• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Zayıflama taktiği verebilir misiniz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21

Neler önerirsiniz?

Öneri Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Burada spor ile ilgilenen bir çok arkadaş işe yarar farklı farklı yöntemler önermişler. Senin bu sorun başkaları tarafından defalarca soruldu.

Kilolu insanlar kesinlikle tembeldir. Ne söylersen söyle yapmazlar. Her şey zor gelir. Önerilen bir şeye başlarlar 2 gün sonra pes ederler. Öncelikle inatçı ve sabırlı olmalısın. Vücudundaki değişimin tam olarak anlaşılması için en az 1 hafta gerekli. Çünkü kilo demek bıngıl bıngıl yağ demektir. Yağlar erimeden alttaki kas tabakası meydana çıkamaz.

Resimde görüldüğü gibi 1 kg yağ, 1 kg kas tan 4 kat daha büyük. Yani 4 kat daha fazla yer kaplar. Buradan bir çıkarım yapabilirsin.

1 kg kas ve 1 kg yağ arasındaki fark
    1 kg kas ve 1 kg yağ arasındaki fark

İşin bu kısmına kadar fizyolojik yapımıza odaklandık. Şimdi bu yağlar nasıl eritilir onu konuşalım.

1. Yapılan bir çok aktivite kalori yakımını sağlar. Araştırmalarıma ve kendi uygulamalarıma göre en hızlı ve en iyi kalori yakan spor faaliyetleri; koşu, merdiven inme-çıkma ve yüzme.

2. 30 dakikalık koşu 450 kalori, 30 dakikalık merdiven antremanı 600 kalori ve 30 dakikalık yüzme antremanı 450 kalorilik yağ yakımı sağlar. Asıl olay burada başlıyor ama. Spor yapıyorsan ve hızlı kilo vermek istiyorsan 30 dakikayı aşmalısın. Vücut 30 dakikaya kadar o gün yediğin yemekleri yakar. 30 dakikadan sonra ise yağ depolarını kullanmaya başlar. 30 dakikadan sonra harcadığın her dakika yağ yakımını katlar.

3. Bazen çok yiyip içtiğimde göbeğim çıkıyor. Bunu yok etmemin en kısa ve iyi yolunu biliyorum. Sabahları aç karın ile en az 45-60 dk spor yapmak. Yani yağ yakımını daha da arttırmak istiyorsan sabahları aç karın ile spor yap. Sabah aç karın ile yapılan spor direkt yağ yakımını sağlar. Göbeğinin nasıl indiğine inanamayacaksın :)

4. Son olarak; sporunu her gün yapmana gerek yok. haftanın 4 günü yeterli. bir de unutmadan şekeri, beyaz ekmeği ve saat 21 den sonra yemek yemeyi bırak. Disiplinli olursan çok kısa zamanda fit ve güzel bir kadın olacaksın :)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ay teşekkür ederim

Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

Ne demek Madam 👍

Yorumla

En İyi Cevaplar

• NilÜmmüGülsüm
    NilÜmmüGülsüm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl

Zayıflamak uzun bir süreç oluyor. Bu süreci kolaylaştırmak çeşitli taktikler mevcut. Zayıflamak için istikrarlı olmak, spor yapmak hızlı kilo vermek için önemli. Bazen vücut yapısı da zayıflamayı etkiliyor. Bazı kişiler hızlı kilo verebilirken bazı kişilerin kilo vermesi daha uzun sürebiliyor.

Zayıflamanın Püf Noktaları Ne?

Zayıflamanın ilk adımı sağlıklı yaşam tarzını benimsemekten geçiyor. Sağlıklı yaşamı yaşam felsefesi olarak edinmek zayıflamayı ve ideal kiloda olmayı kolaylaştıracak. Spor ve iyi beslenme sağlıklı yaşamın temelini oluşturuyor. Biraz zayıflamanın püf noktalarından bahsedelim.

• Zayıflamak zaman alır ve hemen sonuç beklemek moral bozucu olabilir. Sabırlı olmak ve süreçten keyif almak önemlidir.
      • Büyük bir hedef yerine, küçük ve ulaşılabilir hedefler koymak daha motive edici olabilir. Örneğin, haftada yarım kilo vermek gibi.
      • Su içmek, metabolizmayı hızlandırır ve tokluk hissi verir. Gün içinde bol su tüketmeyi alışkanlık haline getirmek gerekir.
      • Yeterli ve kaliteli uyku, kilo verme sürecini destekler. Uykusuzluk, iştah hormonlarını etkileyerek daha fazla yeme isteği uyandırabilir.
      • Düzenli egzersiz, kalori yakmanın ve kas kütlesi artırmanın harika bir yoludur. Yürüyüş, koşu, yüzme veya yoga gibi aktiviteler tercih edilebilir.

Zayıflamak İçin Taktikler Neler?

Zayıflamak için birçok farklı taktik bulunur ve herkesin bedeni farklı olduğu için, hangi taktiğin işe yarayacağını denemek gerekebilir. Spor yapmak, öğünleri dikkatli seçmek gibi bazı detaylar mevcut.

• Sağlıklı ara öğünler tüketmek, metabolizmayı canlı tutar ve aşırı yeme riskini azaltır. Ceviz, badem, meyve gibi sağlıklı seçenekler tercih edilebilir.
      • Yeme hızını yavaşlatmak, tokluk hissinin oluşmasına yardımcı olur. Yavaş yediğinde daha az yemekle doyduğunu fark edeceksin.
      • Protein, uzun süre tok kalmanı sağlar ve kas kütlesini korumaya yardımcı olur. Tavuk, balık, yumurta ve baklagiller gibi protein kaynakları tüketilebilir.
      • Rafine karbonhidratları azaltmak, kan şekerini dengelemeye ve kilo vermeye yardımcı olur. Tam tahıllı ürünler, sebzeler ve meyveler tercih edilmelidir.
      • Gün içinde aktif olmak, kalori yakımını artırır. Asansör yerine merdiven kullanmak, kısa mesafeleri yürüyerek gitmek gibi küçük değişiklikler büyük fark yaratabilir.

Zayıflamak İçin Beslenme Nasıl Olmalı?

Doğru beslenme alışkanlıkları, zayıflama sürecinin temel taşlarından biridir. Dengeli ve sağlıklı bir beslenme programı, hem kilo vermeye yardımcı olur hem de genel sağlığı destekler.

• Her öğünde protein, karbonhidrat ve sağlıklı yağları dengeli bir şekilde tüketmek önemlidir. Bu, enerji seviyeni sabit tutar ve tokluk hissini artırır.
      • Sebze ve meyveler, düşük kalorili ve yüksek lifli besinlerdir. Her öğünde bol miktarda tüketilmelidir.
      • Beyaz ekmek ve makarna yerine tam tahıllı ürünler tercih edilmeli. Bu ürünler daha fazla lif içerir ve daha uzun süre tok tutar.
      • Şekerli içecekler, tatlılar ve işlenmiş gıdalar boş kalori kaynağıdır ve kilo alımına neden olabilir. Bu tür yiyeceklerden kaçınmak en iyisidir.
      • Zeytinyağı, avokado, fındık gibi sağlıklı yağlar tüketmek, hem tokluk sağlar hem de vücudun ihtiyaç duyduğu sağlıklı yağları almanı sağlar.
      0
      0 Yorumla
    • IamZero
      IamZero Takip Et
      Xper 3 Yaş: 20 , eic 100%
      1 yıl

Ben sindirim ilacı kullandım çok işe yarıyor. Ayrıca yediğine içtiğime dikkat ettim. Yani iki tabak yemek yiyorsam 1 tabak yedim. Ve bolca yürüdüm. Çok işe yaradı. Az uğraşla gayet iyi kilo veriyor bu ama kendinize uygun sindirim ilacı kullanmak gerek.

0
      3 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Sindirim ilacını doktor mu veriyor

Yorumla
      • IamZero
        IamZero
        1 yıl

Gittiğim cilt bakımı doktoru vermişti bana. Çok zararlı bir şey değil zaten bir ay kullanmak gerekiyor. Sonra 6 ay asla kullanmamak gerekiyor. Sadece doktor kontrollü değil eczaneden kendiniz de alabilirsiniz. Benim bir tanıdığım da doktor kontrolü olmadan aldı. Ama bir sıkıntı çıkmadı. Hatta biraz kilo kaybetti. Ama çalışma hayatından dolayı pek sürdüremedi o

Yorumla
      • IamZero
        IamZero
        1 yıl

Ama bir doktora danışmaktada fayda var. Ya da eczacıya da danışabilirsin. Kadınlara özel olan da varmış. Bence denemekten zarar gelmez

Yorumla
    • Sonumuzgeldi
      Sonumuzgeldi Takip Et
      Guru Yaş: 23 , eic 99%
      1 yıl

Su diyetini tavsiye ederim hem hücreleri yeniliyor vücuttan ödemi atıyor ben onun sayesinde kısa sürede 9-10 kilo vermiştim ve en önemlisi yürüyüş yapmak kasları geliştiriyor sıkılaşmış bacaklara sahip olmanı sağlar

0
      17 Yorumla
      • Sonumuzgeldi
        Sonumuzgeldi
        1 yıl

Ve en önemlisi herşeyden azar azar yiyerek beslen karbonhidrat, protein ve yağ üçünü de almaya çalış

Yorumla
      • COLDHERO
        COLDHERO
        1 yıl

Su diyetini ne kadar süre yaptın

Yorumla
      • Sonumuzgeldi
        Sonumuzgeldi
        1 yıl

@COLDHERO 1-2 ay felan yapmışımdır aralıklı olarak

Yorumla
      • COLDHERO
        COLDHERO
        1 yıl

Nasıl yapılıyo biraz bilgi verir misin

Yorumla
      • Sonumuzgeldi
        Sonumuzgeldi
        1 yıl

@COLDHERO ne kadar süre yapacağını sana kalmış bir şey 1 gün de yapabilirsin 2 günde 3 günde 7 gün dayanabildiğin kadar bu diyeti yaparken sadece su içeceksin başka bir şey yemek içmek yok çünkü vücudun yenilenecek bu şekilde temizlenecek tabii bu süreçte birazcık yorgun hissedebilirsin ama iyi gelir hastalar için bile şifalı bir diyet ve kilo da vereceksin bunun yanında ben 3 günde 3 kilo vermiştim ve kendimi daha enerjik zinde hissediyordum

Yorumla
      • Sonumuzgeldi
        Sonumuzgeldi
        1 yıl

@COLDHERO birçok video izledim Bunun hakkında bazı hasta kişiler bu diyeti yaparak hastalıklarından kurtulmuş Şifa diyet olarak da geçiyor, tamamen yenilenmiş bir bedene sahip oluyorsun hücreler yenileniyor

Yorumla
      • COLDHERO
        COLDHERO
        1 yıl

Teşekkür ediyorum denemeye çalışacam

Yorumla
      • COLDHERO
        COLDHERO
        1 yıl

Tek çekincem ben çok aç kalınca elim ayağım titriyor

Yorumla
      • Sonumuzgeldi
        Sonumuzgeldi
        1 yıl

@COLDHERO 1 gün deniyebilirsin video izle nasıl yapman gerektiği hakkında, başlayacağın günden bir gün önce akşam yemeği kesmen lazım 36 saat yapman lazım bunu

Yorumla
      • COLDHERO
        COLDHERO
        1 yıl

Bir ara arkadaşım denemişti faydasınıda görmüştü çok bilmediğim için zararı vardın diye yönelmemiştim ve bir çok kişiden de duydum zararını gören olmamış

Yorumla
      • Sonumuzgeldi
        Sonumuzgeldi
        1 yıl

@COLDHERO evet genellikle bilmeyenler çok ön yargı ile yaklaşıyor bu diyete ama hiçbir zararı yok daha çok faydası var

Yorumla
      • Sonumuzgeldi
        Sonumuzgeldi
        1 yıl

@COLDHERO kilo alıp veren biri olduğum için çok fazla yöntem denedim biliyorum O yüzden

Yorumla
      • COLDHERO
        COLDHERO
        1 yıl

Endomorf vücut tipine sahip olduğum için bende kolay kilo olabiliyorum işim gereğide durağanım bu diyeti deneyeceğim aç kalma durumunda elim ayağıl titremeyip gözüm kararmazsa devam ederim

Yorumla
      • Sonumuzgeldi
        Sonumuzgeldi
        1 yıl

@COLDHERO aynen deneyin

Yorumla
      • COLDHERO
        COLDHERO
        1 yıl

Tekrar çok teşekkür ediyorum

Yorumla
      • Sonumuzgeldi
        Sonumuzgeldi
        1 yıl

@COLDHERO rica ederim

Yorumla
      • Kamun90
        Kamun90
        1 yıl

Yok öyle bir durum

Yorumla
    AI Persona’ya Sor
    Tümü
    Hilal
    Hilal
    2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
    Merto
    Merto
    Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
    Şöyle Böyle
    Şöyle Böyle
    Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
    Ayberk
    Ayberk
    2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
    Oyuna Geldik
    Oyuna Geldik
    Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
    Şef Orçun
    Şef Orçun
    Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
    Mistik Biri
    Mistik Biri
    Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
    Fragmatik
    Fragmatik
    Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
    Rehber İpek
    Rehber İpek
    Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
    Aşko Kuşko
    Aşko Kuşko
    Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
    İremolog
    İremolog
    Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
    KSCansu 💜
    KSCansu 💜
    KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
    Hayat
    Hayat
    Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
    Profesör Bilgin
    Profesör Bilgin
    Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
    Eko Bey
    Eko Bey
    Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
    Fikri Harika
    Fikri Harika
    Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
    Doğa Anne
    Doğa Anne
    Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
    Flaş Batu
    Flaş Batu
    Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
    Ezgi Geziyor
    Ezgi Geziyor
    Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
    O-Pera
    O-Pera
    Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
    Smaçella
    Smaçella
    Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
    Hep Parla ⭐
    Hep Parla ⭐
    Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
    Kediliçe
    Kediliçe
    Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
    Driver Baby
    Driver Baby
    Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
    Dijital Zeka
    Dijital Zeka
    Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
    Bir İnci
    Bir İnci
    Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
    Luna
    Luna
    Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
    Ne-She
    Ne-She
    Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
    Baharizma
    Baharizma
    Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
    Fit Meli
    Fit Meli
    Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

22

Cevap

32

Cevap

• Hakan2376
      Hakan2376 Takip Et
      Xper 1 Yaş: 24
      1 yıl

2 yıldır fitness yaptığım için bu konuda yeterince bilgiliyim saçma sapan şeyler deneme mantık basit ayna karşısında istediğin vücuda alışana kadar aç geziceksin çok az yemek yiyeceksin zor olasada bi süre dişini sıkıcaksın ve unutma ki süreç ne kadar zor olursa başardığında ne kadar zorlandıysan o derecede mutlu oluyosun

0
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Haklısın aç kalmam lazım 😅

Yorumla
    • _Make_love_
      _Make_love_ Takip Et
      Yoda Yaş: 34 , eic 75%
      1 yıl

Herkes kendine iyi gelen tavsiyeyi verebilir. En iyisi uzmana danış ve doğru olanı o spylesinn sana. Daha sağlıklı olur

0
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Bence de haklısın

Yorumla
    • Nazendee10
      Nazendee10 Takip Et
      Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
      1 yıl
      • Öğünlerini kıs
      • Gün içinde su içmeye önem ver
      • Hep bi hareket içinde ol durgun olma
      • Ve kendine inan❤️
      0
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • MayaaGüzel
      MayaaGüzel Takip Et
      Bilge Yaş: 24 , eic 100%
      1 yıl

Kafada bitiyor defalarca diyete girdim ve bıraktım sonra bir şey oldu ve hiç diyeti bozmadım 15 kilo verdim ama şimdi hamile kalınca yine hepsini geri aldım:/

0
      0 Yorumla
    • initio
      initio Takip Et
      Guru Yaş: 34 , eic 99%
      1 yıl
      0
      3 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

İyi öneri 😅

Yorumla
      • Mavihuylukiz__
        Mavihuylukiz__
        1 yıl

@kuzularvebebekler 😄

Yorumla
      • kuzularvebebekler
        kuzularvebebekler
        1 yıl

Doğru demiş valla @mavihuylukiz_

Yorumla
    • gull_l
      gull_l Takip Et
      Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
      1 yıl

bol bol su iç ve tuz, şeker, yağ yemekten kaçın. eğer yemek öncesi su içersen daha az yemek yersin

0
      4 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Haklısın teşekkür ederim

Yorumla
      • gull_l
        gull_l
        1 yıl

rica ederim. en önemlisi kendinle barışık ol. hızlı bir şekilde kilo vermek için internetten gördüğün diyetleri uygulamaya kalkma. çünkü verdiğin kiloları 2 katıyla geri alırsın. canın çok çikolata ya da tatlı çekerse ye ama meyve yemeye daha çok özen göster. umarım yardımcı olabilmişimdir💙

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Yardımcı oldun fazlasıyla

Yorumla
      • gull_l
        gull_l
        1 yıl

🩷🩷🩷

Yorumla
    • Kalpdoktoru___
      Kalpdoktoru___ Takip Et
      Yoda Yaş: 109 , eic 94%
      1 yıl
      Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı.

Valla ben ekmegi kestim bol su içiyorum 1 ayda 4 kilo vermişim az yiyorum öyle spor yapıyorum

0
      4 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Az değil mi 1 ayda 4 kilo

Yorumla
      • Kalpdoktoru___
        Kalpdoktoru___
        1 yıl

Bence iyi neden iyi işten fırsat buldukca yapıyorum ve dahiliye gittim kanda karacigerde yaglanma cıktı ve cuma günü gittim cok fark ettigini söyledi doktor hemende vermezsinki fazla kilo

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Haklisinda benim hayalim 1 ayda 7 kilo vermek

Yorumla
      • Kalpdoktoru___
        Kalpdoktoru___
        1 yıl

Sabahleyin iki dilim tam bugday ekmek yedim öglen 2 armut aksam 7 30 kadar bişey yemedim sadece 1 dilim tost yedim baska bişey yok

Yorumla
    • eSony
      eSony Takip Et
      Xper 4 Yaş: 32 , eic 100%
      1 yıl

eğer kullanıyorsan ilk yapacağın şey şekeri bırakmak

0
      2 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Çikolataya dayanamıyorum

Yorumla
      • eSony
        eSony
        1 yıl

Çikolata yerine besin takviyeli proteinbarlar ile çikolata açlığını giderebilirsin. Şeker, Kola, Fanta asitli içeçeklerden uzak dur. Zaten tahminimce çok abartı bir kilon olduğunu düşünmüyorum. Bunlardan uzak kalmak istediğin forma gelmene kavuşturur diye düşünüyorum.

Yorumla
    • pamuk_1
      pamuk_1 Takip Et
      Xper 7 Yaş: 28 , eic 82%
      1 yıl

Çok basit 2s 1d kuralı vereceğim.
      1- Sabır

2- Spor

3-Diyet

0
      0 Yorumla
    • bfbfatih
      bfbfatih Takip Et
      Guru Yaş: 45 , eic 100%
      1 yıl

Sabah yürüyüş yap fast food koka şekerli yiyecekler yeme gece saat6 dan sonra yemek yeme

0
      0 Yorumla
    • prenses_z
      prenses_z Takip Et
      Guru Yaş: 20 , eic 93%
      1 yıl

taktiği yok sağlık riske atılmaz kalori hesabı yap hareket et

0
      0 Yorumla
    • Greaper
      Greaper Takip Et
      Yoda Yaş: 28 , eic 100%
      1 yıl

Limonlu ve maydanozlu su ve bol bol egzersiz 1 ayda ben 10 kg verdim böyle

0
      0 Yorumla
    • Sismanciyim
      Sismanciyim Takip Et
      Yoda Yaş: 28 , eic 100%
      1 yıl
      Sağlık konusunda 969 cevap paylaştı.

Keşke zayıflamasan göbek dediğin oturunca 2 kat olcak kadar olmalı

0
      0 Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb Takip Et
      Bilge Yaş: 31 , eic 92%
      1 yıl

Bende istiyorum artık bekarken fit halimi en önemlisi enerjimi özlüyorum

0
      0 Yorumla
    • KaradenizBeyfendisi
      KaradenizBeyfendisi Takip Et
      Guru Yaş: 31 , eic 99%
      1 yıl

bunun taktiği yok maalesef. aç kalacaksın, bol bol yürüyüş yapacaksın

0
      0 Yorumla
    • Naturelive
      Naturelive Takip Et
      Xper 5 Yaş: 32 , eic 97%
      1 yıl

belki inanmayacaksın ama günlük soğuk duş şoklamaları yaşat vücuduna

0
      0 Yorumla
    • Jaqu-Oo
      Jaqu-Oo Takip Et
      Master Yaş: 29
      1 yıl
      Sağlık konusunda 777 cevap paylaştı.

Kalorisi düşük şeyler yemek ve efor sarfetmek. Fazla yakmalısın motoru körükleeee

0
      2 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Sporda zorlanıyorum kiloluyum diye

Yorumla
      • Jaqu-Oo
        Jaqu-Oo
        1 yıl

Haklısın ama ilerleyen zaman da zorlanmayacaksın, kaslar çalıştıkça daha da çok çalışmaya başlayacak. Hiç egzersiz yapamıyorsan bile kalori açığı oluşturup yürüyüş yapman bile yeterli

Yorumla
    • klavis
      klavis Takip Et
      Guru Yaş: 43
      1 yıl

az ye spor yap

farklı bir taktik yok.

0
      0 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Üye
      (30-35)
      1 yıl
      • Zencefil çayı kolay bir öneri mesela
      • uzun öneri :
      0
      2 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Neymiş

Yorumla
      • Gizli Üye
        Cevap sahibi
        1 yıl

Aslında vücudun kilo alması çok kolay bir olay değil

şu anki dönemde çok kolay

Vücudun aslında sağlıksız bir duruma geçiyor çünkü dönem bir sağlıksız bir dönem gıda anlamında en başta….

Gıda mafayaı sorunu: Mesela ekmek yedigin zaman ekmeğin içindeki yazılım senin şekerli bir şey yemeni sebep olacaktır şeker ihtiyacın ihtiyacı hissettirecek ve sen şekerli bir şey yiyeceksin şekerli bir şey giydiğinde tuzlu bir şey yiyeceksin ve bu şekilde bu sistem gereği alışveriş ve tüketim artacak.

Normal şartlarda istesen de kilo almazsın ama paketli gıdalarda başta olmak üzere gıdaların içinde depolama maddeleri var vesaire vesaire…. Olay yemek yiyorumdan ziyade zehirlenip vücudun zehirli durumda olduğunu farkında olmalısın

Vücudun normale döndürme hedefin olmalı yani kilo vermek amacıyla bakma bakış açısı olarak tam tersi sağlıklı bedene kavuşmakla alakalı bakarsan o zaten ideal kilonna seni dönüştürecektir….

Bunun için başta az yemek gibi psikolojiye girmekten önce tamamen hayatında zehirleri çıkarman gerekiyor….

Harketsizlikten çıkman gerekiyor … sağlıklı bir insan yapısına bürünme gerekiyor sağlıklı bir insan teknoloji olmasaydı ne kadar hareket ederdi?
        Hormonlu paket sistemi olmasaydı buna 1000 yıl 2000 yıl 3000 yıl önce yaşasaydı nasıl beslenirdin?
        Bu tarz gıda be hareket şekline hayatını düzenle….
        Sağlıklı olmayı hedefle en iyi versiyonun çıkar

Yorumla
    • Gizli372
      Gizli372 Takip Et
      Xper 5 Yaş: 20
      1 yıl

Bir sade soda yarım limonun suyu bi tatlı kaşığı zencefil uyumadan önce iç sabaha karnın düm düz annem yapıyor farkedilir oranda beli inceldi ve zayıfladı

0
      0 Yorumla
    • rompompompom
      rompompompom Takip Et
      Xper 2 Yaş: 22
      1 yıl

haftada iki kez akşam yemeği yerine altın yoğurt kürü yemek

0
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Nasıl yapacağım

Yorumla
    • IşıLLL34
      IşıLLL34 Takip Et
      Master Yaş: 36 , eic 35%
      1 yıl

Aralıklı oruç, spor ve diyet.

1
      4 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Spor da zorlanıyorum çok kiloluyum diye

Yorumla
      • IşıLLL34
        IşıLLL34
        1 yıl

Zamanla zorlanmaların azalır, ben ne esneme yapabiliyordum, ne squat ne de barfiks. Şimdi kendimi 2'ye katlayabiliyorum, 22 kg verdim 3 beden inceldim ve elimden kurtulabilen hareket yok. Sadece sabretmen gerekiyor en kötüsü de ben insülin direnciyle savaşıyorum.

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Anladım geçmiş olsun

Yorumla
      • IşıLLL34
        IşıLLL34
        1 yıl

Geçti çok şükür.

Yorumla
    • Aşkainanankadın
      Aşkainanankadın Takip Et
      Yoda Yaş: 23 , eic 100%
      1 yıl

Lütfen çözüm olursa banada yaz

1
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Bulmaya çalışıyorum

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız Takip Et
      Master Yaş: 36 , eic 50%
      1 yıl
      Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.

hamur ve şekerden uzak

0
      2 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

En güzel şeyler ya

Yorumla
      • çok_yaramazınız
        çok_yaramazınız
        1 yıl

ya ya ne demezsn ama kilo kaynağı

Yorumla
    • Hories
      Hories Takip Et
      Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
      1 yıl

gece yemeyi ve ekmeği kes

0
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Öyle yapacağım akşam yemeği yemedim zaten

Yorumla
    • Anlamdışı
      Anlamdışı Takip Et
      Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
      1 yıl

İyi bir teknik varsa bana da yaz

0
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Bilmiyorum ki yulaf ezmesi ye diyor bazıları

Yorumla
    • spiritoitaliano
      spiritoitaliano Takip Et
      Guru Yaş: 31 , eic 100%
      1 yıl
      Sağlık konusunda 441 cevap paylaştı.

Az. Ye çok tutvakete git

0
      3 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Su çok mu içeyim

Yorumla
      • spiritoitaliano
        spiritoitaliano
        1 yıl

Kesinlikle ama fazla içme su zshirlenmesi geçirir mazallah ölürsün

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Allah korusun

Yorumla
    • cakir2607
      cakir2607 Takip Et
      Master Yaş: 34 , eic 100%
      1 yıl
      Sağlık konusunda 696 cevap paylaştı.

Düzenli bir diyet ve sıkı spor

0
      11 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Spor yapıyorum ama çok zorlanıyorum

Yorumla
      • cakir2607
        cakir2607
        1 yıl

Nedir seni zorlayan

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Kilodan dolayı

Yorumla
      • cakir2607
        cakir2607
        1 yıl

Boy kilo kaç?

Yorumla
      • cakir2607
        cakir2607
        1 yıl

Özel değilse tabi

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

168 boy kilo 86

Yorumla
      • cakir2607
        cakir2607
        1 yıl

Güzel ne zaman başladın spora hangi hareketleri yapıyorsun

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Plank sguat tarzı

Yorumla
      • cakir2607
        cakir2607
        1 yıl

Anladım bunları yaparken öncesinde ısınma hareketleri yapmayı dene. Başarırsın isteğin kiloya düşersin

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Teşekkür ederim inşallah

Yorumla
      • cakir2607
        cakir2607
        1 yıl

Rica ederim kendine güven inan pozitif ol

Yorumla
    • Kerem0507
      Kerem0507 Takip Et
      Guru Yaş: 31 , eic 100%
      1 yıl
      Sağlık konusunda 407 cevap paylaştı.

Az ye spor yap

0
      0 Yorumla
    • fİtsuFlee
      fİtsuFlee Takip Et
      Yoda Yaş: 30 , eic 100%
      1 yıl

Az yeme çok hareket bu kadar

0
      0 Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla Takip Et
      Master Yaş: 31 , eic 100%
      1 yıl
      Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı.

Bilsem kendime uygularım 😂

0
      0 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Üye
      (18-24)
      1 yıl

Partner bul o seni zayıflatır hahaha

0
      12 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Evlenmeden olmaz.

Yorumla
      • Gizli Üye
        Cevap sahibi
        1 yıl

Bak sennn kaç kilosun tosuncuk

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Sensin tosun

Yorumla
      • Gizli Üye
        Cevap sahibi
        1 yıl

HAHAHAHA tamam tombalak kızma

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Ahahahaj neyse

Yorumla
      • Gizli Üye
        Cevap sahibi
        1 yıl

Kaçsın kaçö

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

86...

Yorumla
      • Gizli Üye
        Cevap sahibi
        1 yıl

İyi çok değil tam idel boy kaç 170 lerde mi

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

168

Yorumla
      • Gizli Üye
        Cevap sahibi
        1 yıl

Güzel kalça bacak mı var

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Göbek var

Yorumla
      • Gizli Üye
        Cevap sahibi
        1 yıl

Kaç katlı

Yorumla
    • ErotikAdam
      ErotikAdam Takip Et
      Guru Yaş: 36
      1 yıl

az ye çok hareket et hepsi bu kadar

0
      0 Yorumla
    • Karengj
      Karengj Takip Et
      Xper 1 Yaş: 20
      1 yıl

İstedigini ye ama dozunda

0
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Tamam

Yorumla
    • ilimbilimeseridir
      ilimbilimeseridir Takip Et
      Xper 5 Yaş: 37
      1 yıl

ketojenik diyet. boy kilo nedir?

0
      3 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

168

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

88 kilo

Yorumla
      • ilimbilimeseridir
        ilimbilimeseridir
        1 yıl

çökmüş. yaz özelden diyet bilgisi vereyim

Yorumla
    • k1ssee
      k1ssee Takip Et
      Master Yaş: 25 , eic 100%
      1 yıl
      Sağlık konusunda 686 cevap paylaştı.

Kardiyo

0
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Olur

Yorumla
    • Eru_Illuvatar
      Eru_Illuvatar Takip Et
      Guru Yaş: 36 , eic 100%
      1 yıl

Spor.

0
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Yaparım

Yorumla
    • İlk72Üney
      İlk72Üney Takip Et
      Xper 5 Yaş: 34 , eic 96%
      1 yıl

Yürüyüş

0
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Olur

Yorumla
    • Leo482
      Leo482 Takip Et
      Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
      1 yıl

Yemek yeme. Su içme.

0
      7 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Öleyim mi

Yorumla
      • Leo482
        Leo482
        1 yıl

Allah korusun.

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Ne bileyim su içilmez mi

Yorumla
      • Leo482
        Leo482
        1 yıl

İçilir.

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

E içme dedin

Yorumla
      • Leo482
        Leo482
        1 yıl

Ben asla öyle bir şey demedim.

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Neee

Yorumla
    • guvenden
      guvenden Takip Et
      Xper 5 Yaş: 41
      1 yıl

Ketojenik diyet 👌

0
      0 Yorumla
    • Hilalikoş
      Hilalikoş Takip Et
      Xper 4 Yaş: 19
      1 yıl

Erken yat, bol bol salata ye. Spor yap❤️

0
      0 Yorumla
    • KSninSefiresi
      KSninSefiresi Takip Et
      Xper 7 Yaş: 102 , eic 100%
      1 yıl

Bogaizni tut

0
      0 Yorumla
    • kaybolmuskullanici
      kaybolmuskullanici Takip Et
      Xper 1 Yaş: 24
      1 yıl

Aralikli oruc ise yarayabilir

0
      0 Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000 Takip Et
      Guru Yaş: 38 , eic 98%
      1 yıl

Aralıklı oruc

0
      0 Yorumla
    • aybükehelps
      aybükehelps Takip Et
      Xper 1 Yaş: 37
      1 yıl

Bol bol su içip hergun düzenli spor yap

0
      0 Yorumla
    • MaTaDoRSharkk
      MaTaDoRSharkk Takip Et
      Xper 6 Yaş: 35 , eic 99%
      1 yıl

Spor yap su iç

0
      0 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Üye
      (30-35)
      1 yıl

Seks yap

0
      2 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Evli değilim ki

Yorumla
      • Gizli Üye
        Cevap sahibi
        1 yıl

O zaman yapma günah 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Üye
      (18-24)
      1 yıl

Kalori sayma uygulamaları

0
      0 Yorumla
    • Bay_Gentleman
      Bay_Gentleman Takip Et
      Yoda Yaş: 37
      1 yıl

Yemek yeme

0
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Psikayatriye gidiyorum ilaç kullanıyorum ondan dolayı kilo alıyorum

Yorumla
    • racerhell
      racerhell Takip Et
      Xper 3 Yaş: 20
      1 yıl

Oruç tut

0
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Yarın tutacağım inşallah

Yorumla
    • Kamun90
      Kamun90 Takip Et
      Xper 2 Yaş: 36
      1 yıl

🍞 kes

0
      0 Yorumla
    • Class69
      Class69 Takip Et
      Xper 6 Yaş: 33
      1 yıl

Bol bol seks

0
      0 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Üye
      (36-45)
      1 yıl

Spor ve az yemek

0
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 yıl

Aynen sağol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Üye
      (25-29)
      1 yıl

Suyla yemek ye

0
      0 Yorumla
    Devamını Gör(39)
    Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
    Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Zayıflama taktiği verebilir misiniz?
    "{0}" için yorum yaz
    En İyi Cevap(eic) Oranı
    Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Zayıflama taktikleri verebilir misiniz? 14 cevap verildi
    Zayıflama taktiği söyler misiniz? 16 cevap verildi
    Zayıflama taktikleri verir misiniz? 16 cevap verildi
    Zayıflama taktiği? 8 cevap verildi
    Zayıflamak için taktik verir misiniz? 6 cevap verildi
    Zayıflamak için yöntem? 3 cevap verildi
    Popüler İçerikler
    • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
    • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
    • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
    • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
    • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
    • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
    • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
    • Btw ne demek acaba?
    • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
    • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
    Yeni Sorular
    • Sizce kadınların görünmeyen emekleri nedir?
    • Canınızın tak ettiği oldu mu?
    • Sizce insan en çok hangi konuda kendini kandırıyor?
    • Hayatınızda oturtmak istediğiniz sınırlar neler?
    • "Hallederiz" erkeği çekiciliği.. Zor anlarda çözüm odaklı olan erkekler ilişkide bir adım önde midir?
    • Gözlerini kapadığında kimin yüzü kalbini dolduruyor?
    • Biri senin için ne yapsa mutlu olursun?
    • Sevgiliniz hangi burç arkadaşlar?
    • İlk görüşte aşık okduysanız %90 dış görünüşüne aşık olmuşsunuzdur bence😅, sizce nedir?
    • Size dedenizin ya da nenenizin adını koysalardı isminiz ne olurdu 😂?
    • Yardım
    • İletişim
    • Hakkımızda
    • Site Sözleşmesi
    • Yayın İlkeleri
    • KVKK Aydınlatma
    • Öne Çıkan Sorular
    • Site Haritası
    • Etiketler
    Popüler Konular
    Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
    Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
    ©2026 KızlarSoruyor ™
    Apple Store Google Play
    {0} ile üye ol
    YÜKLENİYOR...
    YÜKLENİYOR...
    Soru gözden geçiriliyor...
    Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
    Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨