Cok fazla dusunuyorum mutsuzum ve dusunmek istemiyorim ilaç kullanan iyi gelen kisiler var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTam adamına denk geldin. sevgilimden ayrıldım hala birbirimizi görüyoruz ve onu bir kızla beraber gördüğüm için sinirlerim bozuldu uzu ca bir süre hatta ayriligimiz daha uzun sürdü beraberliğimizden yıllarca hep psikiyatrileri kötülediler ilaç yazıp yolluyor diye valla psikologa gidecek param olmadığı için devlet hastanesine gittim psikiyatriye anlattım hocam böyle böyle sevgilimden ayrıldım intihar düşüncelerim var sürekli düşünmekten yoruldum çökmüş hissediyorum kendimi diye konuştuk işte antidepresan yazdı ve baya iyi geldi açıkçası sanırım gerçekten ihtiyacım varmış iyi ki gitmişim hiç pişman değilim
04 Yorumla
Soran+1 yılAntidepresan iyi geliyo demek nasil iyi geldi ki dusuncelerine
- +1 yıl
Düşünceleri biraz da olsa tutuyor sanki çok fazla düşünmemeni sağlıyor asla ama asla Leyla gibi olmuyorsun aksine gün içinde ruh halim daha iyi gerçekten bir kere almayı unuttum felaket derecede modum düştü ağlaya ağlaya bir hal oldum sanki şey gibi geldi onlar gerçek düşüncelerim ve ilaç buna izin vermiyor gibi ama alınca tekrar kendimi toparladım yani kesinlikle hergun aksatılmadan içilmesi gerek
Soran+1 yılKilo aldiyo mu ya da bagimlilik yapiyo mj acaba
- +1 yıl
Pek öyle bir etkisi olmadı ama çok uyku yapıyor o yüzden akşamları içmeyi tercih ediyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılElbette olur ama psikolojik tedaviyi şöyle düşün o bir sihirli değnek değil senin elinden tutan bir yardımcı. İşin büyük çoğunluğu sende bitiyor sen çabalarsan o seni tutan elden fayda görürsün sana büyük yardımı olur.
00 Yorumla
+1 yılPsikolog sana ilaçlar verir fakat o ilaçlar seni uyutur depresyon iyi geliyor açıkçası yani kriz geçirdinde sakinleşıyorsun ama bunları yoksa sana fayda etmez bunu kendi içerisinde çözeceksin mutsuz olduğunu düşünüyorsan Güzel aktiviteler yapabilirsin mesela spor yapabilirsin motivasyonu yükseltir gerçekten iyi olmanı sağlayabilir
012 Yorumla
Soran+1 yılBen kemdimi sevmiyorum insanlari sevmiyorum nasil aktivite yapabilirim ki bu durumdan cikmak cok zor
- +1 yıl
Açıkçası senin dayağa ihtiyacın var
Soran+1 yılCok kiricisin herkesin sorunlari ayni olmak zorunda degul ki
- +1 yıl
Hislerini merak ettim o yüzden bunu söyledim demek ki hala hislerin var kırılabiliyorsun o yüzden hala hayattasın bu yüzden ayağa kalk ve kendine gel hala ölmedin bir şeyleri değiştirebilirsin
Soran+1 yılDogru degistirim ama her kendimi degistirmeye calistigimda bi olumsuzluk olup eski halime donuyorum
- +1 yıl
Tutarsızlık var ama yine de düzeltilebilir kendini yalnız hissettiğin zaman mutlaka bozulabiliyorsun o yüzden çok fazla yalnız kalmamak lazım varsa sevdiğin yanında olmalı
Soran+1 yılDogru bi ailem kaldi zaten baska kimsede kalmadi
- +1 yıl
Senin ilgi ve sevgiye ihtiyacım var aşırı derecede hemde
Soran+1 yılBen onu cok bekledim cabaladim insanlar napti beni tipimi sevdi ya da sevmedi gram deger vermedi yani sevicek insan da yok
- +1 yıl
Öyle düşünme herkes aynı değil mutlaka biri seni sevecektir insanların çoğu zaten kötüdür ama iyiler pırlanta gibidir zor bulunur ama bulunca çok değerlidir sen sadece sabret ve kimseyi ön yargıyla karşılama
Soran+1 yılBekle diyosun
- +1 yıl
Tabii ki hiçbir şeye hazır önümüze gelmez bir şeyleri uğraşmamız gerekiyor mutlaka karşımıza çıkacaktır
Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlaç öyle grip ilacı ya da ağrı kesici değildir sen yapman gerekeni yapmayı öğrenirsin ilaç biraz hormonal destek verir hepsi bu kendini tanı anla her şey yeniden başlayacak
06 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorumm
Soran+1 yılKendimi mutlu etmeye calisiyorum olumlama yapiyorum bu hayatimin 1 tane oldugunu surekli soyluyorum ama elimde olmayan sebeplerden dolayi gordugum bir sey moralimi bozmaha yetiyo ama
Soran+1 yılIstek sttim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
39Cevap
+1 yılBacım psikiyatri değil psikoloğa git bence o şekilde çözmeye çalış farklı metotlar dene emin ol belli bir süre sonra mutlu olacaksın ama sakın ilaç tedavisi ile mutlu olmaya falan çalışma yarın o ilaca bağımlı kalırsın bırakamazsın o mutsuz olduğum yani şu anki mutsuz olduğunu anı bile özlersin keşke ilaca başlamasaydım diye benden sana tavsiye ilaç kullanma psikolog ile bunu halletmeye çalış gerçekten ilaçları bırakmak ölüm gibidir ben de lirik adlı bir ilaç kullandım ayağım kırıldığında kullanırken çok iyiydi ama bırakırken resmen ölüm hele sana antidepresan ilaçlar verecekler onlar daha ağır ve bırakması çok zor bence hiç başlama yine de kendin bile sen ama bu dediğim asla unutma
12 Yorumla
Soran+1 yılAma bende ölü gibiyim butun gun uyudugumu biliyorum ve surekli kalbim çarpiyo konusarak cozulur mu acaba
- +1 yıl
Kalbine baktır neden çarpıyor ama bence psikolog gidin önce psikiyatri ilaçlarına başladınız an hayatınız onlan geçer demedi demeyin
+1 yılAnksiyete var demek sende. İlaçların ben uzun vadede işe yarayacağını sanmıyorum, kısa süreli bir etki yaratabilir de ilaç kullanmayı önermem.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorim ilac hicbir sey zaten onemli olan kafa yapisi dusunme sekli ama elimde degil ki gordugum bi sey bile moralimi bozuyo yine kendimi sorgulamaya basliyorum ben niye boyleyim diye
+1 yılİlaç kullanmak bir seçenek ama o seçeneğin son seçenek olmalı kaç yaşındasın şu an tüm hayatını etkiler o
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 im ama cidden ergen oldugum icin yasamiyorum keza cok da olgunum yasitlarima gore ama ya vallahi cok mutsuzum ve bunun bi sebebi yok bu normal degil ki
- +1 yıl
Canım bu yaşta bir şey hayatını etkiler biraz sakin ol her zaman her konuda sana restek olurum yanında dururum benim sana tavsiyem ilaç kullanmaman çünki bu hayatını etkilelecek bunun için çok erken ve en başta bana kalırsa biri sana gerçek anlamda destek olurda eksiklerini kapatırsa bunu ihtiyaç bile duymayacaksın
Terapi almanı öneririm. Yollarca depresyon hastalığıyla savaştım. Eğer psikiyatrik bir durum yoksa halüsinasyon vs ilaca gerek yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılIstuyorum ama utaniyorum kendimi kotu hissettigimi soylemek
Soran+1 yılTerapi iyi gelir yani
+1 yılboş ver psikolojik tedaviyi bol bol bira iç arkadaşlarınla çık kafanı dağıt en iyi tedavi yöntemi
06 Yorumla
Soran+1 yılHakli olabilirdin ki arkadasim yok onu yapicak insan bile bulamadim bikiyo musun
- +1 yıl
O biraz sıkıntı maalesef ya benimde çoğu arkadaşım ya üniversitede ya da şehir dışında insanın tek başına bir şey yapası gelmiyor bende yakında kafayı yerim herhaldw
Soran+1 yılPof
- +1 yıl
Kafanı dağıtabilecek aktiviteler bul bence sevdiğin şeyleri hobi haline çevir bence psikologdan daha iyi tedavi olur
Soran+1 yılBiliyorum ama elimde olan firsatlar o kadar kisitli ki kucuk bi yerde yasiyorum benim yaşıtım yok hobi edinelbilcegim bi yer yok cok garip ya
- +1 yıl
Hobiden kasıt her şey olabilir film izlemeyi seviyosan film izleyebilirsin beraberinde yazı yazmayı seviyorsan o filmlerden ne anladığını yazabilirsin kitap okumayı seviyorsan kitap okuyabilirsin ya da video oyunu seviyorsan çok güzel hijayeleri olan oyunlar var filan kafanı dağıtacak bir şey illaki bulursun ya bence
+1 yılİlaca gerek yok kendi kendinin ilacı olacaksın
013 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum once bakis acisi degismeli ama kendimi her degsitirmehe calistigimda karsima bi olumsuzluk cikiyo ve kalbim kiriliyo tekrardan
- +1 yıl
Ne gibi kendini değiştirmeye çalışıyorsun
Soran+1 yılBakis acisi asiri olumsuz bakiyorum kendimi ezik biri olarak gordugum icin iyi niyetim her zaman suistimal ediliyo hakkim yeniyo sevilmiyorum ve hep boyle olucagina inanmisim ben
- +1 yıl
Öyle bir şey yok bi çizgin var o yoldan sapmazsan sevilmezsin önemsenmezsin çok da takılı kalmaya gerek yok lakayıtlığı sevmeyen biri olarak lakayıt davranan birilerinin yanında sırf yalnız olmayım diye olmazsın
Soran+1 yılKendimi hicbir yere layik gormuyorum ama basarimi guzelligimi kendimi insanlarin çıkarları beni cok yoruyo kendim var olamiyorum ya hayatta bu cok uzucu bir sey
- +1 yıl
Başarılıysan kimseden yakınlık bekleme
- +1 yıl
Çıkarsız anne baba bile evladını eskisi gibi sahiplenmiyor
Soran+1 yılBu beni uzuyo iste
Soran+1 yılCikarsiz hicbir sey yok ben mi cok hassasim insanlar mi kalpsiz anlamiyorum
- +1 yıl
Benim önceki halimi sende görüyorum
- +1 yıl
Kırıla kırıla düzeliyorsun sonra da seni belli zaman önce tanımayanları gözün görmüyor
Soran+1 yılPara kaygisi gelecek kaygisi olmasa yanliz yasayip gebermek isterdim de bu kapitalist sisteme gore yasamam zorundayiz
- +1 yıl
O inançtan çıkmalısın ama hayat her gün aynı değil her zaman aynı olacak diye bişey de yok kendi kabuğunun dışına çıkıp kırıp dökmen gerek incelikler incitir
Sağlık konusunda 344 cevap paylaştı. İlaç kullanırken iyileşeceğine inandığın için tamamen inanç sayesinde iyileşiyorsun zaten..
06 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi diyosun😅
Soran+1 yılHaklisin ilac kendi basina hicbir sey kafami duzeltmem gerek biliyorum belkide bakis acimi ama her sey zorluyo ben duzelicem diyorum birinin bana kotu yaklasimi her seyi mahvediyo mesela
Soran+1 yılEvet zihinsel
Bulunduğun ortamı değiştirmen lazım hayatına şerefsiz hadsiz insanları almaman lazım
09 Yorumla
Soran+1 yılHer yer o insanlarla dolu biliyo musun bu dusunce bile benim sinirimi bozuyo
Soran+1 yılOyle
Soran+1 yılYok iste cikdim gezdim bitmiyo ailemin yaninda yasiyorum 18 im daha kucuk bi yerde yasiyorum aktivite vs de yok
Soran+1 yılIste artik univeristeye bile gitmek istemiyorum ya nasil bi cukurun icine dustum anlamiyorum
Bende herşeyi kafaya takıyorum depresyona girdim napıcam bilmiyorum herşeyi düşünüyorum ileriyi düşünüyorum kaybetme korkum var çok kötüyüm ağlicam KS ye kafam dağılsın sohbet edeyim içimi dökeyim diye giriyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılAyniyiz o aman
+1 yılTerapi almanda fayda var, sorunlarin buyuk ihtimalle hallolacaktir
02 Yorumla
Soran+1 yılUtanuyorum ama birinin karisina gecip ben kendimi sevmiyorum degersiz çöp gibi hissediyorum demek cok zor
- +1 yıl
Terapi ortaminda soyleyebilirsin emin ol
Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. mutsuz olmana sebep olan neyse öncelikle onları tespit et sonra onları ortadan kaldırmak için gerekeni yap. ilaç ya da tedavi çok fazla faydalı olmuyo
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik tedavinin faydalı olacağını düşünüyorum bazen insan içindekileri dökmek ister
00 Yorumla
+1 yılBu yaştan sonra başımıza müptezel mi kesileceksiniz
00 Yorumla
+1 yılİlaç pek etki etmez kafaya takmamayı öğrenmen gerek
00 YorumlaBende öyleyim ya maalesef
Vitamin değerlerimiz mi düşük nedir00 YorumlaHepimiz aynıyız Özgür bey. Ben kaç gündür dükkanda z raporu alamıyorum.
00 YorumlaHiç bir ilaç insanın kendi verdi psikolojik kararlar kadar etkili olamaz
00 Yorumla
+1 yılpsikolojiyi düzeltmek için vesvesen oku mehmet yıldız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakın psikolojik ilaclar kullanma duygularin gider robot gibi olur cikarsin kendin üstesinden gelmeye bak doga sporlari veya bi kursa kayit olmani oneririm
03 Yorumla
Soran+1 yılDuygularim gitsin hepsi ben onlar yuzunden bu haldeyim ne cektigimi butun gun uyudugumu bikiyorum o dedigin aktivitelerin hic birini yapamiyorum kucuk bi yerde yasiyorum ailemin yaninda yani imkanlarim o kadar kısıtli ki
Cevap sahibi+1 yılÖyle deme insanı insan yapan duygularidir yasadigin hayati sevmeye ve yasadigin andan mutlu olmaya bak
Soran+1 yılBeni bu hale getiren baskalaridir ben hic boule degildim
+1 yılİnsanın en iyi ilacı düşünceleridir. Sadece olumlu düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılAha bu imkansiza yakin bir sey
- +1 yıl
Nedenn
+1 yılBende öyleyim çok mutsuzum mutluluğun formülü nedir ya?
00 YorumlaUzman desteği almak en doğrusu
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılİlaç kullanma. Terapi al.
00 YorumlaÇözüm sunarız
00 YorumlaSağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. ilaç pek etki etmiyor, konuşmak etki eder.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir bu kadar sorunluysa kafanın içi
00 YorumlaKendi kafana göre bir ilaç alma ama doktora git
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlaçla mutlu mu olunur ya
00 Yorumla
+1 yılKendini çok sıkma daraltma derim
00 Yorumla
+1 yılPsikiyatriye git ilaç kullan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlaç bitiriyor insanı uzak dur
07 Yorumla
Soran+1 yılBen bitmis gibi hissediyorum zaten uyusmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYazık edersin kendine ilaç bağımlılık yapacak iyice robotlasirsin
Soran+1 yılAma boyle her gun aci cekiyorum kiskancliktan mutsuzluktan gebericek gibiyum
Cevap sahibi+1 yılOk
Soran+1 yılYardimci mk olucaksin anlamadim
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKapatacağım istemiyorsan
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısını yaşıyorum inanılmaz bunaldım
00 YorumlaBana faydalı oldu.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sure kullandiniz
+1 yılSen bensin ya
01 Yorumla
Soran+1 yılCok kotu durumdayiz
+1 yılOlur
00 YorumlaPsikoterapi al
00 YorumlaDerdini anlayabilirsiniz dinlerim
00 Yorumla
+1 yılMutlu olduğun şeyleri yap
00 Yorumla
+1 yılNeden mutsuzluk var
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bence
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıleevet iyi gelecektir
00 Yorumla - Sağlık konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılAma geçecek inan buna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunun ne tam olarak
08 Yorumla
Soran+1 yılKendimi sevmemek deger vermemek insanlardan uzak durmak 2 aydir hicbir sey yapmiyorum sadece yatiyorum asiri yemek yiyorum falan hepten gittim yani
Cevap sahibi+1 yılPeki sebebi var mı bir şey yaşadım mi
Soran+1 yılYo hep boyleydim yanlizlik arttikca daha da depresiflesti
Cevap sahibi+1 yılDemek sorunun yalnız kalnak
Soran+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yılBence yalnızlıktan kurtul
Soran+1 yılYa ben sinava hazirlaniyodum ve surekli evde olmak zorundaydim arkadaslarim vs gitti zaten üniveristeye ben baya yanliz kaldim sinava da hazirlanmayi birakinca deli oldum iyice
Cevap sahibi+1 yılKendine hobi bul kurs bul dersaneyi dene zor değil bunlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEtkisi yok
00 Yorumla
+1 yılpanik atak var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılVar galiba uyurken bile kalbim carpmaya basladi
+1 yılHiçbifaydasi yok
04 Yorumla
Soran+1 yılKullandin mi
- +1 yıl