Bel kalınlığını , gogus ve kalca olcunu bilmen daha iyi olur. Bu boya ve kiloya gore bence 10 kilo versen iyi olur. Yandan poz verince hicbisey anlasilmiyor. Ben 172- 60 kiloyum az cok tahmin edebiliyorum.
Gayet iyisin. Ama ideal kilonu soruyorsan 64-66 arası. Tavsiyem plank yapman. Böylece sıkılaşırsın. Tabi herhangi spora mani bir rahatsızlığın yok ise..
şu an bana çok pis motive oldun ben de 1.72 yim 83 kiloyum 70 kiloları hiç görmedim demek ki 70 kg falan olsam senin gibi olurum 🌸🌸🌸🌸 65 olsan yeter ama şu an bile iyiisin googledan kilo endeksine bak
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım ya şey normal boy kilo endeksim tek rahatsız oldugum üst bacak kalın ya umarım kilo verirsin ya ben de 65 olsam yeterli :) 🥰
Bence bacakların kalın değil normal eğer inceltmek istiyorsan youtube da Tuğçe Alpay var onu izlemeni tavsiye ederim üst bacağı incrltecek hareketler yaparsın
bende 1.90 boyum var 97 kiloyum ben sana şunu diyebilirim foto çok net değil ama gördüğüm kadarıyla konuşmam gerekirse erkeklerin %50 sinden fazlası böyle sever fizik olarak gayet iyisin ama illa vermek istersen önünde bir engelde yok :)
Vücut Yüzey Alanı: 1,86 metrekare Yağsız Vücut Ağırlığı: 54 kg İdeal Kilo: 65 kg Vücut Kitle İndeksi (BMI): 23,8 kg / metrekare Sonuç: Kilonuz tamamen normal
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
alınma ama göbek popo çok biçimsiz popo olsa sadece oda başka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Aslında kilo vermek zorunda değilsin ama sıkılaşma ve kas yapma ihtiyacı var sanki. yag yakıp kas yap
Alt bacaginida görseydik, ona göre derlerdik, ama Burdan iyi görünüyor.
Evet ya attıktan sonra keske tamamını atsaydım dedim neyse ya
Kas yapabilirsin ama çok güzel vücudun keşke bende böyle olsam maşallah
Bel kalınlığını , gogus ve kalca olcunu bilmen daha iyi olur. Bu boya ve kiloya gore bence 10 kilo versen iyi olur. Yandan poz verince hicbisey anlasilmiyor.
Ben 172- 60 kiloyum az cok tahmin edebiliyorum.
sen böyle kalmaya devam et gayet şıksın, hayallerimin ete kemiğe bürünmüş hali denebilir ,
Ouwww, hoşuma gittin. Sadece biraz şekillendirme lazım sana. ('3'
Bence 70 kiloya düşsen iyi olabilir ama şu an bi sıkıntı yok gibi oldukça fitsin
Kas yapabilirsen daha estetik görünürsün ki ben bu işi yapıyorum emin ol hayal ettiğinden bile güzel olabilirsin
Evet agırlık calısmaya basladım ne kadar sürede sence etkisi olur
Doğru program ile kıza zamanda fakat amatôr isen uzun sürer yardımcı olurum istersen
Örneğin sadece kalça ve karın çalış diyenler var bu çok yanlış çok amatör var
Yani olur teşekkür ederim
Merhaba bana özelden mesaj gönder sana programı vereyim
Gayet iyisin.
Ama ideal kilonu soruyorsan 64-66 arası.
Tavsiyem plank yapman. Böylece sıkılaşırsın. Tabi herhangi spora mani bir rahatsızlığın yok ise..
Kalça şekilsiz ya bacaklar fena değil bence kötü duru bu kıça bu bacak
Teşekkür ederim
Önemli
Gayet iyisin biraz spor yap, vücut şeklinde ufak tefek düzelmeler, biraz sıkılaşma olsun. İlla ideal kilo diyorsan 65 ama hiç gerek yok.
Verme gerek yok. Bacakların kalın sadece, bacak çalışırsan kendini iyi hissedeceğin bir güzelliğe ulaşırsın.
5 kilo yeterli olur diye düşünüyorum. Vereceğin kilo, ne kadar zayıflamak istediğine göre de değişir aslında.
Boyuna göre ideal kilon 65 ama çok kiloluda durmuyosun
Fiziğin kilonu kaldırmış spor yapıyorsun sanırım. 60 kiloya düşsen tam fit olursun
şu an bana çok pis motive oldun ben de 1.72 yim 83 kiloyum 70 kiloları hiç görmedim demek ki 70 kg falan olsam senin gibi olurum 🌸🌸🌸🌸 65 olsan yeter ama şu an bile iyiisin googledan kilo endeksine bak
Canım ya şey normal boy kilo endeksim tek rahatsız oldugum üst bacak kalın ya umarım kilo verirsin ya ben de 65 olsam yeterli :) 🥰
Bence bacakların kalın değil normal eğer inceltmek istiyorsan youtube da Tuğçe Alpay var onu izlemeni tavsiye ederim üst bacağı incrltecek hareketler yaparsın
Tamam canım teşekkür ederim :))
Yani resme bakinca iyi gorunuyorsun :/
Bilemedim :/
72 ye göre iyi fizik , ama 65 iyi durur. Basen biraz kalın gibi foto bulanık çıkmış
Kilo versen bile bir fark olmayacak vücudunu şekillendirmelisin
Biraz spor ile desteklersen çok iyi olur. Vücut yapın gayet hoş
Aslında 63kg. ye düşsen mükemmel durursun o boyla...
boyu 168 değil ki 68 70 kilo belli bile olmaz
Bu halin bile iyi.. Az ve düzenli sporla meteor olursun.
Bence bölgesel kalça ve göbek kasi sıkılaşma videolari ile güzel bir fiziğe sahip olabilirsin.
Squat çalışarak 5 kilo versen çok güzel fiziğin olur.
vücudunun sıkılaşmaya ihtiyacı var sanki 10-15 kilo çok iyi olur senin için
sen kendine kiloluyum diyorsan diğerleri ne yapsın acaba
Üst bacak yoruyor beni istedigim jeanlari giyemiyorum moralim bozuluyor
bence gayet hoş duruyor benim baldırlarımda kalın ama sorun etmiyorum sen kadın oalrak hiç sorun etme bence gayet iyisin
5 kilocuk vereyim yeterli bende zaten zayıf sevmiyorum fazla
bende 1.90 boyum var 97 kiloyum
ben sana şunu diyebilirim foto çok net değil ama gördüğüm kadarıyla konuşmam gerekirse
erkeklerin %50 sinden fazlası böyle sever fizik olarak gayet iyisin ama illa vermek istersen önünde bir engelde yok :)
Haklısın 5 kilo versem yeterli sanırım en azından 60 larda olayım teşekkür ederim :)
ne demek her zaman
Sporla birlikte 65 kilo olsan harika vücudun olur
Evet benim de hedefim bu teşekkür ederimm:))
O zaman kolay gelsin diyorum hedefine en kısa zamanda ulaşman dileğiyle
5-6 kilo vermen lazım
Teşekkürler
sporla sıkılaşsan yeterli
fiziginiz güzel duruyor bence
Üst bacaklarım kalın :(((
pek belli olmuyor
ee gayet güzel görünüyorsun yandan bacakların kalın ama
Evet o yüzden de kilo vermek istiyorum üst bacaklar kalın
fizigin gayet güzel kilonda iyi bacak ve kalça çalışırsan çok daha güzel olabilirsin fizigin kemik yapın gayet uygun
Umarım ya başladım spora zaten teşekkür ederim
bence de çünkü bu fiziğini kendi açından kullanabilirsin begenilmene çok yardımcı olur bıraz daha uzun olsaydın at gibi olurdun :D
Rica ederiz
Bir sağlıkçı olarak 65 kilo sizin için ideal kilodur.
Kilonu hiç belliemiyosun aksine bacakların normal aalçaların geniş ama şekilli çok güzel 60 65 düşşen fena olmaz
Vücut Yüzey Alanı: 1,86 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığı: 54 kg
İdeal Kilo: 65 kg
Vücut Kitle İndeksi (BMI): 23,8 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
alınma ama göbek popo çok biçimsiz popo olsa sadece oda başka
bence gayet iyisin kendini böyle sevmedikten sonra kilo versen de bu sefer kilon yerine yüzüne felan takacaksın sen sen olduğun için güzelsin
ama sıkılaşma yaparsan senin için güzel olur spor veya evde hareketleri var youtubeda bi bak istersen :))
Bence kilo falan verme
Kalın ya üst bacak :((
Hayır ya sen az önce soruyu soransın dimi tam hayal ettiğim gibisin harikasın
Bi 8 10 kilo vermelisin ama böyle de kötü durmuyor
Teşekkürler
Ricalar
Gozunu seveyim kilo verme kemik yığını görmekten bıktık
Aslında çok güzel görünüyorsun böyle kal ama biraz göbekten versen olur
Yav sen manyak mısın yanlış anlama da ben senin gibi fit olmak için (boyunda çok iyi) uğraşıyorum bırak kendi halinde kal
Maşallah zeyna gibisin
Bacakların kalın, ama bira egzersiz ve spor yap
Tam kıvamında gerek yok
7. 8 kilo versrn yeter
2-3 kilo vermen ideal biraz da bacak ve pervik kas antrenmanı normal gözükür
bence filinta gibisin bacaklarında gayet güzel bir erkek olarak ideal vücut diyorum kilo verme
Kilo ver diyenler kadın gözüyle bakanlar sen onlara aldırma
Benim dış görünüşte aşık olacağım bir fiziğe sahipsin. Spor yaparak böyle kalabilirsin
5 6 kilo yeterli olacaktır
Resimdeki sensen eğer vermenede gerek yok
Benim tabiki teşekkürler
O zaman vermene gerek yok fiziğin gayet iyi yani
12 kilo
Teşekkürler
daha ziyade spor lazım
Evet spor yapmaya basladım hem kilo verecem hem de iyi olur inşallah ya
sıkılaşırsın
10 kilo versen tamamdır ⚡
65’te de değişen bir şey olmaz çok kilolusun
Beş kilo versen yeterli olacaktır.
benim kız versiyonumsun galiba :D
kilo vermene gerek yok sıklaşman gerekli
2 3 kilo versen yeter o kadar abartılacak bir durum yok güzelim
masallahin var boyun iyi kilo falanda iyi.
İyi bence ama çalış az daha
En az 10 kilo fazlan var