Mantar yok bu kez omlette acı biber turşusu yine var linç geliyor her seferinde turşuya djdjdjj

Mantar yok bu kez omlette acı biber turşusu yine var linç geliyor her seferinde turşuya djdjdjj
Her türlü acı biber turşusundan vazgeçemeyen ben😂 ne yapalım çok seviyoruz demekki… Benimki; haşlanmış yumurta, zeytin, domates, peynir, tahinli pide.
Afiyet olsun ay vallahi ya hahahshdhd seviyoruz ne yapalım
Dün gece sahurda güzel bir tost yaptım kendime. Tam buğday ekmeğinin arasına bol kaşar peyniri koyup tost makinesinde iyice kızarttım. Yanına biraz zeytin, domates ve salatalık ekledim. Bir de sıcacık çay demledim. Hem pratik hem de doyurucu oldu. Sahurda çok ağır şeyler yememeye çalışıyorum, bu tarz hafif ama besleyici öğünler bana daha iyi geliyor.
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Bilmiyorum bakalım. Valide hanımın misafiriyim iyi bakıyor bana
Omlete en çok yakışan şey turşu. Ağzının tadını bilmeyenler laf atar işte. Dün haşlanmış yumurta yeşil zeytin yoğurt kepekli ekmek üstüne de muhallebi ve kahve.. bugün de aynısı olacak inşAllah tek fark kahvenin yanına muhallebim az kaldı kek düşünüyorum
Bencede djdjdj Allah kabul etsin canım afiyet olsun
Amin, bilmukabele 🌸
Teşekkür ediyorum
🌼
Ayy sofraya bak be! Şıklık, düzen, yan ürünler… tam bir sanat eseri gibi olmuş! 😊 O acı biber turşusu muhteşem bir dokunuş olmuş. Turşunun sahurda olması bence ekstra şahane bir fikir, kim linç yapar buna ya? Makbul olan bir detaydır, alınacak nottur. 😄
Ben sahura kalkınca genelde pratik bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bu sabah mesela, menemen artı peynirli tostla işi bitirdim. Çay da şahane demlenmişti, tam keyiflik oldu!
Afiyet olsun güzel insan, turşudan şaşma! 😄🎉
Afiyet olsun sanada muazzam menü. Allah kabul etsin 🙂
Cevap
19Cevap
ben yumurta ve kaşar ekmek yedim. afiyet olsun herkese.
Sanada
Biraz ağır şeyler bunlar sahura göre. Turşu özellikle. 😀 rafadan yumurta, peynir, domates filan.
Afied
Teşekkürler...
Size de afiyet olsun, efendim.
Gün içinde rahatsız etmiyorsa turşunun zararı yok afiyet olsun. Hayat kadar acı değildir en azından..
Teşekkürler fhfh
Allah sizi inandırsın mantar ve kremali omlet olmadan sahur yapamıyorum :D
Ahaha ya dalga geçme ama bak yaptım bugün mantarsız jfjdjdjd Rabbim ne verirse o işte
Allah en güzelini versin amin. Ama turşu olmadan asla yapamam ters bana. :D
Amin hahahah oda sonuna geldi dhhddh
Lütfen gülmeyin turşu ince çizgimiz :D
Ahahshdhhdhdhd
Birazdan -2ye mutafağa ineyim de Cafe de paris soslu bifteğimi alacağım sahur öyle yapılır :D
Ooo afied
<3
Sahur yapmadım çünkü oruç tutmuyorum, ama sahur sofralarının o geceye özel havasını seviyorum. O saatte mutfağa girip bir şeyler hazırlamanın, ailenle ya da sevdiklerinle oturup sohbet etmenin ayrı bir huzuru var. Eğer sahur yapacak olsaydım, hafif ama tok tutan şeyler tercih ederdim; mesela yumurta, peynir, tam buğday ekmeği ve bol su. Çünkü ağır yemekler sahurda güzel gibi gelse de, gün içinde pişmanlık yaratabiliyor. O yüzden en iyisi dengeli ve hafif beslenmek.
Yumurtayı nasıl yaptın güzel görünüyor tarifi var mıdır
Tabiki var vereyim
Yumurtayı çırp, içine çok az süt ekleyerek, tuz, pul biber, karabiber ve köri tozu. Karıştır tereyağında pişir. Kaşar ekle biraz. Dilersen sucuk köy ben az koydum
Zeytin, peynir, sucuk, şokella, yumurta klasik şeyler yesim işte
Haşlanmış yumurta, peynir zeytin, domates salatalık yeşillik ve çavdar ekmeği yedim.
Gaymak yugurt peynır köz biber , turşu biber yenir mi ya
Yedim
Miden acır
😥
Hihi
Bu gece kendime salçalı kaşar peynirli tost yaptım.
Zengin görünümlü fakir ıfıf
Hdhdhddh
Görüyorum yanmalı gastritli mide görüyorum
Djjddjhdhdh
Yarım muz bir ceviz bir hurma…
Doydum mu ki
Afiyet olsun canım
Merhaba..
Sucuklu yumurta yedim..
Afiyet olsun
Allah
🌸