Güncellemeler
1 yıl
B12'de eksik
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Takviye kullanıyormusun..
Damar yoluyla Vitamen D Ve B vitaminlerini almanı tavsıye ederim
İlaç tedavisi 20 gün oldu pek bir şey değişmedi
Damar yolu daha etkili.. Vitaminler ilac değil Tesiri daha uzum sürüyor ve düzenli kullanman gerekıyor
Damar yolu ile yapılan ilacı kim yapıyor veya doktora ne demem gerekli bunu yazması için ?
20 gündür kullanıyorum hiçbir değişme yok
vitamin D ampülleri var eczaneye sorup bilgi alabilirsin.. igne gibi yapanda oluyor..
Umarım hasta d vit ve b vit kompleksini damar yolu ile uygulayıp eksi olmamıştır 🤭
@Benimolsadecebenim Neden Sayın Profesörüm yanliş bilgimi verdim.. Bana D vitamini apullerını bu şekil uyguluyorlar
İntravenöz [i. v. (damara enjekte)] yoldan pek verildiğini duymadım ben şahsen ki bu tür ilaçlar genelde intramüsküler [i. M. (Kas İçi Enjeksiyon)] yoldan verilir muhtemelen sana da intramüsküler vermişler ki prospektüste de intramüsküler yazar diye hatırlıyorum hatta B12 yalnızca intramüsküler yoldan uygulanır ve hastane ortamında uygulanması şarttır aksi taktirde hastada anafilaksi başlayıp müdahale edilmezse ölümle sonuçlanır 😏
@Benimolsadecebenim Sen öyle diyorsan öyledir
Estağfurullah ben değil bize öğretilen sağlık kanunları söylüyor bunu ☺️
D vatimaini unutkanlık yapmıyor bağışıklığı etkilyor mesela çabuk yorulma en küçük şeyde hasta olma çünkü bende de var D vitamini eksikliği hap kullanıyorum unutkanlık B12 eksikliği sebep oluyor
Karıştırmışım B12 yerine D vitamini yazmışım.
Sende saç dökülmesi var mı?
Bende mesaj devaminj sonrada gördüm çok çabuk hasta oluyordum doktor doktor gezdim en son aile hekimim yardımcı oldu bende öyle öğrendim D vitaminini önemini..
Saç dökülmesi var mı?
O yok saç dökülmesi stres kaynaklı da oluyor
D vitamini eksikliğinin en yaygın belirtisi saç dökülmeside.
Cokmskr bende öyle bi durum olmadı