Böyle bi durumda napardınız?

• Erkek arkadaşımla ciddi düşünüyorduk, geçen haftalarda eski bir yakın arkadaşım bizde kalmak için geldi ve daha önceden de geldiği için erkek arkadaşımla az çok tanışıyorlardı, gereksiz samimi bir kız olduğu için erkek arkadaşıma sanimiyetini koruması gerektiğini samimi olmasını istemediğimi söyledim kabul etti sonra kızın bizde kaldığı günlerden birinde beraber dışarı çıkacaktık telefonda plan yaparken kız bende gelicek mıyım diye sordu erkek arkadasimda telefondan evet tabiki sensiz olur mu falan dedi gülerek ve samimi bı sekilde bu bana göre yakınlık yani, böyle olunca ben istemedim gitmekten vazgeçtik neden dahil ediyorsun diye tartıştık. Üzerine o gelmiyorsa bizde çıkmayalim kapıda görüşelim gibi bişey söyledi rahatsız oldum, başka bir günde lunaparka gitmiştik gittiğimizde mide bulandirabilen bir oyuncaga bindik müzik çok yüksekti ve erkek arkadaşım kızın adını defalarca haykırdı resmen neden yaptın diye sorduğumda dalga geçmek için dedi e iyide samimiyetini korumasını istemiştim ondan dalga geçmek samimiyet değil mi? Neyse üzerine özür falan hicbisey yoktu zaten ayrıldık bir çiçek alıp özür dilemeye tenezzül bile etmiyorsun dedim diye çiçek getirmiş şaka gibi 😀

Şimdi biz ciddi düşünüyoruz, benim okulum var normalde okula açıktan devam edip nisanlanacaktik falan ve zaten 4. Yılımdayım şimdi 20 gün kaldı ve artık hadi nisanlanalim falan kafasına girdi bu konular hallolmadan ve hala ayrı olmamıza rağmen böyle bişey yapmak içimden gelmiyor haklı olarak abartıyor muyum? Rahatsız olur muydunuz?

Not: arkadaşın evinde kalıyor onu bırakıp dışarı çıkamazsın zaten ayıp olur diye düşünmeyin çünkü arkadaşım kendisi de istediği zaman dışarı çıkıyordu kendi arkadaslariyla ve bunu takacak bı insan değil.

Böyle bi durumda napardınız?