Kilo vereceğim diye bir yola girdim. 65-66 kilodan nasıl oldu bilmiyorum 68 e kadar çıktım.😭😂
Kilo vermek neden bu kadar zor?
Kilo vereceğim diye bir yola girdim. 65-66 kilodan nasıl oldu bilmiyorum 68 e kadar çıktım.😭😂
Kilo vermek neden bu kadar zor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Metabolizmaya bağlı biraz, metabolizmanı hızlandıracak şeyler ye. Acı biber, yoğurt ve yeşil elma gibi.
Çok tüketiyorum onları aslında metobolizmamda sıkıntı yok penis şükür o yüzden çok hızlı kilo alıp çok hızlı yağdan verebiliyorum ama diyet işini başaramıyorum
Ya o lafı ben yazmadım, o laf nasıl oraya çevrildi acaba kdkslksksosodjdj pnis ne ya djsksks
Vermek isteyip aldığın için dedim. Günlük aldığın kaloriden fazlasını yakarsan kilo verirsin. Aldığın kaloriyi takip et ve daha fazlasını yakmaya çalış. Egzersiz yap, bol su iç...
Ahhaha
Umarım başarırım, diyete baslıyorum dediğim günün aksamı diyeti bozuyorum. İrade sıfır
Kolay gelsin😇
Teşekkürler😍
Yani 68 cok da degil bence
Çok yaa
Millet gider mersine sen gidersin tersine😂😂
Diyet diyince daha cok yiyesim geliyo napiö
Napim
Bende öyle daha yeni niyetlendim eve geldim ne diyet kaldı ne biseu
En iyisi diyet değil de sağlıklı beslenme demek lazım motto bu olsunn bence. Bu mottoda kilo vermeyi deneyeceğim bakalım ne olacak
Spora başlıyorum yarin verdim verdim veremedim bende birakcam
Pes etmeee, aslında biraz dişimizi sıksak 1 2 hafta devam etsek mide küçülüyor vücutta alışıyor belli bir müddet sonra
Haklısın da o 2 hafta gerçekten çok yipratiyor insani
Sonrasını düşünnnnn
Kaç kilosun
Ben 1.82 boyundaki 100 kilodayim
Gerçekten nasıl başarsın bunu 😀
Bilmiyorum Diyet dedikçee daha çok yiyesim geliyo
Can boğazdan gelir ye gitsin boş ver
Öyle de fazlası zarar dikkat etmek lazım, neyse sağlıklı besleniyorum dicem kilo verirken ki mottom diyet değil sağlıklı beslenme olacak. Bakalım nasıl işleyecek
Çıtırdanda spor yap biraz düşersin
Aksine çok kolay
Kilo almaya basladın mı zorlasmaya baslıyo sanki, sürekli canın bir şeyler çekiyor
İrade sahibiysen zorlanmazsın
Yakışıyorsa bozma bence sabit tut yeterli