Hastalığımdan dolayı 90 kiloya kadar ulaştım diyete girdim ve şu an 75 kiloyum 2 ay sonra düğünüm var 15 kilo vermem lazım 2 ayda bu süreci evde nasıl hızlandırabilirim ekstra neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim:)
Hastalığa kalırsın çok hızlı kilo vermeye değilde sağlıklı kilo vermeye çalış
0
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Düğünüm olacak ama:( mecburum hızlandırmaya 2 ayda zaten genel olarak hâlâ vücudumda ödem var hastalıktan dolayı tutuyorum yani yağ olarak bakarsan 10 kg vermem lazım🥺
İnşallah her şey gönlünce olsun bence o kadar kilo veremessen bile üzülme yediklerine dikkat et akşam 6 7 den sonra birşeyler yememeye özen göster bol sıvı tüket bide haraket halinde ol extra başka Hicbirsey yapmana gerek yok
Vücudunu sev kendine inan bide çok kafana takma çok istersende olmaz bide şu son zamanlarda ünlü olan matcha çayı varya ondan al yoğurtla akşam öğünü yerine tüket bağırsakları çalıştırıyor ben diyet yapıyorum ara ara o sirlaarda kullanıyorum çok memnun kaldım
Bağırsaklarım çok çalışıyor ilaçtan dolayı ibs olduğu içinde her şeyi kullanamıyorum maalesef ama bu 90 dan 75 e 1 ay içinde düştüm o kadar fazla ödem vardı ki vücudumda
Evet evde yapıyorum zaten hastalığımdan dolayı her gün 1 saatte yürüyüş yapıyorum extra 15 verilir mi bilmiyorum ama 1 sene içinde aldım bu kiloyu 60 kiloyken fiziğim çok iyiydi 15 verebilirsem çok iyi olacak:/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
2 ayda verirsin spor ve diyet ile detoxlar falan oluyor onları da kullan
Göbeğin patlayana kadar suyla doldur mideni yemek yemek istemezsin denendi onaylandı
Hastalığa kalırsın çok hızlı kilo vermeye değilde sağlıklı kilo vermeye çalış
Düğünüm olacak ama:( mecburum hızlandırmaya 2 ayda zaten genel olarak hâlâ vücudumda ödem var hastalıktan dolayı tutuyorum yani yağ olarak bakarsan 10 kg vermem lazım🥺
Hastalığın ne peki
Fmf , as , ibs, hipotiroidi bunlar ve ilaçlarından dolayı çok ödem tutuyorum
Çok geçmiş olsun canım umarım her şey gönlünce olur ama o kadar kilo veremessen bile üzülme eminim her halin güzeldir
Psikolojik olarak çok etkilendim bu süreçte ne yesem çıkarıyordum psikolojimi çok etkiledi ama umarım yapabilirim çok teşekkür ederim 🥺💗
İnşallah her şey gönlünce olsun bence o kadar kilo veremessen bile üzülme yediklerine dikkat et akşam 6 7 den sonra birşeyler yememeye özen göster bol sıvı tüket bide haraket halinde ol extra başka Hicbirsey yapmana gerek yok
Vücudumu sevemiyorum umarım en kısa sürede başarırım dediklerini hep uyguluyorum:(
Vücudunu sev kendine inan bide çok kafana takma çok istersende olmaz bide şu son zamanlarda ünlü olan matcha çayı varya ondan al yoğurtla akşam öğünü yerine tüket bağırsakları çalıştırıyor ben diyet yapıyorum ara ara o sirlaarda kullanıyorum çok memnun kaldım
Bağırsaklarım çok çalışıyor ilaçtan dolayı ibs olduğu içinde her şeyi kullanamıyorum maalesef ama bu 90 dan 75 e 1 ay içinde düştüm o kadar fazla ödem vardı ki vücudumda
Bağırsak çalışıyorsa hiç kullanma zaten buda bağırsak çalıştırmak için
Zor durum
spor ile anca
Evet evde yapıyorum zaten hastalığımdan dolayı her gün 1 saatte yürüyüş yapıyorum extra 15 verilir mi bilmiyorum ama 1 sene içinde aldım bu kiloyu 60 kiloyken fiziğim çok iyiydi 15 verebilirsem çok iyi olacak:/
Verilmez o kadar