Güncellemeler
1 yıl
Şu canerpaşa denilen biyolojik atığı şikayet eder misiniz
Sosyalleşmekte aşırı zorlanıyorum, verilen ilk görevleri defalarca tekrar ederek hatırlatılmam gerekiyor. Kağıt işlerinde çok yavaş ilerliyorum anlamakta zorlanıyorum. İlk dersleri anlamam çok zor. İnsanlara nasıl davranılır selam vermesini bile beceremiyorum çekingenim.
Bunun için nereye başvurmam gerekiyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hissetmek yerine öyle olmadığını kanıtlamaya çalış kendine ve ona inan.
O rezilse sen neden hakaret ediyorsun ki
İnsanın simirleriyle oynuyor
Anama bir ton laf ediyor hakaret ediyor o kadar bildirim geliyor bundan bir de rahatsız oluyorum
Admine yaz kaldırır görüşleri
Kendini düşürmenin anlamı yok
Psikoloğa görün
Lustral verdi psikiyatrist 1 hafta kullandıktan sonra bırakmak zorunda kaldım hafızamı iyice bitirdi bırakalı 2 ay olmasına rağmen
Yan etkileri normalden çok şiddetli ve işimdej oluyordum az daha
Lustrali tam yutma ilk bir hafta yarım sonrasında tama geç genelde öyle yaptırırlar
Yarım aldım zaten 50mg için
Anana sor o söyler
Gelip burada troll sorular sorma anan elden gi der
Ananı özlediysen yârrrrreâğımı çıkartayım o kıllı âmcığından da karıyla hasret giderirsin oe seni
Anca böyle küfür edersin işte senin için küfür etmekle bile ugrasmicam sen zaten ana sizsin
Soru troll ama sen otistik sin böyle soruları komik sandığın için
Ana avrat sövdün birde üste mi çıkarıyorsun gt lalesi. boş ver git burdan o zaman ne işin var oe
Sen bu soruları komik saniyosan ot iksin
Rahatsız olduysan toz ol burdan anasız falan diyorsun anana sor iye cevap verip hakaret ediyorsun. Bir de troll diyor
Bu arada ananı da troll olsun diye sîķtim sen doğdum qodumun eziği seni
Hakaret değil bu sen o tiksk oldjgun icn anlamadım bir insan anasız olabilir Ne var bunda sen de anasız sin
O tstk olduğun için anlamiyosun
Sen mi sosyallesmekte zorlaniyon cekingensin küfürbaz haydodan farkın yok ya
Birader ne kudurdun git bir uğraş bul kendine yazık sana
Karı ayağı yiyorum boş vaktimde de senin gibi trol slru soran lari ek yorum
S kyorum