Gizli Üye(36-45)1 yılMerhaba , kilo vermekteki amacınız sağlığınız içinse buna diyecek bir sözüm yok. görünüm içinse , kilo vermenize kesinlikle gerek yok. Her ne kadar bazı arkadaşlar küçük farklılıklar ve kendi algıları sebebiyle ( bu şekilde algıları olmasınıda normal görüyorum. ) belli bölgelere odaklanarak hatalı görüşleri olmuş olduğunu gördüm. Esasen görünüm olarak kilo verme gerekliliği taşıyan bir güzellik değilsiniz. Bir çok insana göre önemli artılarınız var. Öncelikle bedeninizde kilolarınız dengeli bir dağılım içinde , vücudunuzun bölümleri birbirinden alakasız görünümde değil bilakis birbiriyle bütünleşen bir güzellik içinde. Kendinize bakın , omuzlarınızla kalçalarınızın yan kısımlarındaki simetrinin düzgünlüğünü görebilirsiniz. Bel çevrenizle bacaklarınızın uyumluluğunu ve bunlara ilave olarak zarif kollarınızın uyumunu görebilirsiniz. Yine koltuk altlarınızdan başlayıp aşağı doğru memelerinizin kenarından geçip kalça kemiğinizle belinizin birleşim noktası arasındaki düzgünlük çok harika ( sütyen olduğu için o şekilde diye düşünebilirsiniz zaten şu an önem arz eden görünüm bu ve yine sütyeni çıkardığınız zaman o simetrinin değişmesi , bir negatiflik değil muhteşemlik olarak değerlendirilebilir. Haliyle , ya kendinizi rahat hissetmek istediğinizde ya da özel anlarınızda çıkarırsınız ki , bu durum kendi başınalığınızda bile olsanız güzelliklerinizin varlığındaki muhteşemlikle sizi kesinlikle mutlu etmeli. Teninizin dokusu narin ve gerçekten çok harika bir yumuşaklığa sahip oluşu öyle muhteşemki gerçekten çok nadide bir durum. Vücudunuz orantılı bu çok güzel ve bu orantıda omuzlarınızın narin duruşu gerçekten çok güzel ve etkileyici. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama gerdanınız ve göbeğinizin alt kısmı ile harika bacaklarının birleştiği Aralık, her iki bölge de ne çok geniş ne çok dar gerdanınızın orantılı genişliği güzel bir etkileyicilik katarken , göbeğinizin alt kısmındaki yumuşacık narin ve harika üçgen alanınız ve eşsiz güzellikteki çıldırtıcı vadiye doğru uzanan vadinin harika yumuşacık ve belirgin olmasada , temas edildiğinde hissedilecek olan ve dolgunluk hissi veren , sevilmeye ilgilenilmeye duyulmayacak bölgenizin, kıyafetleriniz üzerinizdeyken bile muhteşem şekilde farkedilen güzelliği ve etkileyiciliğiyle , zarif çok tatlı kollarınız , elleriniz ve parmaklarınızla, bacaklarınızın gerçekten orantılı ve çok çok etkileyici düzgünlüğü ve dolgunluyla harikasınız. Çok belirgin olmasada öyle düşünüyorum ki, harika ve orantılı vücudunuzun farklı bir güzelliği cazibesi ise göbek çevreniz , pantolon , etek veya en başından itibaren kilodunuzu giydiğiniz andan itibaren kendini gösteren ve gerçekten kışkırtıcı bir güzellik olan ise göbeğinizin hafif bir şekilde kilodunuzun, pantolonunuzun üst kısmında belirginleşerek kemer bölgenizin üzerine biniyor olması gerçekten çok etkileyici bir görünüm. Göbeğinizin vücudunuzun geneliyle uyumlu harika bir genişliğinin olması , memelerinizin zarif teninizin ve ten renginizi muhteşem etkileyiciliği ile birlikte yumuşacık narin dolgunluğunun güzelliği baştan çıkarıcılığı ile boyutlarının harikalığı bir yana bir çok insanın ilk etapta önemsemediği ama en önemli detay diyebileceğim memelerinizin yapısal olarak şeklinin çok güzel ve güzelin ötesinde muhteşem oluşu sütyenle ayrı sütyensiz ise apayrı baştan çıkarıcı güzellikleri olduğunu biliyor olmalısınız , sol memenizin hafifçe sütyen üzerine taşan dolgunluğundaki erotizmin oluşturduğu güzellik ve heyecan çok harika. Sütyeni çıkardığınızda , çok değil , çok çok az şekilde sağa sola bırakırken kendilerini aynı zamanda hafifçe aşağı bırakışlarındaki güzelliğin verdiği mutluluk ve zevki ve bunu yaşamanın yaşatabiliyor olmanın güzelliğini üzerinizde taşıyorsunuz. Sırtınız yine yumuşak narin dokusu ve hafif dolgunluğu ile öyle güzel ve etkileyici görünüyor ki , sevdirirken siz , severken sevdirdiğiniz kişinin hissedecek olduğu mutluluk tarifsiz olur gerçekten sırt ve kalçalara göre belinizin biraz daha ince olması çok güzel ama emin olun bu muhteşem güzelliklere sahip vücudunuzda daha daha ince bir bele sahip olsanız emin olun bu kadar güzel , etkileyici ve Seksi olmazdı. Kalçalarınızın şekli çok harika ve çok kışkırtıcı bir baştan çıkarıcılığa sahip şekil olarak muhteşem kalçalarınız dolgunluğuyla daha da çıldırtıcı , kalçalarınızın dolgun kısımlarından başlayarak hafif aşağı ve muhteşem güzellikteki vadinize doğru ilerleyin , buradaki kıvrımın muhteşem bacaklarınızın arasına doğru ilerleyişindeki muhteşem şekil alışı farkedebiliyor musunuz , gerçekten öyle heyecan verici bir güzellikteki , umarım sizde bunu aynı hissiyatlarla hissedebilirsiniz. Kalçalarınızın dolgunluğunun pantolonda kıvrımlar oluşturması çok harika ve kilodunuza baskı yapar hâle sahip olmaları muhteşem. Kalçalarınızın ve bacaklarınızın dolgunluğu gerçekten çok muhteşem , kiloluyum diye takıntılar içinde olmayın siz kilolu değil , sadece vücudu dolgun güzelliklere sahip birisiniz. Düşünebiliyor musunuz , bacaklarınızın kalçalarınızla neredeyse düz geldiğini? İstemezsiniz değil mi? Kalçalarınız ve bacaklarınızın birbirinden ayrı detaylara sahip olması çok güzel. Sırtınızın şekli ve hafif şekilde harika dolgunluğu ile muhteşem kalçalarınızın baştan çıkaran güzellikteki dolgunluğu arasında belinizin çukurunun belirginliğini farkediyorsunuz değil mi? İşte bu gerçekten muhteşem bir durum , kilo verdiniz diyelim bu muhteşem çukur kaybolma durumunu yaşayacaksınız. Öyle muhteşemsiniz ki, sizi yeteri kadar açık ifade etmedim. Etmek isterdim. Saçlarınızın harikalığı , ten renginizin çok çok güzel ve çok etkileyici ve narin teninizin tüm detaylarıyla muhteşemsiniz. Soruyorum size böyle muhteşem güzellikte ve etkileyicilikte biri olmanıza rağmen sizce kilo vermenize gerek var mı?
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Leo içimden geldi. Bu güzellik için az bile yazdım diyebilirim ama kendisi okur mu onu bilemem 😊🤔.
En İyi Cevaplar
1 yılAyva göbeğin var hafif oranın erimesi lazım , kalça biraz daha küçülüp dışarıya çıkık olsa daha seksi olur , bel de biraz incelse çok fena seksi olur , göğüsler memeler normal ideal büyüklükte bence min 5 kilo vermelisin ama şöyle 61-62 lere gelirsen çok daha seksi olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖncelikle yağ kas su oranını bilmiyoruz. Şimdi burdan birisi şu kiloya düş dese sende kilo versen o kilo kastan mı yağdan mı gitti anlayamazsın hadi tartıyla bunu ölçtün diyelim. O kilonun vücut yağ oranına İndeksli olması gibi bir veri yok kafadan.
Sana önerebileceğim tek şey sporu hayatına empoze etmen.
Böylece vücudun şekilli ve daha hoş görünür. Kilo vermek vücudu şekilli sıkı yapmaz ama spor yapar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Sağlık konusunda 830 cevap paylaştı. En az 12 kg vermeniz gerekmekte çok fazla ödem görünüyor
00 Yorumla- Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı.
u 1 yıl7-8 kilo kadar verirsen daha iyi olur
00 Yorumla Net 50 kilo olmalısın. Dışarıdan pek kilon belli olmuyor ama eminim ayna karşısında vücudun çok kötü duruyordur. Sağlıklı bir vücut için mutlaka iyi bir beslenme düzeni ve spor şart. En azından günde 1 saat koşar adım yürüsen bile 1 ayda çok yol alırsın.
44 Yorumla- 1 yıl
Keisnlinle katılmıyorum ben de aynı boy ve kilodayim yani 163 boy 54 kiloyum çocuk gibi görünüyorum. Kilo almaya çalışıyorum 60 kilo bayan için ideal fazla zayıflık yakismiyo kimseye
- 1 yıl
Ben balık etli sevmiyorum kardeşim görüntü olarak daha düzgün duruyor. Ben şimdi sağlıklı miyim çocuk gibi görünürken?
- 1 yıl
Nineler gibi kuru sevmiyorsun işte neden kabul etmiyorsun? Bunun normali 50-55 kilodur ama ben biraz kilolu seviyorum demek bu kadar zor olmamalı. Bu işin matematiği bu. Yani sen sabaha kadar 2+2 5 desende hiçbir zaman 5 olmayacak. İnadın anlamı yok. Sana kilolarınla mutluluklar.
1 yılBen 1.53 kilo ve Şu an 58im normalde boyuma göre asiri kilolu olmama ragmen spor yaptigim ve yag dagilimim yüzünden millet beni ince saniyor
senin aslinda öyle aman aman bi kilon yok ama hepsi göbek ve bel bölgesine dagildigi icin "kilolu" duruyorsun
bu yüzden kilo vermen değil göbek bölgesindeki yaglari götürmen lazim
bu yolculukta zaten bacaklardanda gider kiloya takilma
01 Yorumla- 1 yıl
1.53 boyunda 58 kiloyum* hahaha 1.53 kiloda degil töbe yarabbim
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle de kötü durmuyorsunuz. Normalde 1.63 boy için 53 kilo olmak iyi derdim ama sanki 53 sizde gereğinden fazla zayıf gözükür gibi. Bu da sağlıklı olmaz. Bence 60 kilo olsanız gayet zayıf durursunuz. Hatta bir deri bir kemik bile kalırsınız. Şu anda da kilonuz bana aşırı fazla gelmedi.
10 Yorumla160 civarı boylarda ideal kilo 52-60 aralığı. En düşük kilonuz 52 en yükseği de 60 olmalı. Buna istinaden 10 kilo fazlanız var. 10 kilodan fazla zayıflamak isterseniz 18 kilo vermelisiniz 52 kilo ya düşmek için.
10 YorumlaYaklaşık 7-8 kilo kadar verirsen daha iyi olur
00 Yorumla
1 yılKas-kütle oranını bilmediğimiz için kesin bir şey söylemek zor. Ancak 163 boya göre ideal kilo 49 ile 66 kilo arasında. Belirttiğim gibi kas-kütle, vücuttaki yağ oranı gibi veriler olmadan kesin bir hedef söylemek zor
00 Yorumla
1 yıl55 kilo olmam lazım ya evet su diyeti gerçekten kısa sürede işe yarar ama eskisi gibi su diyeti bittikten sonrasında yemeyeceksin Yavaş yavaş kendini alıştıracaksın Eğer kısa yoldan istiyorsan böyle ama Yürüyüş çok işe yarıyor her gün yürü zaten kilo verdiğini göreceksin yürüyüşü öneriyorum
00 YorumlaErkeklerde boy -5. Kadınlarda ise boy -10 dur. Yani 53 kilo ideal senin için. Fakat şu an ki halin bile fena değil. 55-60 arası güzel durur bence
00 Yorumla
1.63 m boy ve 70 kg için VKİ 26.3, bu da fazla kilolu sayılıyor. Ideal kilon 50-65 kg arasında. Hedefine bağlı olarak 5-20 kg vermen gerekebilir. 😄00 Yorumla
1 yıl10 kilo versen çok iyi toparlarsın, şanslısın ki kilo fazlılığın dengesiz bir dağılım içinde değil. Özellikle bel ve karın bölgende iyi bir beslenme programı ve sporla, üç ayda verebilirsin :)
00 YorumlaSanırım 15 Kg fazlanız var.
Doğum sonrası ise bişey diyemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen kendini iyi hissediyorsan kimin ne dediği hiç umrunda olmasın fakat optimum kilon 63 ila 65 kg ve gördüğüm kadarıyla yağ oranın yüksek 👍 5 ila 7 kilo verirsen fiziksel olarak daha iyi görünürsün.
00 Yorumla
1 yılÇok zayıf olmak iyi değil ya özenmeyin 26 yaşındayım 40 kiloyum aq 1.60 boy belki. 155
65 düşsem yeter00 Yorumla
1 yılKilon 55-60 arası iyi olur. Bu benim güzellik algımla ilgili tabi. Yoksa sen nasıl hissediyorsan o
00 YorumlaBacakların güzel duruyor 8 kilo ıdeal olur ama sporla yagdan vererek sıkılaşarak öyle ölüm diyetleri ile değil
00 Yorumla
1 yılBöyle iyisin çok kötü değil ama illa diyorsan ki 10 kg versen birazda squat çalışsan farklı fizik olur
00 Yorumla
1 yıl45 yaş üstü. Bence normal. İlla erkekle olmuşsundur o zaten etkiler. Arda da toplanmış yağ. Bence normal
00 Yorumla
1 yıl60 kg olursan boy oranına göre fiziğinle orantılı bir yapıya sahip olursun. Tabi sadece kg vermek değil spor yapmakta şart
00 Yorumla
1 yılBence gayet iyisin
fiziğin orantın güzel, daha kadınsı kombinler tercih edersen (etek elbise vb.) Dahada şık gösterir seni 😘
00 Yorumla
1 yılBiraz yürü biraz aç kal çok güzel görünüyorsun.
10 Yorumla10 kilo versen iyi olur gibi
10 Yorumlautanmadan bide foto koymuşun 50 olman lazım en kötü 55
11 Yorumla- 1 yıl
Sen kendine bak çubuk kraker
- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılPantolonun düğmesi kavuşmadı mı resimde öyle mi görülüyor
10 Yorumla
1 yılyani fizigin ıyı kalçaların vs fakat biraz daha forma girersen güzel olur
00 YorumlaBence gayet güzel bir kilodasın düşmesen daha iyi olur kendi fikrim sadece
00 Yorumla15 kilo fazlan var maaelsef. böyle kötü depilsin ama 55 e falan düşsen süper olursun
00 YorumlaSağlık konusunda 547 cevap paylaştı. 60 kilo normal kilo 10 kilo vermelisiniz 50 kilo da idealdir 20 kilo ver meniz gerekiyor.
00 Yorumla
1 yılBoy gayet iyi, bacakların biraz kalın diyet yapabilirsin, yaşına göre fiziğin iyi sarkma falan yok
00 Yorumla
1 yılböyle iyi gibisin bence ama en fazla 5 kg vermeni tavsiye ederim ama tabi herkesin zevki farklıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGöbek ve bel çevresi kalın görünüyor bu kilona rağmen çok belli olmuyor şaşırdım. En az 10 kilo vermelisin ekmek ve abur cubur bırak. Hergun düzenli spor ve egzersizle yol katedersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSelamlar, diyetisyenle ilerlersen daha doğru olur ama vke göre 55 civarı senin ideal kilon. 60 kiloya bile düşsen gözle görülür fark olur. 160 boy 72 kiloydum 65e düştüm baya fark etti.
00 Yorumlacok guzelsin eger istiyorsan 5 kilo 10 kilo max.
00 Yorumla
1 yıl5 kilo yeter bence yaa kadında çok zayıflık hoş değil bence
00 Yorumla
1 yıl63 kg ideal olur. Hatta bakan huh huuuuw der peşinden ))
00 Yorumla- Sağlık konusunda 679 cevap paylaştı.
1 yılOrtalama 5 kilo daha ideal olur. Kalça ve bazende yoğun yağ var.
00 Yorumla 15 kg ideale yakın olur 50 ile 55 kg civarı boy endeksine göre uygun olur.
00 Yorumla
1 yılbence kilon gayet güzel, yemegin salçalısı kadının kalçalısı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖzellikle arkadan daha güzel duruyor. Bel kısmındaki o kabarlıklar ne anlayamadım. Bir de evli kadın görüntüsü var. Sonuç olarak kilo vermek lazım.
00 Yorumlakilo vermene gerek yok ama squat yapabilirsin
00 Yorumla- Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılFazla kilon yok... formunu korusan yeter bence
00 Yorumla 12 kg vermelisin, hedef 58 kg olmalı boyuna göre en iyi kilo 58 kg
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılboya göre 50 olmalısın ama verdiğin yere göre de değişir tabi. ben de aynıyım 1.60 boy 70 küsür kilo. 2020deideal kilomdaydım birden kilo aldım
00 Yorumla
1 yılbence güzel balık etli iyidir illa fit olacaksanız 15 kilo verirseniz fit olursunuz
00 YorumlaSağlık konusunda 398 cevap paylaştı. Sporcu olarak sana şunu söyleyebilirim;
Olması gereken kilonuz: 58kg
00 YorumlaSağlık konusunda 303 cevap paylaştı. Formunu korursan bu şekilde de iyi ama 5 6 kilo verirsen daha rahat edersin
00 YorumlaEn az 15 ver, bu halde misafirliğe geliyoruz desen fazla yemek yapalım derler
00 Yorumla
1 yıl5 kilo ver gerisine karışma. Vücuda bak be sütun gibi bebeğem 😏
00 Yorumla
1 yılgenelde vücut kitle indeksine göre kilo ve boy orantılı olmalı yani minimum 55-max 65
00 YorumlaSen etrafa göre yaşamıyorsun kendin için yaşıyorsun nasıl iyi hissediyorsan öyle yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBoy kilo endeksine göre ideal kilon 55 ol ası gerekir lakin bana soracak olursan kadın dediğin biraz balık etli olacak, yani iyisin. Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol ama
00 Yorumla- Sağlık konusunda 319 cevap paylaştı.
1 yıl10 kilo var. Bol bol mekik cek. Bel ve karın kasları çalıştır
00 Yorumla İnsanın vücut ve deri yapısı gerçekten çok önemliymiş benim goruntum seninle tıpa tıp aynı fakat ben 95 kiloyum inanamıyorum 😱 aslında kilo vermeye değil vücudunu sıkılaştırman gerek ben de 70 e inmeye çalışayım hadi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl10 kilo boyunda uzun aşırı güzel Bi kız olursun. Su anda da güzelsin de tabiki ideal kilo herkesi güzelleştirir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMervecim kg vermene gerek yok sadece yağları erit üstüne kas koy bu arada kasa fenaymış biraz dikleştirsen iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılabla boyun uzun oldugu için vucut kitle endeksini hesaplayalım bekle bi dakika 52 kilo olman gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBoyun çok daha uzun duruyo bu arada. 10-15 kilo versen tığ gibi olursun. Ama spor yaparak ver vücudun sarkmasın.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇirkin bir kadına da benzemiyosun güzelliğin ortaya çıkar kilo veriseb
- Sağlık konusunda 710 cevap paylaştı.
1 yıl6-7 kilo versen yeter bence öyle çok fazlan yok
00 Yorumla
1 yılGenelde kadınlarda boyunun cm cinsinde kilo yeterli oluyor. Örneğin 1.63 boya 63 kilo ideal oluyor. Ama çok da fazla bir kilon yok bence. Kendini her halinle sev 🤍🌸
00 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat