Haftanın 2 günü bir saat yüzüyorum
Haftanın 3 günü fitnes antrenmanı yapıyorum
Yediğim şeyler şu; Her gün 4 adet baklava, cips, çiğ köfte dürüm, lahmacun, pilav, makarna, sınırsız şekerli çay, geceleri abur cubur. Ama hala kilo alamıyorum 68 kiloyum bir türlü 70 olamıyorum ve yemek yedikçe daha çok kilo veriyorum.
Haftanın 3 günü fitnes antrenmanı yapıyorum
Yediğim şeyler şu; Her gün 4 adet baklava, cips, çiğ köfte dürüm, lahmacun, pilav, makarna, sınırsız şekerli çay, geceleri abur cubur. Ama hala kilo alamıyorum 68 kiloyum bir türlü 70 olamıyorum ve yemek yedikçe daha çok kilo veriyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence Dr a gitmelisin
Yaptığın sporlarda verdigin kalori aldığın kaloriden fazla demek ki
Ama aşırı yiyiyorum o kadar yakacağını zannetmiyorum önüme ne gelirse yiyiyorum daha dün günde 6 tabak mantı yedim dolu dolu artı 5 tane büyük boy biber dolması gömdüm üstüne 4 dilim baklava yedim üstüne 6 bardak şekerli çay içtim
Vay be baya ywmişsjn
Sporu azalt bir gün yuzme
Yuzmessem ölürüm o gün işkence gibi geçer bana
Spor bağımlısıyım yapmayınca sınırlı oluyorum
O zaman bir gün fitnessa gitme
Kafayı yerim
O enerjiyi atmam gerekiyor
Haklısın spor çok onemli
Spor yapmaya basladiktan sonra insanın uyku kalitesi bile üç katına çıkıyor. Spor yapmadan önce uykumdan uyandigim zaman sanki hiç uyumamış gibi uyanıyorum. Spor yaptigimdan beri uyku kalitem arttı 3 saat uyusam sanki 8 saat uyumuşum gibi uyanıyorum.
Dr a gitmelisin
Gittim bı şeyin yok diyor
Bence daha iyi birine gitmelisin diyetisyen endokrin vs... Hormonlarına falan baktırarak olay görünüşün değil sağlığın sabit dursan ok ama kilo vermemen lazım
Gittiğim bu bölüme tehlik falan yapıldı her şey güzel dediler
Sagliksiz besleniyorsun
Biliyorum. Ama kilo alamıyorum
Kilon iyi boyin kac
182
Niye taktin ki kilona iyisindir bence
Biraz daha kalıplı gözükmek istiyorum. Sun vücut hatlarim iyi ama istediğim gibi değil. Dolgun gözükmek istiyorum. Zayıf gozukuyorum şu an
Sporla kas falan yapsan daha yapili gozukmez misib
Kaslarımin dolgun gözükmesi için kilo lazım. Kaslarım var ama t-shirt giydiğim zaman gosterisli durmuyor anca t-shirt çıkarmam lazım o şekilde anlaşılır kıyafet giyince pek anlaşılmıyor
Anladim spor hocasina danistib mi ne diyor
O da kalori hesabını söylüyor ama benim bünye garip maalesef. Senle ben aynı şeyleri yiyelim aynı sporu yapalım sen o kadar yakmassin öyle soyliyim
Evet ama en azından cok zayif degilsin
Evet
Vücut hatlarim güzel omuzlar geniş bel ince ama ben nlbiraz da olsa dolgun kalıplı gözükmek istiyorum. Kızlar kalıplı erkekleri daha çok seviyor.
Oylede sagliksiz beslenme kila alcam diye