Jardesim universiteleye basladigindan beri annannem ona aylık 200 tl gönderiyordu ben buna cok sinirlendim cunku ben de univerdite okuyordum ama bana burs baglamamisti kardesimin uzak sehirde benimse ayni sehirde olmami bahane etti annemler de ona bu bahaneyle daha cok para gönderiyordu halbuki ben de yurtta kaliyordum merkezdeydim onlar ilcede. Ve kardesim yazin calisiyor kendisi harciyor diledigi gibi ben bisey istedigimde sen de çalış diyorlsr. Bugun kardesim uzaktan egitim görmesine ragmen annannem bursunu gondermedigi icin sinirlenmis beni düşünün
Güncellemeler
+1 yıl
Yazim yanlışlari icin özür. Kardeşim*Üniversiteye*
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme sordum dedi ki 1 yildir gondermiyordu zaten inanmıyorum yeni kesmiş belli
Ona her yerden para akiyor calistigi halde benden fazla harclik aliyor annannem burs veriyor bunda bi tuhaflik yok mu bana vermeleri gerekiyor madem iltimasli davranacaklarsa. Adaletsizlik bu
Kendi parami kazanirim hic sorun degil vermesinler amaaa bunlar unutulmaz bu yanlış. Kendi parami kazanirim bakarim yoluma ayne öyle. Peki. Kusura bakmayın
Evet? B3nden sevgi bekliyorsa esit davranmali hatta bana daha fazla para verilmeliydi ben daha cok islerine yariyorum ama daha fazla sevdikleri ortada bu gercek alacaklari olsun hic sorun değil beni ararlarsa cevaplari hazir
Evet ama sen inatla öyle olmalıydı diyorsun da bosuna diuprsun Kendşni hırpalıyorsun Bak herkesin bahanesi var Talep et tabi ki de baktın olmuyor niye kendini hırpalıyorsun Ezel dizindeki ömer gibisin Neden neden diye sayıklıyordu o snki bir şeyi değiştirecekmil gibi Sen de o misal sürekli bana da para verileliudi Daha cok verilmeliydi vs vs Vermiyor karı ne yapacaksın Bğzına mı yapışacaksn
Siz napardiniz diye sormusum zaten umrumda bile dgildi ilk basta bile cok takilmadim yapacak bisey yok diye bahaneleri bu dedim kabullendim bugun kardeşim iki yildur evde olmasina ragmen annemin bursunu gondermedigini anneme sinirli sinirli soyleyince dedim vay beee cidden yalanmis her şey yoksa aklima gelmeyecekti bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Canım elin ayağın tutmuyor mu işe gir çalış sende ailene yük olma bazı aileler öyle
Ya gerizekalimisin ona niye para veriyorlar madem ekstra bunda bir tuhaflik yok mu
Ona her yerden para akiyor calistigi halde benden fazla harclik aliyor annannem burs veriyor bunda bi tuhaflik yok mu bana vermeleri gerekiyor madem iltimasli davranacaklarsa. Adaletsizlik bu
Ben uzun zaman onun kavgasını yaptım bir sonuç olmadı kendim çalışıp kendim kazanıyorum bi nevi pes ettim yorucu bir şey sen 2 kardeşsin ben 6
Kendi parami kazanirim hic sorun degil vermesinler amaaa bunlar unutulmaz bu yanlış. Kendi parami kazanirim bakarim yoluma ayne öyle. Peki. Kusura bakmayın
Aynen benim iş bir avukata patlar hakkımı almak için senin iş biraz baya zor gibi
Demek ki kardeşini daha cok seviyor
Eşit davranmak zorunda mı kadın
Evet? B3nden sevgi bekliyorsa esit davranmali hatta bana daha fazla para verilmeliydi ben daha cok islerine yariyorum ama daha fazla sevdikleri ortada bu gercek alacaklari olsun hic sorun değil beni ararlarsa cevaplari hazir
Swn de swvgi verme
Bu dubyada adalet yok bacım bosuna beklme uzulursun diye dedim
Cocuk hem calisiyor hem de toroilli para akiyor ya cok can sıkıcı asil bana daha fazla para vermeleri lazımdı
Hahahha
Bu düşğnce yapısıyla cok hırpalnırsın jdkdk
Hayat düşündüğün tam tersi şeklinde işler
Adalet bekleme
Adalet bu degil bunda hemfikiriz bence
Evet ama sen inatla öyle olmalıydı diyorsun da bosuna diuprsun
Kendşni hırpalıyorsun
Bak herkesin bahanesi var
Talep et tabi ki de baktın olmuyor niye kendini hırpalıyorsun
Ezel dizindeki ömer gibisin
Neden neden diye sayıklıyordu o snki bir şeyi değiştirecekmil gibi
Sen de o misal sürekli bana da para verileliudi
Daha cok verilmeliydi vs vs
Vermiyor karı ne yapacaksın
Bğzına mı yapışacaksn
Siz napardiniz diye sormusum zaten umrumda bile dgildi ilk basta bile cok takilmadim yapacak bisey yok diye bahaneleri bu dedim kabullendim bugun kardeşim iki yildur evde olmasina ragmen annemin bursunu gondermedigini anneme sinirli sinirli soyleyince dedim vay beee cidden yalanmis her şey yoksa aklima gelmeyecekti bile
Annannemin* olacaktı
O tepkiden devam
Anlıyorum üvey evlat gibi hissediyorsun ama napak be hayat herşeyiyle boktn
Eski eskide kaldı. Boşver göndersinler.. Üzücü ama yapacak bir şey yok.
Yapacak bir şey yok ki.
Haklılar, yurt dışında olduğundan
Şehirdısı
Şehir dışı yazacaktım
Saçma esit olmalari lazim benim sanki paraya ihtiyacim olmuyor
Anneannen seni sevmiyor.