Sağlık & Diyet 2 ay Daha. önce başınıza geldi mi böyle durum çözümü ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Şimdi benim diş etlerim diş fırçalarken çok kanıyor ve o yara ya da kanama bi şey içerken acıtıyor diş ettimle ve dişin bağlantısı sarı bi cısım var fırçalarken çok kanıyor diş ettim Daha. önce başınıza geldi mi böyle durum çözümü ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SelenAksoy06 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 727 cevap paylaştı. benidme her fircalmada kaniyordu colgatenin dis hassasiyet mscununu iki sy kullandim duseldi artik kanamiyor hic 0 3 Yorumla Soran 2 ay Benimki başka verdi doktor onu kullanıyorum Yorumla SelenAksoy06 2 ay duzenli kullanımda fayda ediyor Yorumla Soran Yeni 2 ay Bana neden onu vermedi hiç kullanmadım bi diş macunu verdi Yorumla
Nolmuskine__ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Uzun süreli fırçalama diş. Macunu değişikliği gıbi şeylerle. De. Alakalı 0 16 Yorumla Soran 2 ay Uzun fırçalıyorum evet diş macunu dişçinin istediği ilk kullandım sorun azdı şimdi daha çok gözlemledim Yorumla Nolmuskine__ 2 ay Diş macununun alt tarafındaki renk hangi renk Yorumla Soran 2 ay Beyaz Yorumla Soran 2 ay Alt tarafı ne oluyor? Yorumla Nolmuskine__ 2 ay Siyah kırmızı yeşil vs hiçbiri yokmu Yorumla Soran 2 ay Anlamadım demek istediğini Yorumla Nolmuskine__ 2 ay Kapak tarafı değil alt kısım Yorumla Soran 2 ay Haa beyaz kırmzıı mavi Yorumla Soran 2 ay Resim var kapak üstünde onda 3 renk var kırmızı mavı beyaz mi Yorumla Nolmuskine__ 2 ay Yorumla Nolmuskine__ 2 ay Yeşil almaya özen gösterin kanama. Daha azalir Yorumla Soran 2 ay Ben bakmadım Yorumla Nolmuskine__ 2 ay Bakıp alın bundan sonra işe yarıyor Yorumla Soran 2 ay Mavi Yorumla Nolmuskine__ 2 ay Çokta kötü değil ama gelmiyor dişinize belli Yorumla Soran 2 ay Bilmiyorum Yorumla
Descartes01 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 2 ay Dişçiye git geç olmadan sıkıntı 1 6 Yorumla Soran 2 ay Diş etlerimde sıkıntı var Yorumla Descartes01 2 ay İşte bende diyorum dişçiye git Yorumla Soran 2 ay Uzağım Yorumla Descartes01 2 ay Dişçi ayağına gelsin Yorumla Soran 2 ay He oldu Yorumla Descartes01 2 ay Ne olmuş psikolog her gün odama geliyor ben istemiyorum Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yumuşak fırça kullan ve çok bastırma 1 9 Yorumla Soran 2 ay Yumuşak zaten fırça Yorumla Soran 2 ay Bastırmıyorum dişçinin uyguladığı yöntemi yapıyorum Yorumla Richardgör 2 ay O zaman motorlu al en iyisi, diş etlerin çekilebilir, şimdi seni ikna etmek zor ama bastırmadan olmaz Yorumla Soran 2 ay Motorlu? Yorumla Richardgör 2 ay Titreşimliler var ya Yorumla Soran 2 ay Onu önermedi yumuşak diş fırçası mnerdi Yorumla Richardgör 2 ay Sen beni dinle Yorumla Soran 2 ay O bunu öneriri mi Yorumla Richardgör 2 ay Anlatırsan önerecektir Yorumla
İzmirGöztepe35 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 2 ay Diş eti hastalığın var büyük ihtimal dış taşların 1 43 Yorumla Soran 2 ay Doktor diyordu hasas diye annem öyle fırçala dedi temizlettik dişlerimi sonra o macunu kullandım fırça ike Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Yukardan aşağı fırçala birde dış etinide beraber yukardan aşağı orta yumuşak fırça ile macun markası parodontax olsun Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Diş etlerini fırçalamayı unutma Yorumla Soran 2 ay Zaten parondax diş macunu Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Tamam Yorumla Soran 2 ay Yapınca durmadan kan geliyor ve yara içmemde sıkıntı yaratıyor Yorumla Soran 2 ay İşte Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Enfeksiyon var Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay İyice kanat kanat kanat Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Sonradan gecicek Yorumla Soran 2 ay Sarı yapıyor nedense Yorumla Soran 2 ay Diş bağlantısında Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Sarı dediğin diş taşı bence Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Onlar işte temizlemen lazim Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Doktor temizler biraz sızlama yapar bir hafta kadar Yorumla Soran 2 ay Ama kanıyor acı veriyor çok bana babamda dişini düşüreceksin diyrp Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Kanaması normal Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Sen yine bir doktora git dış taşı temizliği yaptırman lazim Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Bundan sonra sabah akşam düzgün dışını fırçala Yorumla Soran 2 ay Ama içmemde engel yapıyor diş agzında kanama yapıyor Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Enfeksiyon var işte ondan Yorumla Soran 2 ay 2 kere yapıyorum dişimi ilk fırçalamamda azdı şimdi daha arttı ama Yorumla Soran 2 ay Normal mı Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Normal kanama olmasi Yorumla Soran 2 ay Bilmiyorum dişlerim dökülürse Yorumla Soran 2 ay Ya Yorumla Soran 2 ay Daha kötü yaparsam Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Salı günü doktora gün almaya çalış basit işler korkma 15 dk dış taşı temizleme Yorumla Soran 2 ay Yaptı doktor Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay bir şey olmaz ne olucak Yorumla Soran 2 ay Baya oldu ondan sonra her gün fırçalıyorum Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Tamam enfeksiyon var dişlerini düzenli fırçala bir kaç güne düzelir Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Antibiyotik verdimi Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Agumentin. mi verdi Yorumla Soran 2 ay Evet verdi ama oda baya oldu bittireli Yorumla Soran 2 ay Ney verdi ya Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Tamam her şey iyi bir kaç güne enfeksiyon kurur dislerini düzenli fırçala bazen tuzlu su ile gargara yap Yorumla Soran 2 ay İp verdi onu kullanıyorum ipden olur mu Yorumla Soran 2 ay İnş dediğin gibi plır Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay İp yemek artıkları için fırçanın giremediği yerlere iple mudahele Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay İyilesirsin bir kaç güne Yorumla Soran 2 ay tamam teşekkür inl Yorumla İzmirGöztepe35 2 ay Sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
benidme her fircalmada kaniyordu colgatenin dis hassasiyet mscununu iki sy kullandim duseldi artik kanamiyor hic
Benimki başka verdi doktor onu kullanıyorum
duzenli kullanımda fayda ediyor
Bana neden onu vermedi hiç kullanmadım bi diş macunu verdi
Uzun süreli fırçalama diş. Macunu değişikliği gıbi şeylerle. De. Alakalı
Uzun fırçalıyorum evet diş macunu dişçinin istediği ilk kullandım sorun azdı şimdi daha çok gözlemledim
Diş macununun alt tarafındaki renk hangi renk
Beyaz
Alt tarafı ne oluyor?
Siyah kırmızı yeşil vs hiçbiri yokmu
Anlamadım demek istediğini
Kapak tarafı değil alt kısım
Haa beyaz kırmzıı mavi
Resim var kapak üstünde onda 3 renk var kırmızı mavı beyaz mi
Yeşil almaya özen gösterin kanama. Daha azalir
Ben bakmadım
Bakıp alın bundan sonra işe yarıyor
Mavi
Çokta kötü değil ama gelmiyor dişinize belli
Bilmiyorum
Dişçiye git geç olmadan sıkıntı
Diş etlerimde sıkıntı var
İşte bende diyorum dişçiye git
Uzağım
Dişçi ayağına gelsin
He oldu
Ne olmuş psikolog her gün odama geliyor ben istemiyorum
Yumuşak fırça kullan ve çok bastırma
Yumuşak zaten fırça
Bastırmıyorum dişçinin uyguladığı yöntemi yapıyorum
O zaman motorlu al en iyisi, diş etlerin çekilebilir, şimdi seni ikna etmek zor ama bastırmadan olmaz
Motorlu?
Titreşimliler var ya
Onu önermedi yumuşak diş fırçası mnerdi
Sen beni dinle
O bunu öneriri mi
Anlatırsan önerecektir
Diş eti hastalığın var büyük ihtimal dış taşların
Doktor diyordu hasas diye annem öyle fırçala dedi temizlettik dişlerimi sonra o macunu kullandım fırça ike
Yukardan aşağı fırçala birde dış etinide beraber yukardan aşağı orta yumuşak fırça ile macun markası parodontax olsun
Diş etlerini fırçalamayı unutma
Zaten parondax diş macunu
Tamam
Yapınca durmadan kan geliyor ve yara içmemde sıkıntı yaratıyor
İşte
Enfeksiyon var
İyice kanat kanat kanat
Sonradan gecicek
Sarı yapıyor nedense
Diş bağlantısında
Sarı dediğin diş taşı bence
Onlar işte temizlemen lazim
Doktor temizler biraz sızlama yapar bir hafta kadar
Ama kanıyor acı veriyor çok bana babamda dişini düşüreceksin diyrp
Kanaması normal
Sen yine bir doktora git dış taşı temizliği yaptırman lazim
Bundan sonra sabah akşam düzgün dışını fırçala
Ama içmemde engel yapıyor diş agzında kanama yapıyor
Enfeksiyon var işte ondan
2 kere yapıyorum dişimi ilk fırçalamamda azdı şimdi daha arttı ama
Normal mı
Normal kanama olmasi
Bilmiyorum dişlerim dökülürse
Ya
Daha kötü yaparsam
Salı günü doktora gün almaya çalış basit işler korkma 15 dk dış taşı temizleme
Yaptı doktor
bir şey olmaz ne olucak
Baya oldu ondan sonra her gün fırçalıyorum
Tamam enfeksiyon var dişlerini düzenli fırçala bir kaç güne düzelir
Antibiyotik verdimi
Agumentin. mi verdi
Evet verdi ama oda baya oldu bittireli
Ney verdi ya
Tamam her şey iyi bir kaç güne enfeksiyon kurur dislerini düzenli fırçala bazen tuzlu su ile gargara yap
İp verdi onu kullanıyorum ipden olur mu
İnş dediğin gibi plır
İp yemek artıkları için fırçanın giremediği yerlere iple mudahele
İyilesirsin bir kaç güne
tamam teşekkür inl
Sağol
Gelmedi