Sağlık Doktor olan var mı 60 kiloyum 170 boyundayım ama görüntü böyle neden açaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Arkadaşım doktor Cushing sendromu olabilir dedi Güncellemeler7 ay soruyu kaldır lannm Doktor olan var mı 60 kiloyum 170 boyundayım ama görüntü böyle neden açaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Miden niye oyle şiş duruyor anlamadim diyetisyene git 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Normal değilmi. Bu arada aç Ken çekilmiş fotoğrafim Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Hayir midenin şisligi inmesi lazim gobegin cikmadi lazim o mide oyle durmamali Yorumla Soran 1 yıl Neden şişer mide Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Yemekten sonra şişer normal ama sonra iner.. doktora gitmelisin Yorumla Soran 1 yıl Gitcem Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 703 cevap paylaştı. Ya boyun 1.70 değil ya da kilon 60 değil veya nohut yutmuş solucan gibi vücut şeklin var. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten boyum bir 170 60 kiloyum sağlık ocağında tartıldım ve boyumu ölçtüm Yorumla RaistlinMajere_ 1 yıl O zaman sorunun kilodan ziyade yağ ve kas oranının orantısızlığı arkadaşım. Yağ ve kas oranını da ölçtür derim. Yorumla Soran 1 yıl Sadece karnım öyle Yorumla Soran 1 yıl Diyet ve spor yapicam belki gider Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Eskiden aşırı kilolu olup kilo verdiysen olabilir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet kilo alıp verdim ama aşırı değil 55 45 olmuştum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kilo vermek sarkma yapıyor maalesef ben de yaşadım 😔 Yorumla Soran 1 yıl Benim hatam zayfken bile bana kilolu diyen bir ailede büyüdüm Yorumla
Me_lisw Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl doktorunun yorjm yapması daha mantıklı olmaz mı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Doktor randevu bulmak zor arkadaşıma gösterim oda doktor oda şehir dışında Yorumla Me_lisw 1 yıl Elbette farklı hastanelerde vardır ya buradakiler çoğu sallayacak muhtemelen çok inanma Yorumla Soran 1 yıl Tümününe baktım. Korkuyorum arkadaşım Cushing sendromu dediği için vücudumda yırtıklar oluştu Yorumla Me_lisw 1 yıl Çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyileşirsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay orada rahim vae. Gayette normal bi goruntu uzulme. 0 1 Yorumla Soran 7 ay üzülmüyorum soruyu şikayet edermisin fotoğrafım silinsin istiyorum bıktım Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl neden başkasının fotoğrafını kullanıyorsun 0 7 Yorumla Soran 1 yıl sanane orspu seni ilgilendirmez pic ya Yorumla Soran 1 yıl seni fotoğrafını kulandiysak kullandık ne olucak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kaç yaşındasın sen söyle bunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl küçüğüm sana ne Yorumla denizsu76 1 yıl gerzakli Yorumla Soran 1 yıl 13 yaşındayım ňe olmuş Yorumla Soran 1 yıl hihi Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl kıvrımlar çekici geldi çok yumuşak 0 8 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yağ oranın yüksek göbeğin sağlıksız durmuyor sorun etmemelisin Yorumla Soran 1 yıl Dış görünüşten öte karnım ağrıyor. Sürekli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl geçmiş olsun gluten hassasiyeti falan olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl soruyu kaldırmazsan hesabın kapanacak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ha amaç oymuş zaten pardon Yorumla Soran 1 yıl evet lütfen şikayet soruyu Yorumla Cevap sahibi 7 ay şikayet etmişim zaten Yorumla Cevap sahibi 7 ay nasılım sorusu değil zaten soruyu hortlatmazsan kaynolur gider Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Sağlık konusunda 932 cevap paylaştı. Bunun 60 olma ihtimali 0 0 7 Yorumla Soran 1 yıl orada yerde oturuyorum fotoğrafta sağlık ocağında tartıldım Yorumla agorasevdası 1 yıl Tartıda sorun vardır Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum orasını Yorumla agorasevdası 1 yıl Bence başka yerde tartılmanda fayda var, bu görüntü 70kg üstü Yorumla Soran 1 yıl Üstü olması imkansız. Ama 70 olabilirim. Üst olan kişiler kolları bacakları. Yüzleri. Ben korse giyerek dümdüz ediyorum karnımı hiç bir şey beli olmuyor ama 80 kilo 75 kilo biri ne olursa olsun kilolu gözükür Yorumla agorasevdası 1 yıl Bilemiyorum orasını ben ihtimali söyledim. Doğru bir tartı olmadan ne sen anlarsın netliği ne de ben Yorumla Soran 1 yıl Belki Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 565 cevap paylaştı. Yağ var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Miden niye oyle şiş duruyor anlamadim diyetisyene git
Normal değilmi. Bu arada aç Ken çekilmiş fotoğrafim
Hayir midenin şisligi inmesi lazim gobegin cikmadi lazim o mide oyle durmamali
Neden şişer mide
Yemekten sonra şişer normal ama sonra iner.. doktora gitmelisin
Gitcem
Ya boyun 1.70 değil ya da kilon 60 değil veya nohut yutmuş solucan gibi vücut şeklin var.
Gerçekten boyum bir 170 60 kiloyum sağlık ocağında tartıldım ve boyumu ölçtüm
O zaman sorunun kilodan ziyade yağ ve kas oranının orantısızlığı arkadaşım. Yağ ve kas oranını da ölçtür derim.
Sadece karnım öyle
Diyet ve spor yapicam belki gider
Eskiden aşırı kilolu olup kilo verdiysen olabilir
Evet kilo alıp verdim ama aşırı değil 55 45 olmuştum
Kilo vermek sarkma yapıyor maalesef ben de yaşadım 😔
Benim hatam zayfken bile bana kilolu diyen bir ailede büyüdüm
doktorunun yorjm yapması daha mantıklı olmaz mı
Doktor randevu bulmak zor arkadaşıma gösterim oda doktor oda şehir dışında
Elbette farklı hastanelerde vardır ya buradakiler çoğu sallayacak muhtemelen çok inanma
Tümününe baktım. Korkuyorum arkadaşım Cushing sendromu dediği için vücudumda yırtıklar oluştu
Çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyileşirsin
orada rahim vae. Gayette normal bi goruntu uzulme.
üzülmüyorum soruyu şikayet edermisin fotoğrafım silinsin istiyorum bıktım
bu ne la erkek göbeği gibi
Doktora gitmelisin
neden başkasının fotoğrafını kullanıyorsun
sanane orspu seni ilgilendirmez pic ya
seni fotoğrafını kulandiysak kullandık ne olucak
kaç yaşındasın sen söyle bunu
küçüğüm sana ne
gerzakli
13 yaşındayım ňe olmuş
hihi
kıvrımlar çekici geldi çok yumuşak
yağ oranın yüksek göbeğin sağlıksız durmuyor sorun etmemelisin
Dış görünüşten öte karnım ağrıyor. Sürekli
geçmiş olsun gluten hassasiyeti falan olabilir
soruyu kaldırmazsan hesabın kapanacak
ha amaç oymuş zaten pardon
evet lütfen şikayet soruyu
şikayet etmişim zaten
nasılım sorusu değil zaten soruyu hortlatmazsan kaynolur gider
Bunun 60 olma ihtimali 0
orada yerde oturuyorum fotoğrafta sağlık ocağında tartıldım
Tartıda sorun vardır
Bilmiyorum orasını
Bence başka yerde tartılmanda fayda var, bu görüntü 70kg üstü
Üstü olması imkansız. Ama 70 olabilirim. Üst olan kişiler kolları bacakları. Yüzleri. Ben korse giyerek dümdüz ediyorum karnımı hiç bir şey beli olmuyor ama 80 kilo 75 kilo biri ne olursa olsun kilolu gözükür
Bilemiyorum orasını ben ihtimali söyledim. Doğru bir tartı olmadan ne sen anlarsın netliği ne de ben
Belki
Yağ var