ben bir doktorla sevgiliyim kendisi boşanma aşamasında eşiyle ayrı yaşıyor ama çekişmeli dava sürecek 4 ya da 5 sene sürermiş eski eşide doktor ve nafaka ve tazminat mal mülk istiyor bende hiç evlenmedim bana diyorki beraber yasayalım cocuk yapalım evlenmeden dini nikah yaparız ama bosanma davam sürecek beklemen gerek diyor bu iş olmaz mı sizce ben oyalar almaz mı bir akıl verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBence dürüst ve mantıklı bir insana benziyor. Söylediği her şeyi yapmayı düşün derim.. Seni çok seviyor ve deli gibi aşık, tüm parasını da sana vermek istiyor..
06 Yorumla
Soran1 yılsen oylemı dusundun
- 1 yıl
Evet.
Soran1 yılcocukla ılerde benıde bırakırsa bakmaz mı nıkahsız nasıl yaapyım
- 1 yıl
Yok sanmam ya.
Soran1 yılaılem ne der evlı degılsın cocuk yaptın dıcek
- 1 yıl
Demezler ya ne var bunda gayet doğal şeyler.
En İyi Cevaplar
Çok sıkıntılı iş, adam neden karısından ayrılmış bir narsist mi vs. bunları öğrensen iyi edersin. Bu durum sıkıntılı çünkü. Ben olsam arkama bakmadan kaçarım. İlkini, tazeliğini böyle bir kişiyle yaşamamalısın. Benim fikrimce 🙂
016 Yorumla
Soran1 yıl8 senedır evlı ve cocugu yok olmasa bıle ımkanları cok yaparlardı bu işte baska ıs var sence
Soran1 yılayrı evlerde yasıyorlar işleri felan ayrı hastanede uzak ayrı kalmaktanmıs göya 8 senede neden cocuk yapmamıslar ilginc bu kadınmı yapmadı bundan acaba
Soran1 yılben genc degılım aynı yaslarda sayılırız akranız oyle kandırılcak yasta degılımm
Soran1 yılsevse 5 sene beklermı sence ama cocuk ıstıyor gdıer baskasından yaparr
Soran1 yılonuda seveme onuda bosar bıraz sinirli birii
Soran1 yılevet huysuz bırı esıde bu yuzden cocuk yapmamıs olabılır
Soran1 yılıkıncıyıdemı alsa bosanır bu
Soran1 yılkadın ısteıyordur bence karıyer pesıdne
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aşk işte, tam da karmaşık diziler gibi ya! 😅 Boşanma süreci uzun, tazminat falan derken senin için ciddi belirsizlik var gibi. Beraber yaşamak ve çocuk yapmak büyük adımlar, hele mahkeme devam ederken biraz riskli olabilir. Ama dürüst ve açık olursa yazdığın durumlarda, iki tarafın da duyguları ve niyetleri güçlü ise neden olmasın? Ama senin sınırların ve rahat hissetmen her şeyden önemli! Sen ne düşünüyorsun, beklemek senin için zor mu? 💭💕
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılAlmaz. Bide seninle uğraşmak istemez o işlerle ayrılmak istese. Zaten 4-5 seneye de hevesi geçer evlilikte
0103 Yorumla
Soran1 yıl8 senedır evlı ve cocugu yok normal mı sence olmasa bıle ımkanı cok yapardı bır sekılde
- 1 yıl
Olmuyor belki o yüzden evlilikleri çatırdadi bilemeyiz. Şimdi de evlenmeden sadece dini nikahla bu işi çözmek istiyor. Seni de istemediği zaman ilerde bu resmi sorunlarla ugrasmayacak sonucta
Soran1 yılbenı bıraksa cocuga bakar ama emınım zaten nıkahsız cocuk yapamam ben
- 1 yıl
O kısa yoldan işi çözme derdinde. Dini nikahla herseyi çözerim istiyor. Zaten 4-5 senede de bıkar ilişkinizden
Soran1 yılsence eskı karısındandamı bıkmıs göya bunlar iş dolayısıyla hep ayrı kalıyorlarmıs evler işe uzakmıs felan ayrı evlerde yasıyorlar
- 1 yıl
Boşanma aşamasında olduğuna göre öyle ama bence çocuk sorunu var ortada. 7-8 sene de çocuk olmayınca. Artık bağları kopmuş. Gözden uzak olan gönülden de ırak olur derler, bunlarınki de o hesap
Soran1 yılcocuk neden yapmamıs kadın karıyer pesındemı acaba
- 1 yıl
Olmuyorsa çocuk olmuyor diye biter, oluyorsa kadın o yüzden istemiyorsa adam cocuk istiyorsa yine sorun çıkar yine biter. Ama adama da yazık öyleyse az süre değil
Soran1 yılben cocuk yapmazsam gıder baskasını sever alır cocuk yapar dıye korkuyorum ve uzuluyorumm
- 1 yıl
Adamın asıl derdi o ise oyle olur muhtemelen. Hemen de çocuk yapacak potansiyel görüyorum adamda
Soran1 yılevet ama o ıstemedıgı bırınden yapmaz ılla guzel akıllı felan olacakkk
- 1 yıl
Tabii ki önüne gelenle yapmaz ama seninle bitirip yeni bir kadına gönlü kayar doktor sonuçta hemen bulur. Amacı çocuk gibi duruyor sanki
Soran1 yılbende hemen bırını bulurum bılıyor onu cok guzelım manken gıbıyım yanııı ama bırakmak ıstemez benıde ama mesela hala sosyal medya profıl resmı eskı esıyle kaldırmamıs bu cok agrıma gıdıyor sevmese o resmı kaldırırdı onu hala sevıyor olması benı bırak dıyor kendıme
- 1 yıl
Daha resmi olarak boşanmamis bir adamla olmak ve beklemek zordur. Yarın öbür gün barışsalar sana yazık olacak bu sefer. Bide adamda doktor olmanın öz güveni var bu işlerde. Sende güzel kızsın belki ama oda öyle. Resmi olarak bitirmesini bekleyeceksin
Soran1 yılevet guzelım ben baya cok ta ıyı bırıyım ama cıkarcı bıraz kendısı benım aılemın duurmu ıyı hep ozelllerde okudum ıyı egıtım aldım babamın meslegı ıyı eskı karısıda oyle hep cıkar ıcın secıyor sankı dugun resımlerı var sankı zorla evlendırmısler oylee hep mantık evlılıgı ıstıyor
- 1 yıl
Bu saatten sonra yine nafaka falan uğraşmak istemediği için dini nikah düşünüyor. O arada da bir çocuk yaparsak tamamdır. Ya anlasamadilar çocukta yapmadilar ya da birinin çocuğu olmuyor işte.
Soran1 yılbence soylemıyor ama bu huysuz ve kavgacı kadın bundan cocuk yapmıypr gelecek gormedı soylemıyor belkı karısını aldattı felann ya da sevmıyor bırsey var bu durumda evet kadın doktor tutturmus nafaka alcam sankı ıhtıyacı var
- 1 yıl
Oyle biriyse seninde dikkat etmen lazım bu adamda. Dini nikahta diretiyorsa sana uymuyorsa sende yanaşma. 4-5 sene sonra tanımaz o seni, bıkar. O halde senden çocuk yapacak bide. Güzelim diyorsun o gider başkası gelir hayatına.
Soran1 yılevet aynen oda bılıyor ve bana yazan baska doktorlarda var ama oda bulur yanı belkı benım kadar guzelım egıtımlı bulamaz ama bulur yanıı ama o sevecek deger verecek cocuk yaapcak namuslu kadın arıyor yok
- 1 yıl
Doktor illa ki bulur güzelini ama bu dönemde eline erkek eli değmemiş kadın bulamaz artık. Ama her kadın bir doktordan çocuk yapmak için atlar. Ha dini kabul ederler mi emin değilim ama
Soran1 yılama bu namuslu bakıre arıyor oyle kullanmıs kız almaz
- 1 yıl
Bakire olmayan her kız kullanılmış olmaz ama bakire kız bulur yine ortalık bakire kaynıyor ama nasil bakire o önemli işte. Bakire olunca tertemiz kız olmuyor. Onu ayırt edecek kadar doktordur herhalde
Soran1 yılbılemem artık ama ben hastasıydım tanıstık bana asılan baska hastalarınada asılmaz mı sacmaa
- 1 yıl
Tabii ki asılır. İşi gereği bunu etik olarak yapmaması lazım ama sana yapan başka kıza da yapabilir mutlaka. Kizlar da balıklama atlar. Doktor asılıyor kim hayır der.
Soran1 yılevlı ama farkındaysann
- 1 yıl
Eğer evlilikte tamamen gemileri yaktıysa başka. İş mahkemelere düştüyse evler ayriysa falan falan . Adam bi bakıma bekarım gibi istediğim ile olurum der. Zaten seninle olmasından belli değil mi.
Soran1 yılbenım pesımden o kostu ben degıl hıc ıstemedım cok ugrastı hastaneyı bıle alarma gecırmıs benle olmak ıcın herkesı orgutledı felan oyle bırı duzgun kızz hemen anlıyor cokzekı
- 1 yıl
Tamam ama sonuçta adamla evlilik mevzularina kadar gelmişsin işte, o yakınlaşma olmus. Adamla çıkıyorsun. Sen gidersen başkasına kayar.
Soran1 yılkaysın evlenmeden cocuk yapamam guvenemem bunun ılerısıde var bırakırsa ne olacak ortadamı kalayım
- 1 yıl
Evlenmeden tabii çocuk yapma canım. Yarın seni tanımıyorum dese ne yapacaksın. Dini nikahla çözmek istiyor işte. Nafaka olmadan, resmi işler olmadan evlenme ve bitirme kolaylığı. İlerde sorun olursa hemen sancısız birirebilme.
Soran1 yılevet o zamanda tamam bekle dicek ben 5 sene nasıl beklıyım artık cocuk ıcın yasım gecıyor yanıı beklemesem ayrılalım dıcekk madem cocuk yapmıyorsun bosanmadan guvenmıyorsun dıyecek onu baskasıyla paylasmakta ıstemıyorum ama evlenmeden guvenemem yarın oburgun karımla barıstım derse ne olacak
- 1 yıl
Ya karısından boşanacak tek celse de seni alacak ya da bekleyeceksin gibi duruyor. 5 sene nasil sürüyor mahkeme de onu anlamadım. Bir süre ver bence ondan sonra önüne bakacağını söyle. Seni yedekte bekletiyor, zaten cocugu da dini nikahla yapıyor onuda sen kabul etmiyorsun
Soran1 yılnafaka vermem ona asla dıyor mal mulk vermem dıyor ondan bosanamıyor cekısmelı
- 1 yıl
Iste bir daha o hatayı yapmamak için seninle de resmi değil dini yapmak istiyor. Dini nikahla evlilik catirdarsa seninle sen sağ ben selamet yapacak sana. Evlenmeden hayatta çocuk yapılmaz, burası avrupa Amerika değil
Soran1 yılevet asla guvenemem yanıı kım bekler 5 sene gıtsın ahlaksız bır kız alsın metres hayatı yasasın bu hyaat bana gıre degıl bekar adam mı kalmadı kı benı baska ısteyen doktorlarda var
- 1 yıl
Çocuk istiyorsa metres hayatı düşünmüyordur adamda işte suanki yaşadıklarını bir daha yaşamamak için sağlama almaya çalışıyor. Baska doktorların da gözü varsa sende hemşire falan mısın. Ama 5 sene hayatta beklenmez, kim bekler onu
Soran1 yılhayır degılım hasta oluyorum doktora gıdıyprum sonra doktorlar benı sosyal medyadan felan eklıyor konusuyor nedense sadece guzellık olamaz konu
Soran1 yılnıkahsız cocuk metreslık sayılıyor
- 1 yıl
Şeytan tüyü var demek. Dişilik ve duruşta etklili. Doktorlarda az degil valla. Buda kaptırmamak için seni acele etmeli bir şekilde
Soran1 yılevet benıde cok kıskanıyorr ben ıstemıyorum dıyee
Soran1 yılyok ya egıtım durumum aılemım durmu ıyı olmasa bakmaz cıkarcı yoksa cok guzel kızlarda var onlarlada olurdu
- 1 yıl
Erkekler metresten çocuk yapmaz. Metres erkeğin para yediridigi, yatakta işini gören kadındır.
- 1 yıl
Seni kıskanıyorsa istediğini yapacak 5 sene beklenmeyecek ama seninle olmasa başka güzel hasta kızlara da dadanir. Sana yapan başka kızlara da yapar.
Soran1 yılguzel kadın cok ısterse bulur hemen o guzellıge pek bakmaz akla bakıyor bırde paarayaa aılesı durumu ıyıse felan bu doktorya
Soran1 yılyapsın mutlu olamaz yıne bosanır tercıh onun belkıde cocuk yapar mutsuz hayat yasar cocukla bosanamaz bılemem
- 1 yıl
Doktor olmuş ama hem güzelliğe hemde zekaya bakar. Sende ikisi de varsa balıklama atlamış demek. Ama ağırdan alıyor işte kendi durumunu ya da öyle olmak zorunda
Soran1 yılcok cımrı ondan ona nafaka kaptırmak ıstemez maası yarı yarıya duser
- 1 yıl
Mutsuz olduğun ya da olacağın belli bir kadından çocuk yapmayacaksın. O kadar aklı vardır herhalde
Soran1 yılvar benı cok ıstedıne gore zekı yanı
- 1 yıl
Bi yerde ya kazanacak ya da kaybedecek her şeyde. Kimse onu 4 5 sene beklemez sonuçlansin diye
Soran1 yılevet ama mesela evlenmeden cocuk yapacak kadını da ıstemez basıt kızları oyle bırı ıllla bakıre olacak bırde bana kavga edınce dıyor benden cocuk yapmada evde kal annenle yasarsın artık felan dıyor boylede saygısız
- 1 yıl
Bizim kültürde evlenmeden çocuk yapılmaz zaten, iyi bakılmaz ona. O yüzden onun derdi dini nikah. Biri sen hamile olduğunda dini nikahliyiz diyebilmek için. Bakire kız bulur ondan kolay ne var ama sinirlenince yüzüne vurmasi kötü bir huy. Dikkat etmelisin ona
Soran1 yılevde kaldın ıması yapıyor aklınca annenle kalırsın yasarsın felan saygısız bırde soyle bırsey var o duzcede dogup buyumus ben ıstanbulda buyudum hep anadoluda calısmıs felan yasamıs sımdı ıstanbulda 2 senedır bızım kultur farkımız olur mu sence ben hep ıstanbulda dogdum buyudumm burada egıtım gordum o degıl
- 1 yıl
Yaşın genç, güzelim kültürlüyum diyosun nasil evde kalırsın ki zaten. Düzce de İstanbul sayılır az çok oyle cok uzak değil hem doktor adam belli bir kültürü oluşmuştur bi sorun olacağını sanmıyorum ama sinirlenince ki çıkışları ilerde çok başını agritabilir.
Soran1 yılevet ılerde herseyde boyle bagırır cagırırsa olmaz sınırlı bırı zaten
- 1 yıl
Ona en başta dikkat etmen lazım. Oyle biriyle hayatta geçmez. Sürekli kavga gürültü, azar işitmek. Herseyi ile baştan aşağı düşünmen gereken bir ilişki
Soran1 yılsen olsan ne yapardın yerımde herseyı anlattım detaylı
- 1 yıl
Şu an için 4-5 sene bekleyecek bir adam gibi durmuyor. resmi nikahına almayacaksa zaten hiç mi zaman kaybetmemem. Zaten güzelim, alımlı kızım erkekler peşimde diyorsan alternatiflerine bakabilirsin. Acilen evlenmem lazım diyorsan tabii.
Soran1 yılacıl demıyorum ama cocuk ıstıyorum bunu bekleyemem 5 sene yanı ımkansız nıkahsızda cocuk yapamam oyle yasıyamam
- 1 yıl
Dini nikah sana yeterli gelmiyorsa ki normal gelmemesi çocuk yapmamandan doğal bisey yok tabii. Adam orada kendi geleceğini kurtarmaya bakıyor. Yaşın genç zaten bu olmaz hayatında başka biri olur.
Soran1 yılevet orada bıle kendısını dusunuyor yasıda 36
Soran1 yılonun yası 36
- 1 yıl
Senin içinde erken çocuk için. Hem güzelim hemde tsliplerim var diyosun. Erkek yaşı 60da olsa çocuk yapabilir. Sen kendini düşün tamamen
Soran1 yılErken değil benim içinde ama 10 sene ıcınde 3 tane yaparım
- 1 yıl
Hey maşallah :) senin içinde tam zamanları diyelim ama geç falan kalma yok yani. Adam ona göre planını yapacak artık. 5 yıl süren bir dava da seni kaybedebilir. Ya uzlaşma yoluna gidecek karısıyla ya da senden olacak
Soran1 yılKarısıyla hep kavga ediyor zaten anlaşamıyor pek sinirli çünkü huysuz biri herkesle yapamaz ılerde benimde aldatırsa ne olcak
- 1 yıl
Zaten 4-5 sene bekle derken o ihtimal hep var ama karısıyla artik ipler koptuysa hep kavga etmesi normal. Dini nikah yeterli olmaz. Bitirmiş onlar kafasında evliliği ama sende 4-5 sene beklersen o ihtimal hep var. Sonuçta adama bağlı değilsin, sevgili olarak takılıyorsun yanında sadece.
Soran1 yılevet olmayacak bu ıs galıbaa
- 1 yıl
Olmayacak diye bakma da olumsuz duruma da her ihtimalde hazırlıklı ol. Artı ve eksiklerini yan yana koy ona göre hareket et.
Soran1 yılcocuk olayı sıkıntı evlenmeden yapamam ee bosanamıyorda nasıl olacak bende yasım gecsın ıstemem daha duzgun zzengın ınsanlarda var mesela yazan bana bır doktor olmasada kuyumcu muhendıs var ısteyen
- 1 yıl
Bayaa talibin varmış maşallah. Biraz gözlemleyeceksin adamın durumunu baktın çıkmaza girmiş işi kendi yoluna bakacaksın. Yaşın geçmesinden korkan bir kızsın belli ki
Soran1 yılevet o gene cocuk yapar erkek benım ıcın sıkıntı yanıı onumu beklıcem hep ben cok sevıyorsa benı verır nafakayı bosar
- 1 yıl
Onun derdi seninle evlenmekten ziyade dini nikahla işi geçiştirmek sanırım. Hep resmi evli olup biriyle başkasıyla dini nikah yapabiliyor mu bilmiyorum. 5 sene de beklenecek degil yani birisini de. Gözlemleyeceksin artik
Soran1 yılonun derdı para kaptırmamak parayı herseyden cok sever
- 1 yıl
O zaman işin zor. Böyle biriyle evli olmakta zor, hep para konusunu öne çıkarır falan. Kadınlar cimri erkegi sevmez. Her açıdan olumsuz bir ilişki gibi gözüküyor senin için
Soran1 yılevet ıkıncı olcam bırde cevre ne der ılerde benı aldatır mı huysuz kavga edermıyız cok bunlar hep sorun kıskancım ben yanıı cevresınde kız cok sırf doktor dıye asılıyorlar abuk subuk mesajlar atıyorlar nasıl katlanırım bunlara
- 1 yıl
Cok kıskanç biriysen bu mevkide biriyle idare etmen zor zaten. Sahiplenme duygusu fazla oluyor kıskançlarin. Zaten 5 sene bekleyeceksen adamı herseye hazırlıklı olmalısın sonuçta adamla birbirinizin tapulu malı değilsiniz. Bide doktor olunca mesleğini cok iyi kullanır kadınlarda. Ozellkle cinsellikte
Soran1 yılevet cınsellık ıcın ıstıyorlar ama o uzak duruyordu hep
- 1 yıl
Erkeklerin en büyük yaklaşım nedeni cinsellik zaten. Sende o kadar güzel alımlı isen ekstra çekersin. Onda bununda etkisi var yaklaşmakta
Soran1 yılevet hepsınden guzelım yanı baya manken gıbıym sarısın uzun boy
- 1 yıl
Hey maşallah doktor işini biliyormuş diyebiliriz. O zamanda direkt tavlamak yatağa atmak için çok uğraş olur hemcinslerimden tabii
Soran1 yılbenıde yatagaa atmak ıcın erkekler cok ugrasıyor hep seks ıstıyor sevmıyor
- 1 yıl
Dedigin gibi kiz olunca paralı erkekler etrafında olunca direkt akıllarına o gelir özellikle. Yatayım biraz yedireyim göndereyim diyorlar. Etraf öyle kız çok çünkü direkt niyetleniyorlar herkese
Soran1 yılo kızlar herkese yazıyor zengın sırf doktora degıl bence nerde zzengın adam var yapısıyorlar
- 1 yıl
Onlar metres iste. Sadece parasını yiyeyim bana zengin hayat sürsün, yüzük alsın bilezik aldın bende kendimi sunayım ona niyetinde kizlar. Sen onlardan farklı kızsın
Soran1 yılevet oda bılıyor zaten bunu ama cevresı metres olmak ısteyen kız dolu cınsellık versem hep yınede ılerde memnun olmaz aldatırsa korkum
- 1 yıl
Bu zamanda metres kız çok artik. Yatsanda aldatılma ihtimalin var yatmasanda. Yatsan sıkılır aldatır yatmasan vermiyor diye aldatır. İşin zor o konuda
Soran1 yılevett sen olsan ne yapardın
- 1 yıl
Hangi konuda
Soran1 yılbızım olayımız konusunda
- 1 yıl
Dediğim gibi 4-5 sene beklerim diyeceksen bekle ama adam hem cimri hem sert mizacı nedeniyle o kadar sene beklememeyem dersen kendi yolunu çiz çünkü sen bir an önce evlenip çocuk yapma derdindesin. Taleplerin varsa önüne bak ama biraz bekle gözlemle. Gerçekten uzun sürecek mi boşanma olayı
Soran1 yılevet surecekk nafakada vermek ıstemıyor kadına işi gucu para kadınında nafakaya ıhtıyacı yok doktor
- 1 yıl
O zaman sürecek boşanma davası. Sende bi an önce evlenmek çocuk istiyorsan alternatiflerine bak. Biraz daha bekle baktın gelecek yok adamdan kendi yoluna bak. Zaten cimri erkekten sana hayir gelmez.
Soran1 yılevet sevse cımrılık yapmaz olmayacak heralde yasta gecıyor artık
- 1 yıl
Seven adamda cimri olurda kadın kısmı bunda rahat edemez, sevmez. Bana göre yaşın henüz ideal gecen bisey yok ama sen bilirsin. Biraz bekle adamı sonrasına bakarsın
Soran1 yılo baskasıyla zor evlenır zaten
- 1 yıl
Şu durumda pek evlenmeyi düşünüyor gibi durmuyor zaten. Baksana 4-5 sene vermiş sana evlilik için o zamana kadar kim öyle kim kala.
Soran1 yılaynen oyle belkı evlenmeden ona cocuk yapacak kız coktur
- 1 yıl
İlla vardır kendini adama bağlamak için ama Öyle kadından da hayır gelir mi insana. Yarın ondan yapar seneye benden yapar o kadın. O kadar düşerse bilemem
Soran1 yılevet aldatır onu o kadın daha zengını bulsa
- 1 yıl
O onu aldatır, adam kadını aldatır çünkü bir bağ sorumluluk yok. Sadece çocuğunu doğurdu. O kadinla hayat boyu birlikte olmalı o yüzden evlenmeden oda yapmaz cocuk ama dini nikah istiyor işte.
Soran1 yılevet evlenmeden yapmaz bırde su var benım ılk evlılıgım olcak anlasabılcez mı bılmıyorum
- 1 yıl
Zaten adamla çıkmıyor musun, ona göre tanıyıp evleneceksin. Anlaşamadığın adamla niye evlensin.
oyalıyor kızım seni saf mısın ama senide iyice bi süründürsün evli adamla fink atarsan soracağın max soru bu olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Sakın kabul etme, boşansın öyle gelsin
02 Yorumla
Soran1 yılalmaz mı sence ama cok sevıyor
Sen bunu bırak bence.
01 Yorumla
Soran1 yılneden
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçmalama abla öyle iş olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSaçmalama inandın mı
00 YorumlaHiç bir boşanma 4-5 sene sürmez iyi kandırmış seni
12 Yorumla
Soran1 yılcekısmelı gıt sor
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Doktor kurnaz.
06 Yorumla
Soran1 yılneden
Soran1 yılsevıyor benı deger verıyor
Soran1 yıl8 senedır evlı cocugu yok olmazsa her yolu denerdı ımkanı cok bu ıste baska ısmı var
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılGirme o topa metres olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz
01 Yorumla
Soran1 yılneden
1 yılKabul etme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi