Arkadaşlar ben diyetteyim bugün kahvaltımi saat 11.30 ta yaptım ara öğünüde 6.30-7 arası yaptım ara öğün de her kuruyemiş ten 1 avuç en fazla 1.5 avuç yedim 2 porsiyon da meyve yedim
Yemek saatini de 7.30 a ayarladım çoktan ama ara öğünü çok geç yedim 8 den sonrada yemek istemiyorum ne yapacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ana öğünlerinde ne kadar kalori aldığını da bilirsek sana yakın bir cevap verebilirim. Saat kaçta yediğinden çok ne yediğin ve ne kadar yediğin daha önemli.
Normalde ana öğünlerden 1049 kcl alıyorum
Ara öğün yiyen biri de değildim
Her kuruyemişten derken toplamda kaç farklı kuruyemişten yedin? Toplamda kaç avuç olduğunu söylemen de kafi. Benim anladığım sadece 1,5 avuç kuruyemiş yemişsin. Onunda fındık ya da badem olduğunu tahmin ediyorum. 1 avuç fındık 260 kalori.
Sen ara öğünde beşyüz kalori bile almış olsan toplamda 1550 küsur kalori yapar. Gün boyu uyumadığına göre en az -300 kaloridesin demektir. İki buçuk haftada yaklaşık bir kilo verirsin bu performansla.
Şaka mı ciddi mi diyorsun bir kilo versem benim için kafi
En çok Leblebi vardı turuncu kuruyemiş 3 ceviz birde bir tane daha vardı kabuklu olan kabuğunu açıp çıkarıp yediğimiz
Tamamdır leblebi de fındıkla aynı kalori, fındığa göre yağ oranı çok daha az hatta. Günün de normalde biraz hareketliyse dediğimden daha kısa sürede bile bu şekilde kilo verebilirsin. Günlük kalori alımın 1500 civarında olursa 2 ya da 3 haftada 1 kiloyu vereceksin.
Amin teşekkür ederim mutlu oldum bir şey sorabilir miyim ben sporuma yememe çok dikkat etmeme rağmen neden kilo alıyorum acaba eksiksiz hallediyorum 65 ten 60 düştüm sonra kiloları aldım verdim aldım verdim diyette yediğim şeyler hep aynı olmasına rağmen
Eğer kısa sürede (haftalık değişimler) bir iki kilo alıp veriyorsan vücut bazen su ve ödem tutuyor. Bunlar tartıda günlük olarak farklı çıkmamıza neden olabiliyor. Ayrıca kullandığın tartının kalitesi de önemli. Bazı tartılarda nereye bastığına göre kilonu farklı ölçüyor. Bazı tartılarda geriye basarsan daha hafif ölçüyor mesela. O yüzden tartılırken hep aynı yere basarak tartılmaya çalış. Aylık olarak ne kadar kilo verdiğini takip edersen farkı daha net görebilirsin.
alirsin
Çok mu alırım ya inşallah almam çok fazla