Yapacağım her işi pazartesi gününe bırakırım. Çünkü haftanın başı. Öyle öyle hiçbir zaman başlayamam. Yılbaşına kalmıştır birkaç hafta. Yeni bir sayfa için onu beklerim; ama onu da yapamam. Hiç diyet yapmadım ama bir gün diyet yapacağım. Nasıl bir his oluyor merak ediyorum.
Sitede sanmıyorum bir pembikin senle bu konuda kapisabilecegini.. Mubarek bir suru kategoride fenomensin. Yetmedi ubersin. Yine yetmedi master ve editor olmussun.. Hic aciman yok mu =/
Bak bunu sebebi bizim ülkede diyeti kendini aç bırakmak olarak bilindiğinden dolayı bence :D Diyet yapıcam diyip aç kalıyor ve açlığa dayanamayıp pes ediyor doğal olarak. Diyet yememek ya da aç kalmak değil ki, belli bir düzenle doğru besinleri yemek aslında :D Bunu uygulayabildiğimizde bu sorun da ortadan kalkacaktır :D
Ben diyet yapıyorum. aynı zamanda fitness e gidiyorum. Akşam 6 dan sonra yemiyorum. Gece olunca elim ayağım titriyor. Gece uyku zıkkım oluyor. ama 15 kilo verdim. 10 kilo daha verdimmi öküz gibi yicem. kas yapcam 😂😂
Malesef ben bu kısır döngüyü yıllardan beri yaşıyorum. Ama kilolarımla barışmadım. İpin ucu kaçmadı. Dört beş kilo fazlam var. Bu kilolarıda verirsem ideal avrupa standartlarında olacağım.
Diyet yapamıyorum yaklaşık 2 haftadır yediklerime dikkat ederek ve kilo vermeye yardımcı şeyler tüketerek 1 kilodan fazla verdim 3 cm de inceldim yani bisiklet sayesinde sıkılaştım
En İyi Cevaplar