Artık delirme raddesine geldim bundan 3 hafta öncesine kadar her şey normaldi kolon kanseri ni öğrene ne kadar okuduğum çoğu belirti vardı normalde de Google den hastalık belirtileri okurdum ama bende olmadığını görünce içim rahatladı ama bu sefer belirtilerin çoğu bende olunca bende panik yaptım bir süre bunu kafama taktım ne tesadüf ki bu hastalık düşüncesi kafamda iken belimin sistigini zannettim doktora gittim bir şey yok dedi ama enfeksiyon olabilir dedi zaten bu süreçte sürekli olarak hastalık buluyordum en sonunda doktora gittim makatta çatlak var dedi ilacı kullan bitince gel dedi ilacı kullanınca belirtiler azaldı bir iki gün rahattım sonra aklıma tekrar kurt düştü acaba doktor yanıldı mi diye düşünmeye başladım birde tam bu süreçte ayağımda morluk oluştu şimdi de lösemi olduğumu düşünüyorum Delirecegim gerçektenn
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sana rahat batıyor ondan böyle, konfor alanından çık vücudunla uğraşmayı kesersin.
Annemde aynısını diyorr demekkti gerçekten kendimi çok dinliyorum
maalesef annen de haklı, günümüz hastalığı. insanın bu kadar rahata alışmaması lazım.
Haklısıniz ama kuruntular beni bu hale getirdi
kuruntuların nedeni de o. insan uğraşacak bir şey bulamayınca vücuduna sarıyor.
Annem misiniz diyeceğim gerçekten her kelimenin ayni dediğinizi dikkate alacağım içime su serpildi
kajdozjeısjeıs benim kızım uyumadın mı hâlâ?
Yok hala hastalık araştırıyorum anne csxgh
😡😡😡😡 çabuk kapat o googleyi
Hemennn
👏👏👏👏👏
İnternetten böyle şeylere bakmak insanı çıldırtabilir google da neredeyse her hastalığın belirtisi aynı. bu yaptığınız hayat kalitenizi düşürür gerek yok böyle yapmaniza.
Bı pisikologa git acilen
Gidiyorum zaten ama bu durum yeni oluştuğu için doktor randevuma çok var
Aklını hasta etmissin biyolojide sorun yok
Okb var bende zaten
Buda negatif bı etken ama neyin olduğunu bilmek takıntılarınla mücadelede sana avantaj saglar
👍
Evet, sağlık anksiyesi var. Baska bir hastalık yok, üzme kendini.
Çok sağolun başka insanların böyle söylemesi beni rahatlatıyor
Rica ederim. Kendini çok dinleme, hastalıkla ilgili çok şey araştırma çünkü internete kalırsa sağlıklı insan yok.
Çok haklısınız resmen yürüyen hastalık oldum Google sayesinde
Kafana takma canım kroniklesmesin. Tabii ki sağlığına önem ver dikkat et , çünkü sen eminlik istersin her zaman, bu şekilde emin olursun.
Sağolun ilginiz için teşekkürler
O bazen bana da öyle oluyor 😂
Benimki çığır açtı artık farklı bir boyuta geçti benimki
İşte dizginle kendini 😂
Nasıl olacak abla o bee
Abla mı Hahhaahha
abla 😅
Abla mı oldum şimdi Aa çok ayıp 😂😍
😂😂😂
AA ne ayıbı o kadar konuşmuşluğumuz var bir abla nin lafı mı olur 😂
Konuşmuşluğumuz daha 2 dakika olmadı ne ara o kadar çok oldu 😂
Eee zaman hızlı akıyor siz 2 dk dediğiniz olmuş 10 dk 😂
Yaa öyle mi dersin BAKIYORUM DA hasta masta değilsin turp gibisin enerjinle 😂
Psikolojim hiç iyi değil az önce az kalsın panik atak geçirecektim şimdi ise umrumda değil 😂 ağlanacak hamile gülüyorum resmen
Olsun delidolusun işte delidolu biri olmasını isterim karşımdakinin 😂
Deli dolu olduğumu duymak iyi hissettirdi normalde sakın biri olduğumu düşünürdüm 😄🤩
Günaydıın uyuyakalmışım hanımefendi napıyorsunuzzz 😊
Sizede tünaydın Resim çiziyorum siz☺️
Spordan yeni geldim eve ben de ne resmi çiziyorsun ;)
Kafama göre
Sen neler yapıyorsun peki okuyor musunn 👍☺️ paramedik mezunuyum ben de :)
Okuyorum halaa
Hangi bölümsün pekiiii :)
Nelirtiler neydi?
Kolon kanserinin belirtilerinin bazıları vardı bende bunu kendime dert edindim
Kanama, mukus veya ishal diskilamada aliskanlik degisiklikleri var miydi?
Dışkıdan sonra kanama oluyordu ve ilaç kullanmaya başlamadan önce kuruluğum vardı ancak kuruluğum olduğu zamanlarda hep ekmek arası tüketiyordum ve hareket etmiyordum şimdi bu yatmalarimin derdini çekiyorum
Hareketsiz yasam ve duzensiz beslenmeddn kaynakli. Spor ve beslenme aliskanligiyla giderilir. Sebebi kuru diskilama ve muhtemelen ikiniyodun. Yirtilma olmus. Kolon kanseri icin ailende bunun oykusunu yasayan insanlar olmali.
Doktor a gittim yırtık var dedi ilaç ve diyet listesi verdi şimdi çok şükür kuruluğum yok kolon kanserinde kabızlık ilaç kullanma ile de geçmiyormus galiba
Ozelden bir sey yazabilir miyim bu konuyla ilgili sonra istersen hemen cik takipten?
Tabiki