Bu hesabı motive olmak için açtım. 7 gün sonra kaç kg verdiğimi açıklayacağım, sonucu merak edenler takip edebilir 😘 çok demeyin tek öğün olduğu için bu porsiyonlarda besleniyorum ama kilo veriyorum. Tek öğün diyet, öğlen kardiyo akşam yürüyüş yapıyorum. Bitki çayları, kalorisiz kahveler ile destekliyorum. 🌸
Verdiğimi almıyorum geri ne kadar bozsam da çünkü yoğun spor yapıyorum, bi de yapı olarak normalde kilo alan birisi değildim ilaç kullandigim bir surecte aldim verince almam geri yani problem yok 🙏🏻
Bak herkes yediğim pilava taktı sen şoo diyet diyip az buldun 😅 verdiğim kiloyu hiç geri almadım ama, çok iştahlı birisi de değilim zayıftım kullandigim ilaçlar yuzunden bi süreçte kilo aldim. Almayacagima eminim yani
😂 aşkım geri almayacağını düşünüyorsan devam et dene çünkü bende bir ara şok diyeti uyguladım eski kilomdan daha fazlasını aldım çevremde aynı şeyi yaşadı diyetisyenlerde şok diyeti tavsiye etmeyince söylemek istedim
Teşekkür ederim spor da yaptigim için ne kadar bozsam da hiç verdiğimi geri almadim diyebilirim. Bir de 7 gün yapicam zaten sonra devam edemicek gibiysem bir süre 2 ogun yapicam bakalim 🫠
Yanlışın var janim hiç karbonhodrat tüketmeyince enerjim olmuyo ve spor yapamıyorum. Günde 2 kez spor yaptigim için fiziğim güzelleşerek kilo veriyorum kas mineral kaybetmek istemem
Spor yapiyorum günde 2 kez, ama vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var haşlanmış patatesin kalorisi çok az zaten lapa pirinç de çok az çok bilmişsiniz 🙄
Bazı sabahlar sadece kaynamış 2 tane yumurta başka bişi yok bazı sabahlar da yapmuyorum hiç. Daha sonrasında öğle yemeği olarak bol salata ve az karbonhidrat. Bi tık bol protein. Ekmek, çikolata, siyah çay, kahve, abur cubur, kek, poça, aşırı karbonhidrarlı besinler falan hiç yok bıraktım. Sadece günde 1 tane bitki çayı içiyorum. Spor yapuyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Başarılar ben başaramadım popkek yicem şimdi
Teşekkürler
Tek öğüne nasıl dayanacaksınız ya çok sağlıksız değil mi
Dayanabiliyorum ya, evet bi tık şok diyet oluyo çok uzun süre yapmicam vitamin kullaniyorum
Tek öğünlerin geri dönüşü daha çabuk oluyor bence bol öğünlü ama az olan modellere yönelirsen uzun vade götürür seni
Verdiğimi almıyorum geri ne kadar bozsam da çünkü yoğun spor yapıyorum, bi de yapı olarak normalde kilo alan birisi değildim ilaç kullandigim bir surecte aldim verince almam geri yani problem yok 🙏🏻
bunlar şok diyetlerdir verdiğin kiloyu hızlıca ve daha fazla alımla geri dönüşü olur
Bak herkes yediğim pilava taktı sen şoo diyet diyip az buldun 😅 verdiğim kiloyu hiç geri almadım ama, çok iştahlı birisi de değilim zayıftım kullandigim ilaçlar yuzunden bi süreçte kilo aldim. Almayacagima eminim yani
😂 aşkım geri almayacağını düşünüyorsan devam et dene çünkü bende bir ara şok diyeti uyguladım eski kilomdan daha fazlasını aldım çevremde aynı şeyi yaşadı diyetisyenlerde şok diyeti tavsiye etmeyince söylemek istedim
Teşekkür ederim spor da yaptigim için ne kadar bozsam da hiç verdiğimi geri almadim diyebilirim. Bir de 7 gün yapicam zaten sonra devam edemicek gibiysem bir süre 2 ogun yapicam bakalim 🫠
güzel dönüşlerle bekliyorum aşkım
Patates ve pirinç kardiyo için gereksiz besin. Onun yerine sebze kullansan daha kolay yakarsın.
Karbonhidrat ihtiyacımı neyle karsilicam tek öğün zaten ayol 🙄
Gerek yok karbonhidrata, günde iki öğün bol proteinli beslensen şahane kilo verirsin
Yanlışın var janim hiç karbonhodrat tüketmeyince enerjim olmuyo ve spor yapamıyorum. Günde 2 kez spor yaptigim için fiziğim güzelleşerek kilo veriyorum kas mineral kaybetmek istemem
yapmıcaktın bun bu saatte:)) acıktığımı hissettim iyice
Bir anda bu kadar yenilmez. bagirsaklar zarar görür
Başarılar diliyorum 👏🏻
Teşekkürler 🩷
Bence porsiyon gayet ideal şimdiden başarılar.
Teşekkürler 🩷
Omad diyeti olarak geçiyor tek öğün. Son durumun nasıl kilo verebildin mi
Karbonhidrat alıyorsun ne diyeti spor yapmıyorsan
Spor yapiyorum günde 2 kez, ama vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var haşlanmış patatesin kalorisi çok az zaten lapa pirinç de çok az çok bilmişsiniz 🙄
Yulaf domates peynir yesen sabah daha iyi spora giderken karbonhidrat daha iyi ben 3 aydır spor+diyet yapıyorum
Yulaf da yiyorum zaten yarın yulaflı pancake yapabilirim ama tek öğün yapıcam 7 gün boyunca o yüzden kahvalti yapmiyorum
Hatalı diyet kalori açığı ver istediğini ye abartmadan
Hatalı değil cok iyi kilo veriyorum ki
Kendini çok aç bırakırsan vucud canım değil belli zaman sonra durdurup seni yemeye teşvik eder
7 gün yapicam sadece
iyi de pilav yeme
Pirinç lapası o yağsız pirincin kalorisi düşük 🥲
ve birayı bırak fkfkf ama bizim eve 😅😅
Olmaz o benim 😂
göbek var mı
Pek yok kum saati fiziğim bacaklarim falan bi tık kalın
kum saati 😍
Diyette pilav mı olur
Lapa pirinç o yağsız ve evet olur
Bekliyoruz bakalım
Pilavı çıkartman lazım
Pilav çok az ve yağsız kilo veriyorum yine np
Gereksiz yüksek kalori bilgin olsun
Pilav olmasaydı iyi olurdu.
Mevlüte mi gittin?
Ben yaptim 😒
Bana da ver
🍽 tabiki sen de diyet yapicaksin ama 😅
Ben zaten diyetteyim 3 haftada 7 kilo verdim
Aa tebrikler. Sen nasıl bi diyet yapıyosun?
Bazı sabahlar sadece kaynamış 2 tane yumurta başka bişi yok bazı sabahlar da yapmuyorum hiç. Daha sonrasında öğle yemeği olarak bol salata ve az karbonhidrat. Bi tık bol protein. Ekmek, çikolata, siyah çay, kahve, abur cubur, kek, poça, aşırı karbonhidrarlı besinler falan hiç yok bıraktım. Sadece günde 1 tane bitki çayı içiyorum. Spor yapuyorum.
Başarılar 👏🏻
Teşekkür ederim sana da başarılar dilerim
zor bir hafta diyorsun
Bakalım
Kaç kilosun
Sevmedim