Mantar hastalığından sonra yaşadığım problem?

Şimdi ben bir tane duş jeli aldım Duru markasının böyle meyveli pembe ambalajlı bir duş jeli bunu kullandıktan sonra göğüs bölgemde böyle kaşıntı hissettim Çok da sallamadım çünkü hep kaşıntı yaşayan bir insanım cildim çok hassas sonra yaralarım olmaya başladı yaralarım çoğaldı yani mesela bir yerimi kaşıyordum sonra başka bir yerim kaşınıyordu sonra o kaşıdığım yerde tekrardan çıkıyordu böyle bütün vücuduma dağıldı cilt doktoruna gittim ve mantar hastalığı mı olduğunu öğrendim ilaç kullandım geçti sonra çikolata yedikten sonra tekrardan çıkmaya başladı sonra tekrar ilaç kullandım bana çikolata kullanma dedi ama ne zamana kadar kullanmam gerektiğini bilmiyorum ve öğrendim ki yoğurt gibi şeyler mantarı çok çoğaltan şeyler ve ben çok yoğurt tüketen bir insanım ne yapacağımı bilmiyorum en sevdiğim iki şeyi artık yiyemiyorum ya arada yiyorum ama çok az o da yani mesela günde bir şeker kaşığı Nutella gibi bir şey var ne yapacağımı bilmiyorum ve ayrıca şunu da söyleyeyim bulaşıcı değil benim kıyafetimi giymediğin sürece herhalde bulaşmaz çünkü insanlar da çok sık temas ederim özellikle ailem hiçbir zaman bir şey olmadı
Mantar hastalığından sonra yaşadığım problem?