Psikolojik destek almalı mıyım?

Eşimle ikimizin de tabii ki evlenmeden önce bir geçmişi oldu. Benim 4 sene onun 1 sene süren uzun ilişkisinin ardından evlendik. Eski sevgilime karşı hicbirsey hissetmiyorum eşim de aynı şekilde hiçbir şekilde eskilerle alakamız yok senelerdir. Benden önce olan sevgilisi bana kadar en sevdiği sevgilisiymiş. Ailesiyle bir tek onu tanıştırmış en çok onla yaklaşmış eşimin askerlikte yemin töreni vs hepsini görmüş beraber zaman geçirmişler. Ben de aynı bir ilişki yaşadım ve ne zaman konusu açılsa eskide kaldı diyip geçmişimi kurcalamiyor ama ben onunkini detayına kadar öğrenmek istiyorum. Hatta eşi sevgilisini bulup onunla konuşup merak ettiklerimi ondan da öğrendim. Hep kafamda dönüyor Ya onu benden çok sevdiyse, neden en çok onu sevdi, ya onu daha çok beğeniyorsa, ya aklına geliyorsa diye kafayı yiyorum. Sonuçta kız ayrilmasa onunla evlenecekmiş. Eşimin bütün çevresi şu ana kadar en çok seni sevdiğine şahit olduk diyor ama içimdeki kıskançlığı bir türlü atamıyorum psikolojik destek alsam işe yarar mı yaşayan var mı?

Psikolojik destek almalı mıyım?