı. Belki ilerleyen günlerde fırsat bulursam deneyebilirim.
Korelilerin yeme stilini seviyorum Tabii ki onların kullanmış olduğu bazı şeyler bizlere uygun olmayabilir ancak genellikle sebze ağırlıklı beslendikleri için hoşuma gidiyor Çünkü benim yeme şeklime benziyor genellikle dengeli ve daha çok sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum
Afiyet olsun ben de kore yemeklerini çok severdim zaten hatta her zaman yerim :D sdfsd benim menüm klasik bugün fast food söyledim dışarıdan akşam da markete gittim bir şeyler aldım gece de onları atıştırır tıkanırım biraz.
Cevap
14Cevap
Vallahi burada sopung diye bir yer var yolunuz düşerse tavsiye ederim eğer bu kültürü seviyorsanız :)
Yumurta çorba ayran maden suyu havuç ve karnıbahar turşusu tamam. Ama o lavanta tabağı nedir merak ettim bide küçük köftesi şey ne?
Lavanta salatası , pembe oyun hamuru , çamurlu su , bir tabak dolusu kurtçuk … ne yaptın sen ya!!!
😂ah zeki şey 😬
Ben bugün vegan gibi beslendim 0 hayvansal ürün ve çok güzeldi
Afiyet olsun. Ben Amerikanlar gibi hamburger yedim 😂
Ben biraz daha dikkat ediyorum. Orantılı yemeye özen gösteriyorum. Ton balığı olsun yemek aramam.
Ben de öyle yedim 🤭🤣
Bununla kim doyacak. Göm 2 tane döner, 2 büyük boy ayran acı biber ohhh
Bugün akşam saatlerinde çiğköfte soyledim
Bu az mı bacım. ☺️ Afiyet olsun yarasın
korelilerle ne alakasi var
Evet onlar tadımlık yiyor normal kilolarda.
Ekmeği badiysan hala bu topraklardasin
Aneee karnabahar turşusu çok severim 😂🤌🏻
daha ne koyacaksın:D
hiç mütevazi değil:D
Mangalda Tavuk kanat yaptım 😇
Türk gibi yedim 😄
Taze fasulye
Normal
Bulduğumu yedim
Bunlar ne la
Ben pizza yedim
Normal