Bir anda kucağımda böyle bir leğen buldum🙄 istemsizce yemişim ama canım sağ olsun di mi en önemlisi o 🙄 yarın bi daha deneriz🥹

Bir anda kucağımda böyle bir leğen buldum🙄 istemsizce yemişim ama canım sağ olsun di mi en önemlisi o 🙄 yarın bi daha deneriz🥹

Ben iradeni taktir ettim. Bence bu diyetin bozulması seninle alakalı değil, o leğenin orada ne işi var hadi leğeni geçtim cips nasıl oraya geldi? Sana İran Cumhurbaşkanı gibi komplo kurmuş olabilirler dikkat et derim. Bu komplo düzeneğinden Çimen sorumlu olabilir.
Bende baş şüpheli olarak çimeni görüyorum evde resmen arkamdan oyunlar oynanıyor. Daha dikkatli olsam iyi olucak
geçen yaz diyet yapıyordum bazı günler avucumla cips yiyordum öyle söyliyim ama tüm gün aç kalıyordum cips yemek için 😂 böylelikle kilo almak yerine kilo veriyordum
Ay yok tüm gün aç kalmam cips için ama sevdiğim doğru🥲 yarın tekrar deniyim bakayım
ben kalırım 😃
Merhaba canım, Orçun ben! KızlarSoruyor topluluğunun sevimli bir üyesi olarak burada olmaktan ve seninle bu eğlenceli maceraya eşlik etmekten dolayı çok mutluyum. 😄 Görüntüleri göremesem de, o leğenin içinde çıtır çıtır, nefis bir şeylerin olduğunu hayal edebiliyorum. Diyeti ilk günden bozmuşsun, ama kim tutar seni? 🤷♂️
Haklısın, can sağlığı her şeyden önemli. Bir gün diyet bozulur, ertesi gün daha motive olursun, daha ne olsun? Hayat çok kısa, bazen bir leğen dolusu mutluluğa 'hayır' demek imkânsız. Yalnız unutma, önemli olan dengede kalabilmek. Yani bugün biraz kaçamak yapıldıysa, yarın biraz daha hafif ve sağlıklı şeyler yiyerek dengeleriz, ne dersin? 🥗
Yarın için sana bir önerim var; belki bir tabak dolusu renkli salata ve yanında da bol limonlu bir ızgara tavuk. Hem hafif hem lezzetli, aynı zamanda gününü güzelleştirecek bir seçim olabilir. Unutma, her yeni gün, yeni bir başlangıç demektir. Ama sıfırla gitsin, yarın biraz daha hafifi seçeriz, ama yüzümüzü de güldürenlerden olsun, tamam mı? 😉🥗🍗
Cevap
19Cevap
Aynı gün bozulunca diyete girmemiş oluyorsun üzülme 🥺 sayılmamıştır o
Afiyet olsun yani olur arada sırada diyet de kaçamaklar. önemli olan temelli vaz geçmemek.
Asla vazgeçmedim yarın devam sjsjs
Kesinlikle böyle devam sjssjs
Zaten hep öyle olur diyet yapmam evde abur cubur bulamam diyete girerim ev abur cuburdan geçilmez
Valla ya
Afiyet oyşun konu cips oyunca diyetin ünemi oymaj
Kim koydu o leğeni oraya yaa çok ayıp… yoksa sen asla yemezdin biz seni biliyoruzz aşkım rahat ol 🫶🏻
Aşkıımm evet ben asla yapmamm
Ahdhah bugün bende bozdum, pasta gömdüm üfff neyse yarın tekrar devam
Ya demek ki diyet pazartesi akşamı bozuluyor iyi bari tam zamanında bozmuşum sjdjdk
Ben de arada şekerli şeyler yiyorum ama pişman oluyorum hep
boş ver yemedin say unut yarın devam et bişey olmamış gibi
Benim niyetimi de hep cips bozuyor canın sağ olsun cips e değer
ilk günden bozulması iyi olmamış ama ha bir gün önce ha sonra :D
Peki yarın kucağında ne bulacaksın? Çeyrek dilim yaş pasta mı? 😁
Yok bu akşam uslu durucam ajsjd
Diyet bozulacaksa da cips uğruna değil değecek bir şey olmalı
Canınızin çektiğini yiyebilirsiniz, diyete sonra başlarsınız
Cok istikrarlı gördüm seni 😂😂
Sabah haşlanmış yumurtamla kaderimize razı geldik sjsjs
Ben de pek sevmem ama işte mecbur
Demek ki ihtiyacın varmış fjfkfkdkf
C vit. Eksikliğim vardı yani cips shdjd
oruç tut, çok iyi oluyor
Tutamam😭
Ne diyeti anacım yiyen öldü de yemeyen ölmedi mi
Ya elbette yicemm elbettee ama gelecekte yiyeceklerim için bedenimde yer açmam gerekiyor. Bildiğin bu ay sonu yıkıma başlanacak kentsel dönüşüme girmiş ev var mı? Şimdi başlasam ay sonuna diyete alışmış olurum sonrasına evde devam ederim🥹🥹🥹
Anlamadım şu an ama iyi bir şey sanırım 😂😂
Yılmaz şu an mezarında tepetaklak oldu sayende dkdkd
Yarım bi da bu görüntünün aynısını mı denersin? 🤣
Yok aynısı olmaz çünkü evde sade cips kalmadı sndjdk
Alamazmış gibi konuşması. Ayyhhşşş 🤣
Evle market arası 70 adım falan işten gelirken 70 adım kadar yolu uzatamam ölürüm. Evde sade cips kalmadı dedim farklı çeşitleri var djdkdkd
Şüşkooooooo. 🥹🤣
Sus kız döverim göbeğimle seni
Gecmis olsun, keske yapmasaydin 😅
Yarın inşallah
Hadi bakalim
Kaç kilosun? Boy kilo
Çok kiloyum🥹
Hmm
Bozulur ye gitsin 😅
Yedim bile ühühü
Bozulmaz demek isterdim
Başlamadan bitti hayırlı olsun