Psikolojim çok bozuk destek almam gerekiyor?

arkadaşlar merhaba. Ben 4.5 yıl beraberlikten sonra 3 yıldır da evli olduğum adam yüzünden mahfoldum. 22 yaşındayım. Hayatım mahfoldu. Benim psikolojimi sosyalligimi herseyimi mahfetti. Bana sürekli şizofren sorunların var gibi ithamlarda bulunup benim dengemi alt üst etti. Ve ben artık sağlıklı düşünemiyorum. Aslında ne yapmam gerektiğini ondan kurtulursun mutlu huzurlu olacağımı biliyorum ama üzerime 130 bin borç açtı. Ödemiyor da. O yüzden bosanamiyorum. Ve 2.5 yaşında bir oğlum var. Çocuğumla ilgilenmiyorum. Eşim denilecek o adamla bir problem olduğunda veya benim moralimi bozdugunda hicbirsey yapmayıp ole mal gibi oturuyorum. Oğlumla bile ilgilendim gelmiyor. Artık hem oğluma hem kendime büyük bir zarar veriyorum. Hayatı kendime zindan ediyorum. Toparlanmam lazım oğlum için. Psikolojik destek almam gerekiyor biliyorum ama maddi durumum özelden destek almaya yetmiyor. Devlette de ilaç sakinleştirici vs. Yazıp yolluyor diyorlar. Nasıl olacak bu iş benim oğlum küçük ve o ilaçları kullandığımda bana destek olacak hickimse yok. Ne onerirsiniz. Gerçekten çok kötüyüm. Zaman zaman intiharı düşünuyorum. Ama oğlum durduruyor beni. Ona kimse benim gbii bakamaz.

Psikolojim çok bozuk destek almam gerekiyor?