Hastanede çalışırken kan alırken parmağıma çocuğun iğnesi batmışti o gündür bugündür küçük belirtiyi hive bağlıyorum isimden de istifa ettim zaten
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Obsesyon olusmus bence sizde. Psikiyatriste gidebilirsiniz
Küçük çocuktu bilmiyorum zaten aşırı korktum
evet psikolojik bir duruma benziyor
Bilmiyorum 13 yaşında çocuktu zaten hiv konusu korkuttu beni
e tanıdığın bir uzmana danışsana bunu. konuşmaktan ne kaybedebilirsin ki.
Dediler küçük çocuk cinsellik bilmez diye zaten ailesi de sağlıklı kızın
Galiba sanırsam
Kafayı yedim artık küçük belirtiyi hive bağlıyorum hemen terleme olsun , ağzımda yara çıksa öyle
Demekki çok kişi ile olmuşsun
Hiç cinsellik yaşamadım
İlginç
Neden
Test yaptır
Yaptırdim negatif
Takıntı yapmışsın o zaman
3 ay sonra vereceğim yeniden kuluçka dönemi var
Bisey olmaz inşallah
Hasta küçük çocuktu 12 yaşında ortaokul çağında bilmiyorum bende bazı belirtiler var herhalde vitamin eksikliğimden falan dolayı kansızlıkta var
stres yapınca çıkmıştır o belirtiler. onunla alakalı değildir bile.
Bilmiyorum cinsel hayatım 0 zaten
Boynum ağrıyor bir de dilim beyazladi işte biraz elim ayağım uyuşuyor gibi
hayırlısı. çocukta var mıydı bir şey ki?
İşte test yaptırmamış bulaşıcı hastalıklar ile ilgili diğer kan testleri olsun bağışıklık şeyleri normaldi C3 C4 seviyesi falan normaldi hiv olsa anormallik olurdu
Hematoloji de falan muayene olmuş çıkardı illa bır sıkıntı olsa ailede olsa zaten sistemde belli olurdu
çok stres yapmışsın. acilen uzmanla görüş derim. önce sakinleşmeye ihtiyacın var.
1 aydır ölü gibiyim psikolojik olarak çöktüm kriz geçirdim hani cinsel hayatım olsaydı neyse derim ama bir kere bile cinsellik yaşamadım küçük çocukta da bir şey olmaz dediler bilmiyorum arkadaşıma battı mesela bir şey olmadı ben psikolojik olarak deli ettim kendimi istifa da ettim isimdden zaten
tamamda bir uzmanla görüşmek için ne bekliyorsun? zor mu senin için oraya kadar gitmek?
Görüştum ama 3 . aydan önce test yapmıyorlar kuluçka dönemi yüzünden psikolojik olarakta yardım alacağım zaten
psikolojik yardım için diyorum. ne bekliyorsun. şimdi çıkıp gitmelisin bence. varsa en yakınındakine
@sebelepmebelep abi senin meslek ne
mühendisim. neden sordun?
Hafta sonu gidemem haftaya randevu alırım aşırı travma kaldı ya çok korkunç
@sebelepmebelep merak ettim teşekkürler kolay gelsin
tavsiyem ulaşabildiğin ilk danışmana git :) gerekirse bir sakinleştici al. az çok biliyorsundur neler olduğunu.
konu tamamen senin psikolojin. bunun insana neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. hayatını mahfeder. sonra kendine gelince geçen bir gününe ve ettiğin istifana üzülürsün.
umarım bir an önce gidersin de fayda görürsün.
rica eerim
Hiv riski delirtti beni yoksa hepatit koruyuculugum var bilmiyorum 12 yaşında kızda da olmaz herhalde verilere de baktım geçen senenin hiç vaka yok 10 14 yaş arasında ne hiv ne aids
ne korkuyorsuno zaman :D
Biraz boynumds sivilce tarzı şeyler çıktı stresten ağzım beyazladi yara oldu o yüzden
bende o stres yüzünden çok şey yaşadım. kaç yılıma mal oldu. sen yolun başındasın. bir an önce psikiyatrise git keyfine bak. bu durumda testler normal çıksa da senin için rhat etmeyecek anlaşılan
Evet ya arkadaşlarım çok rahat mesela birisine bir günde 2 3 defa battı sildi geçti güldü mutlu oldu ben paranoya oldum
hadi düşünüp durma :D
Cidden ya olsa arkadaşlarıma da olurdu psikolojik birde vitamin değerim bağışlıgim zayıfladı stresten stres yapmayınca dilimin beyazlığı azalıyor küçük çocuk zaten ne arar onda hiv
:) aklın yolu bir :D
Korumasız ilişki yaşayanlar düşünsün kafayı yiyecektim artık hastalık hastası oldum ya 😂