Güzellik & Bakım 45 kiloyum ama gıdım görseldeki gibi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 45 kiloyum ama yapısal sanırım çenem mi geride diye düşğndüm herles normal çenen dedi bu nasıl geçer çok moralimi bozuyor 45 kiloyum ama gıdım görseldeki gibi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
balfatih Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Böyle soruyosunuz ya ben bir şey göremiyorum. Gözlerimde bir bozukluk yok ama ne diyim ya. Sinirlendim kendime 0 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 883 cevap paylaştı. Kafan biraz yukarda gibi geldi bana, onu 10 cm kadar aşağı kaydıttırabilirsen gıdın tamamen görünmez olur. 0 0 Yorumla
adatavşanı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Doğru yapabileceksen yüz yogasına başla.Gıdını aldırıp "jaw-line dolgu" yaptırabilirsin. 0 0 Yorumla
Sarsılmaz23 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl normal bısey yokkı bunda sen sevmessen karsındakı de sevmemeye baslar 0 0 Yorumla
ağlayankızferide Takip Et Master Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Genetik yapı ben 80 kiloyken bile olmazdı gıdım 0 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 942 cevap paylaştı. Egzersizler i var bunun 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yani pek bir seyi yok. Durusunu da duzelt. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal bu 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 710 cevap paylaştı. İyisin iyi 0 0 Yorumla
Kotusi Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 542 cevap paylaştı. Normal normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Böyle soruyosunuz ya ben bir şey göremiyorum. Gözlerimde bir bozukluk yok ama ne diyim ya. Sinirlendim kendime
Kafan biraz yukarda gibi geldi bana, onu 10 cm kadar aşağı kaydıttırabilirsen gıdın tamamen görünmez olur.
Doğru yapabileceksen yüz yogasına başla.
Gıdını aldırıp "jaw-line dolgu" yaptırabilirsin.
normal bısey yokkı bunda sen sevmessen karsındakı de sevmemeye baslar
Genetik yapı ben 80 kiloyken bile olmazdı gıdım
Ne bicim cene o
Nargile lülesi gibi
Egzersizler i var bunun
Yani pek bir seyi yok. Durusunu da duzelt.
Dolgu yapabilirsin
Gıdı gıdı bıdı bıdı
ne var fotoğraftan tam anlayamadım
Sana bakacak göz güzel görsün
bencede gayet normal
yapısal birşey.
Normal bu
Geçer sıkma
İyisin iyi
Normal normal
Gayet güzel
Boyun 150 mi