Diyetisyene gidiyorum kilo vermek için bide insülin sınırda çıktı onu düşürmem lazım. Spor salonuna gidiyorum diyetisyenim sadece bisiklet ve yürüyüş yapmamı söyledi. Agırlık ve sıkılaşma hareketlerini yapmamamı söyledi çünkü vücut sıkılaşırsa daha zor erir yağlar agırlık kaldırınca kaslar şişer buda zor gider dedi önce iyice bir zayıflayıp en son agırlık ve sıkılaşma çalışmamı söyledi siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aslında mantıklı olabilir Ben de spor salonuna gidiyorum Spor Salonu direkt yağ verip yerine kilo koymayı öneriyor bence birazcık da aslında egzersiz yaparak kilo verirseniz sıkılaşma da olur
Ben diyetisyene vücudum öyle sarkar dedim o yağlar gidince geriye deri kalır dedi oda sıkılaşma hareketleri ve agırlık çalışarak toparlarsın dedi sadece bisiklet yürüyüş yap zayıflamaya odaklanalım dedi önce
Diyetisyenler genelde Olaya şöyle bakar bir an önce zayıflatayım işte falanca kişiyi şu kadar sürede şu kadar kilo verdirdim paso reklam kafasında olurlar İşte bu da yanlış olan kısım oluyor yani bir an önce hızlı bir şekilde kilo vermek ya Bunu da reklamını yapmak kolay bundan ibaret bence makul şekilde kilo ver spor yaparak kilo ver ağırlık çalış sarkma olmasın bir anda kilo verdiğinde o deri toparlanmıyor bir daha
Orası öyle tabi ama benim vücudum sıkı baya basenler falan çok sert bir an önce erisin istiyorum bide sıkılaşırsam zor gitmez mi sizce kollarım omuzlarım falan iri biraz bel çevrem geniş biraz şişkinlikte var haliyle göbek bide insülin sınırda çıktı ne yapsam bilemedim
Öncelikle insülin direncimizi düşüreceksiniz buna odaklanın hafif egzersizde iyi olur sert olsa da biraz egzersiz katkısı olacaktır Bir de mümkünse delikanlığında kendinizi biraz rahat bırakın
Diyete uymaya çalışıyorum ara ögünler var ama bu aralar canım o kadar çok şey istiyor ki kendimi tutmakta zorlanıyorum yiyorum hep insülinden 😢 diyetisyene uyumalımıyım yoksa agırlıkta çalışmalımıyım
Ilk yapman gereken şey beslenme kısmı beslenmeye Dikkat etmediğin sürece ne yaparsan yap bir çözüme ulaşamazsın ve bir şey daha var mümkünse Çok da fazla kendini zorlayıcı hareketler yapma ama Hafif hafif ağırlık çalış
Anladım teşekkür ederim diyetisyenim genelde kahvaltıda yumurta peynir zeytin yeşil çay tam tahıllı ekmek yazıyor ara ögünde kefir kuru kayısı şişkinlik için ceviz meyve ve yeşil çay bunlar 12 ile 4 arası yenecek birde akşam ya baklagil salata ya da et köfte tavuk salata bunlardan birini yicem veya sebze yemeği yazmıştı bide su tabiki
Menü iyi bence menüde sıkıntı yok Siz spor kısmını tam rayına tutmaya çalışın
İnşallah yaparım ya keşke evimin dibinde olsaydı uzak olunca gidesi gelmiyor tek de sıkılıyor insan ama yapacak bir şey yok
Yakınlarda spor salonu yok muydu
Vala bitane varda güvenmiyorum oraya adamlar tekin degil bomboş orası bide merdiveni kötü düşme ihtimali var gitmedim oraya
Tekin olmayan bir yere gitmeyin zaten
Evet öyle
Siz bir müddet Uzak da olsa gidin deneyin kilonuzu Normalde alın Sonrasında da beslenmeye dikkat edin spor aksatmayın her şey yoluna girer
İnşallah evde de yapıcam ara sıra çok teşekkür ederim yorumların için 😊
Rica ederim. Evde de yap kesinlikle. yemekten sonra yürüyüşe cik
Tamam 👌
👍👍👍
Haklı