Yoo aslında siz sadece ilişkinin bu yüzünü görüyorsunuz bizim 1,5 yıl boyunca neler yaşadığımızı onun neler yaptığını bilmeden sadece bunu görerek çok bilmiş gibi konuşuyorsun normalde böyle biri değil sadece böyle muhabbetleri sevmez ama yinede böyle kabalık yapmasına gerek yoktur diye paylaşmak istedim kimsenin kimseyi hak ettiği yok çok biliyorsanız en iyisini bulabilirsiniz😀
ama neyin ne oldugunu bilmiyorsun bir zaman sonra cok uzuleceksin hissediyorum bosuna umitler heveslerin kurdum ettim diyeceksin bos konusma o zaman ne demek abi ya resmen seni basindan sag mag yapiyor ve seninle assagilayarak konusuyor bilmem farkinda misin?
Tamam güzelim ben senin benim iyiliğim için konuştuğunu biliyorum uyarıların için sağol ama normalde hep iltifat eden düşünen benim için herşeyi yapan işi olsada yazıp arar merak eder ben galiba çok darladım ve onunda olmadık bir anına geldi yani normalde böyle biri değil yeterki sen anlat derdi mesela normalde
bebegim seni dusundugumden degil ben hickimseyi dusunmuyorum sadece yanlis yolda oldugunu belirtmek istedim emin ol gercekten sevseydi bos konusma gibi vesayre kelimeler kullanmazdi senin yokluguna bile ihanet etmeyecek adamlar sana layik en cokta guzelim yanlis anlasildiysam kusura bakma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sinekte bütün suç sinek olmasaydı kavga olmazidi
seninle konusmak istemedigi o kadar bariz ki engelle gec boyle tiplerden sana bir hayir gelmez o kadar net konusuyorum
Saygılı bir insan olsa birlikte boş yapıp saçmalardınız bundan hiçbir şey olmaz
Ne boş insanlarla vakit harcıyorsunuz
o kadar dogru soyluyorsunki bunlar akillanmaz kardesim boyle tipleri hakediyorlar
Yoo aslında siz sadece ilişkinin bu yüzünü görüyorsunuz bizim 1,5 yıl boyunca neler yaşadığımızı onun neler yaptığını bilmeden sadece bunu görerek çok bilmiş gibi konuşuyorsun normalde böyle biri değil sadece böyle muhabbetleri sevmez ama yinede böyle kabalık yapmasına gerek yoktur diye paylaşmak istedim kimsenin kimseyi hak ettiği yok çok biliyorsanız en iyisini bulabilirsiniz😀
@oylesiinebiricnm sonra bizim canımız sıkılıyor, tv lerde görüyoruz rezil hallerinj
evet cok konusmak istedigi belli oluyor biraz daha bos konusursan yusufi engelleyecek gibi😂
Yazık kafanıza😁
cicegim yazik olan tek sey senin haline
Yani bu ilişkide olup biten herşeyi en iyi ben bildiğim için kimseye yazık değil bence
ama neyin ne oldugunu bilmiyorsun bir zaman sonra cok uzuleceksin hissediyorum bosuna umitler heveslerin kurdum ettim diyeceksin bos konusma o zaman ne demek abi ya resmen seni basindan sag mag yapiyor ve seninle assagilayarak konusuyor bilmem farkinda misin?
milletin iliskisine karismak gibi bir niyetim yok ama bu cocuga bir gecmis olsun alalim yani
cokmu sıktın cokmu dırdır edip bunalttin ondanmi bu (bos konusma ozaman ya) konusma tarzi falan neyse bildigini oku
Tamam güzelim ben senin benim iyiliğim için konuştuğunu biliyorum uyarıların için sağol ama normalde hep iltifat eden düşünen benim için herşeyi yapan işi olsada yazıp arar merak eder ben galiba çok darladım ve onunda olmadık bir anına geldi yani normalde böyle biri değil yeterki sen anlat derdi mesela normalde
bebegim seni dusundugumden degil ben hickimseyi dusunmuyorum sadece yanlis yolda oldugunu belirtmek istedim emin ol gercekten sevseydi bos konusma gibi vesayre kelimeler kullanmazdi senin yokluguna bile ihanet etmeyecek adamlar sana layik en cokta guzelim yanlis anlasildiysam kusura bakma
Yok canım ne yanlış anlaşılması ben senin demek istediğini anladım belki de haklısındır
umarim birgun herseyin farkinda olursun :)
@oylesiinebiricnm kendikerini öldürenlerin bile derdine ölüyorlar, ne desen anlatamazsin
Benim sana öldüğüm gibi demi @herseyi_bilen_adm054
Bu ne
sen mi engellersin ben mi
beraber engelleyelim lutfeen
Sevmiyor
haklı tabi