Psikoloji desteğe ihtiyacım var ruh ve sinir hastalıklarına gitsem bir faydası olur mu?

Ben 29 yaşındayım 4 senelik bir evliliğim var evli olduğum insanında psikoloji sorunları var evliliğimiz sağlıklı DEĞİL her kavgamızda beni suçluyor ben kendimi suç makinesi olarak görmeye başladım ve ciddi derecede desteğe ihtiyacım var ben kendimi iyi hissetmiyorum boşanmak aklımdan geçse dahi yapamıyorum çünkü hayatım alt üst olucak olarak görüyorum siz buna sevgi diyin veya saplantılı ben de artık ne olduğunu bilmiyorum tek istediğim bu durumdan kurtulmak eşim beni rahatça bırakabilir bensiz bir hayat kurabilir zaten bu yüzden bana her seferinde resti çekiyor bana muhtaç olmadığını söylüyor şu saniye bile kapıdan çıkıp gidebilir çünkü onun aklı da kalbi de rahat bu konuda ama benim ciddi sorunlarım var kendim başa çıkamıyorum böyle bir insan olmak istemiyorum ruh ve sinir hastalıklarına gitmek ve tedavi görmek istiyorum fakat ailem bunun bir işe yaramayacağını benim kendi kendimi düzeltmem gerektiğini söylüyorlar yapamıyorum sonum bu gidişle iyi olmayacak

Psikoloji desteğe ihtiyacım var ruh ve sinir hastalıklarına gitsem bir faydası olur mu?