Evet yaşadığım hastalıktan kulandigim ilaçlardan aklımda hiçbir bilgiyi tutamıyorum ruhum daralıyor hissizlestim adeta dümdüz bir duavr gibi oldu duygularim var mı bir yardımcı olmak isteyen ya da tafsiye vermek çok cikmazlardayim
Valla bir şekilde yaşayıp gidiyoruz bende borderline var depresyon da var senden farkım yok ama artık saldım her şeyi napalım.. Pozitif düşünmeye çalış sürekli pozitif düşünmek ilk adım
geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan ama etkilerini kafana takma herkeste olan etkiler o bi dürelik tedavin bitene kadar sadecd aklını zihnini mümkün olduğu kadar kontrolde tutmaya çalış kontrol sadece sende bunu söyle kendine.
biliyorum çok zor yaşayan bilir sadece ama sen aşıcaksın bunu bi gün ömrünün sonuna kadar böyle devam edicek değil ya kimse için değil kendin için aşmak zorundan kimsen olmasa bile çünkü sen daha değerlisin herkesten hatalarını düşünme teslim olursan hiç bi anlamı kalmaz bu yaşadıklarının.
Valahi benim verdiğim mücadele azim kimsede yok ama yoruldum tükenmek üzereyim ilaçları kulaniyorum ama tek gördüğüm lanet olası yan etkileri midem bulanıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeş soruyu okur musun bende bipolar şüphesi var acaba okuyup karar verebilir misin?
Psikiyatriden engel raporu alayım mı sizce sorun olur mu? ?
30 yaş birisinde otizm olabilir mi?
Öncelikle geçmiş olsun, psikologa gitmenizi öneririm burdaki insanların vereceği tavsiyeden daha çok işinize yarar
Gitmedigimimi saniyorsunuz gitmedigim doktor piskolog hastane kalmadı
Psikiyatriden yardım alın. burada çözecek bi durum değil
Soruyu detaylı okuyun kulandigim ilaçlar diyorum bakaldan almadım herhalde
Bu ülkede dünyanın en iyi doktorları gelse yaşam şartlarından dolayı yine aynı sorun olur.
Valla bir şekilde yaşayıp gidiyoruz bende borderline var depresyon da var senden farkım yok ama artık saldım her şeyi napalım.. Pozitif düşünmeye çalış sürekli pozitif düşünmek ilk adım
hangi hastalık olduğuna bağlı biraz.
Pibolar bozukluk var
Manik depresif atak diğer adiyla
geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan ama etkilerini kafana takma herkeste olan etkiler o bi dürelik tedavin bitene kadar sadecd aklını zihnini mümkün olduğu kadar kontrolde tutmaya çalış kontrol sadece sende bunu söyle kendine.
Ama öyle olmuyor bu lanet hastalık yüzünden 150.000 bin lira borcum var boş boş kredi çekip kulanmisim farkında olmadan
biliyorum çok zor yaşayan bilir sadece ama sen aşıcaksın bunu bi gün ömrünün sonuna kadar böyle devam edicek değil ya kimse için değil kendin için aşmak zorundan kimsen olmasa bile çünkü sen daha değerlisin herkesten hatalarını düşünme teslim olursan hiç bi anlamı kalmaz bu yaşadıklarının.
tedavi süreciyle olumlu sonuçlar aldıkça motivasyonunda artıcak sakın yarıda bırakma ne olursa olsun
Valahi benim verdiğim mücadele azim kimsede yok ama yoruldum tükenmek üzereyim ilaçları kulaniyorum ama tek gördüğüm lanet olası yan etkileri midem bulanıyor
çok haklısın biraz daha dayan sabret geçicek emin ol Allah güç kuvvet versin sana atlatıcaksın bi gün hiç olmadığın kadar güçlü olucaksın inan.
ilaçların yan etkileri çok fazla olduğunda doktoruna ilet mutlaka ağır ilaçlar sonuçta.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Bu ayin 19 unda Bakırköy'de randevum var bakalım ne olacak sürekli bir kan tahlili yaptırmam gerekiyor
Ama bu hastalık kalitsal
rica ederim sen iyi ol da önemli olan o.
İnşaallah bakalım hayirlsi soncta imtihan dünyası