kilo - 69
1 yılda ortalama kaç kilo verilebilir?
kilo - 69
Spor + kahvaltıyı atlamamak özellikle sabah abuk subuk yağlarla yapılan poğaça vb tıkınmamak onun yerine kendini zorlayarak da olsa mümkünse tam buğday ya da bol tahıllı ekmekle bir kahvaltıyla güne başlamak- arada mide kazınınca da kuru kayısı - bu çok değil ama zira motorda tekleme yapar-kuru incir vb. bu tip ıvır zıvırlar atıştırmak. Su da önemli tabi
benim aklıma gelenler bunlar. Ama yoğun -hızlı kilo vermek pek sağlıklı olmayabilir en azından bir doktora - uzmana danışılabilir.
5 ayda 15 kilo verdim
NASIL?!
evet NASIL ? !
Sağlıklı normal bir insan bir ay içerisinde en az 2 en en fazla 4 - 6 arası kilo verebilir zaten. Bunun için akşam yemeğini kesmeye gerek yok. Akşam yemeğini kesmek zayıflatabilir fakat sağlıklı bir zayıflama olmaz.
spor destekli bilinçli beslenme programı ile, 48 kilo verebilrisin ,ama sen verme ,geriye verecek sen bile kalmazsın ..
bizim arkadaş ekmeği kesti ve yeşil çay falan içti 2 ayda 20 kilo verdi..sen tahmin et artık..
Cevap
14Cevap
3 ayda 10 kilo desek. 4x10=40 bunun yüzde 25 ini silersek rahat 30 kilo verirsin. % 25 indirimli hali :D.
Prinç, şeker, tuz ve unlu gıdaları çok az tüketmek ve her gün en az 30 dakikalık tempolu bir yürüyüş en iyi çözümdür.
Dukan diyeti en etkileyici olanın kendisi. Al ve başla.
o nasil oluyor peki?
kılon fazlaymış :/ gece yemegı bırakacaksıın öncelıkle. sabah kahvaltıda ıstedgın kadar ye ama 6 dan 7 den sonra hıcbsy yeme meyve harıç cok rahat kılo verırsın.
kilo vermen için homini gırtlak ilkesini yaşamından çıkarmalısın derim :D
kardeşim 15 günde 10 kilo verdi, yani ayda 20 kilo verilebilir yılda da 240 kilo yapar
60-70 e kadar cıkabilirsin sana bağlı bir durum açıkçası
İdeal ayda 4 kilo oluyor, yılda ise 4*12=48 kilo verilir.
hastalıga göre deişiyor ben ishal olunca saatte 10 kilo veriyorum yani
sen ozaman su veriyorsun, benim dediyim yag olan...
koşarsan yaglar gider
Kendini sıkmazsan 20 kilo en kolay yüzmedir ayrıca diyet jimnastik vs sıkarsan 45-50 kg
en saglıklısı 18-23 kilo arası
50 kilo verebilir 20 30 kilo alabilirsin
2ayda insan 10 kg vere bilir isterse..
baya verilir 1 yıl az değil.
Dukan diyeti.
tam olarak nasil yapicam bu diyeti?
Tavsiye etmiyorum ama
Yalnızca Protein depolama diyeti olarak bilinmektedir..Diyetin ilk haftasında et ağırlıklı besleneceksin,bunun akabinde yoğurt ve su tüketimi de geliyor
tskler :)
kemıklerın irimi?
bilmiyorumda, beni goren 60 kilosin diyior. yani oyle asiri sarkik bir vucudum yok. balik etliyim.. karnimda asiri yagda yok.
cok tesekur ederim :-)
kilona bağlı
kac kılosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar