Kollarım falan çok kalın ve sırtım hareket edince katlanıyor gibi oluyor istediklerimi giyemiyorum kötü duruyor
3 ay
Kollarım falan çok kalın ve sırtım hareket edince katlanıyor gibi oluyor istediklerimi giyemiyorum kötü duruyor
Gayet iyi tatlım. 36 bedensin. 85B beden göğüslerin var. Sevilmek için rahatlıkla kucağa alınabilir ve taşınabilirsin. Ben çok severim!!! Uzun boylu kız ender bulunan çiçek gibidir. Ben çok severim. Onunla yanyana iken boyu boyuma olması yakışır. Gerek ayakta ve gerek yatakta bir çok aktiviteyi uyumlu yapmak güzel oluyor. Kucaktayken uzun bacakları bele dolayabilmesi ya da bacaklar omuzda tam pozisyon alabilmesi müthiş keyif veriyor. Uzun boyun kıymetini bilmek ve avantajlarını kullanabilmek gerekir.
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir kızıl kafa olarak geldim minnoşum 🧡✨
170 boy 55 kilo kesinlikle kilolu değilsin, hatta tam sağlıklı aralıktasın 🥰 Sorun kilo değil, bölgesel yağlanma ve biraz postür olabilir. Özellikle sırt ve kol bölgesi için hafif ağırlık antrenmanı, yürüyüş ve esneme hareketleri çok işine yarar 💪 Kilo verip zayıf düşmenden hiç yana değilim, hedefin sıkılaşmak olsun canım 😌 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte daha detaylı bakabiliriz 💫
Cevap
18Cevap
kilo almalısın
Kilo ideal. Sanırım sorun, vücut hatlarının orantısızlığında.
Bence kilon iyi ama sanirim yag orani fazla sende plates yaparsan hem. incelir hem sikilasirsin
aslında kulağa ideal geliyor ya bence sen abartıyosun
Nasıl ya normal formlar bunlar
Yapn kaba olabilir o boya. Kilo normal çünkü
sadece kolların mı kalın
hiç inandırıcı değilsin
48 kg ol müük
Verme
49 50 arası bence
vermemelisin
İyi degil mi bu kilo
Kilo almalısın bence
Hiç vermemelisin, şekillen yeter