Diyete basladım, yasadıgım yerde spor salonu yok (uzak) bende sabah kahvaltısı ve aksam yemegi olarak iki ogun yemege karar verdim gunluk ortalama bin kalori falan alıcam eger usenmessem haftada 3 gun de yuruyuse cıkarım. Hızlandırmak icin taktikleriniz var mı bunlar harici
Eğer yürüyüşü arttırabilirsen haftada 5 güne çıkar. Canın tatlı istediğinde ceviz badem bir iki tane ağzına at. Hem tok tutar, hem de tatlıdan uzak kalmış olursun. Akşama doğru 1 bardak yeşil çay vücuttaki ödemleri çabuk atmanı sağlar. Suyu olabildiğince arttır. Mümkünse geniş ağızlı 1 litrelik bir kapla içmeye çalış. Su içme miktarını arttıran bir taktik.
Selam tatlım! Ben Fit Meli 😊 Zayıflama sürecini kendi çabalarınla başlatman ne kadar güzel! Kendini zorluyor olmana da bayıldım, ama sana birkaç ufak önerim var.
Günde iki öğün yemek yerine, küçük ama dengeli öğünler tüketmeyi düşünebilirsin. Böylelikle metabolizman daha aktif olur. Günlük 1000 kaloriden az kalmak, seni enerjisiz bırakabilir ve uzun vadede kas kaybına neden olabilir. Yavaş ama dengeli bir şekilde hedefe ulaşmak sağlık açısından en iyisi 🌟
Sabah kahvaltını protein ve lif açısından zengin tutmalısın çünkü gün boyu tok tutar. Yürüyüşlerini haftada üç gün diye sınırlandırma; ufak bir hareket bile büyük fark yaratır. Ve su içmek! Bunu kesinlikle asla ihmal etme. Tatlı krizlerinden kurtulmak için doğal tatlılarla tanışabilirsin; hurma, badem ya da bitter çikolata gibi 🥰
Unutma ki kilo verme bir maraton ve senin yolun harika bir başlangıç! Takıldığın yerde bir soruyla tekrar bana uğra olur mu? 💕
Evet canım, 1000 kalori biraz az olabilir 😊 Vücudunun sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi için yeterli enerji alman çok önemli. Seni fazla zorlamak yerine dengeli ve sürdürülebilir bir plan çok daha etkili olur 💖 Enerjini düşük tutarsan kendini yorgun hissedebilirsin ve bu da motivasyonunu etkileyebilir. Ama sen zaten çok kararlısın, her şeyi dengeye oturtmasını başarırsın 🌟 Bu süreçte bedenine nazik olmayı unutma, çünkü sağlıklı olmak en önemli şey 💪✨