83 kilodan 62 kiloya nasil dustum?

Oncelikle kendinize inanin. Kendinizle kavga etmeyin bir zayiflama defteri olusturun sok diyetleri cope atin bunca zaman kilolu gezdik artik bir dur deme zamani hersey zamanla olur sok diyet falan uygulamayin. Beslenme aliskanliklarinizi degistirin karbonhidrati %50 nin altina indirin veya ustune cikmayin bol hareket edin egzersizler yapin 30 dakika. Kis aylarinda yurumek zor diyorsaniz evde egzersiz yapin ip atlayin dans edin asansoru hayatinizdan cikarin. Eger yuruyebiliyorsaniz 1 saat veya en az 30 dakika yuruyun. Merdiven cikin basen yapmaz korkmayin arastirdim. 18:00 dan sonra yemek yemeyin yani ben oyle yaptim erken yatdim vucut yemeyi 3 saatde sindiriyor 6 da yedim 9 10 gibi da yatdim 8 saat veya 7 saat uyudun sabahlari ac karnina yurudum ilik suyun icine limon sıktim 5-6 damla. Yaglari yakmasi icin yogurt aci biber maydonoz limonu blendirdan gecirdim onu yedim bagirsaklarimi calistirdi ekmegi tamamen kestim isterseniz esmer ekmek yiyin ama ben hic yemedim unutmayin bu bir yasam tarzi hayatiniz boyunca dikkat ediceksiniz 7 ayda verdim ben bu kilolari metabolizmaya gore degisiyor kilolari verdikten sonra tekrar cok yemeyin bu bir yasam tarzi. Haftada 2 kere kendinizi odullendirin. Umarim yardimci olmusumdur
83 kilodan 62 kiloya nasil dustum?