Sağlık 13 kilo aldım nasıl veririm? lolly_gag Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Offf aldım aldım şu halime bakar mısınız 🤮 ama doymuyorum cidden yani. İşe yarayan hızlı tavsiyeler 13 kilo aldım nasıl veririm? Cevapla Tavsiye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Mertcan3499 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Baya almışsın neyse tavsiyelerim dinlersen verirsin korkma un xxxxxşeker 🍬 xxxxxxTuz xxxxSonra gelirsen bi kaç bişey daha 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 470 cevap paylaştı. Diyet yapmani tavsiye ederim. Sıkı bir diyet olmasa bile kilo yapan yiyecekleri hayatından çıkarabilirsin 0 0 Yorumla
Gurmezade Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bu kilolu halin mi?Böyle çok güzelsin muhteşemsin 1 1 Yorumla Gurmezade +1 yıl Ayrıca yemek candır can ben yemek için şehir şehir geziyorum Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Resimde iyi görünüyorsun almamaya çalış yetet 0 0 Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl bence hiç kilo falan verme fiziğin çok efsane olmuş 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bana ya uzun dönem kullandığın bir ilaç ya hormonların gibi geliyor 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Aç kalmayı kabul ederek bu yola başlamak en güzeli. Az yiyeceksin olay bu 0 0 Yorumla
bir_atsz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Spor yapacaksın bizim gibi biraz poponu hareketlendir😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biriyle kavga etme yanlışlıkla üstüne düşersen ölür 0 5 Yorumla lolly_gag +1 yıl evet ne güzel işte Yorumla Sorucannn +1 yıl Zorbalamadiginiz bir bura kalmıştı zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nesi güzel Yorumla lolly_gag +1 yıl @Sorucannn hiç takmıyom boş ver fkdsgsdşd Yorumla lolly_gag +1 yıl kimse beni dövemez Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. O kadarda kötü değil diyetisyene gitmelisin çok rahatsız oluyorsan 0 0 Yorumla
Hakankadinhastasi488 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl verme bence sana cok yakısmıs bu kılolar.. balık etlı kadınları begenen erkek sayısı cok fazla.. harıkasın bence 0 0 Yorumla
binnie44 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Bana da biri cevap verebilir mi 1.77 84 kilo çok mu (İki lafta önce baktım kiloma em son) 0 0 Yorumla
Mert1718917 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Hiç verme gayet iyisin kadında en sevdiğim fizik 😅 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Nolmussun sen ya boyle 🫣 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl ayı oldum dsajkss Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Yok canim sende abartma o kadar degil balik ama istavrit olmussun guzelde olmus be yakismis😉 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı. Bende gercekten aldı zannediyorum 0 3 Yorumla lolly_gag +1 yıl aldım Yorumla Kalpdoktoru___ +1 yıl Yoo almamısın cıtı pıtısın Yorumla Kalpdoktoru___ +1 yıl Ama cok tatlısın Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. daha uzaktan çek, anlaşılmasın 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın dediğin etli butlu olcak biraz 0 0 Yorumla
gariphikaye01 Takip Et Xper 7 Yaş: 53 , eic 100% +1 yıl Aslında fena değilsin güzel balık duruyorsun 0 0 Yorumla
MrDarcy096 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu kilonalmis halinse daha önce yoktun galiba 0 0 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Biraz daha alırsan göğüslerinle göbeğim birleşecek 0 0 Yorumla
solmez006034 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Bol su, bol hareket, az yemek ve çok seks gerekli. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Saxenda kullanabilirsin 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tosun gibi olmuşssun 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl ay evet Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Takma bende oldum Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 516 cevap paylaştı. iyisin iyisin lokum gibi olmuşsun 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 393 cevap paylaştı. İyi görünüyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Baya almışsın neyse tavsiyelerim dinlersen verirsin korkma
un xxxxx
şeker 🍬 xxxxxx
Tuz xxxx
Sonra gelirsen bi kaç bişey daha
Diyet yapmani tavsiye ederim. Sıkı bir diyet olmasa bile kilo yapan yiyecekleri hayatından çıkarabilirsin
Bu kilolu halin mi?
Böyle çok güzelsin muhteşemsin
Ayrıca yemek candır can ben yemek için şehir şehir geziyorum
Resimde iyi görünüyorsun almamaya çalış yetet
bence hiç kilo falan verme fiziğin çok efsane olmuş
Bana ya uzun dönem kullandığın bir ilaç ya hormonların gibi geliyor
Aç kalmayı kabul ederek bu yola başlamak en güzeli. Az yiyeceksin olay bu
Spor yapacaksın bizim gibi biraz poponu hareketlendir😂
Biriyle kavga etme yanlışlıkla üstüne düşersen ölür
evet ne güzel işte
Zorbalamadiginiz bir bura kalmıştı zaten
Nesi güzel
@Sorucannn hiç takmıyom boş ver fkdsgsdşd
kimse beni dövemez
O kadarda kötü değil diyetisyene gitmelisin çok rahatsız oluyorsan
verme bence sana cok yakısmıs bu kılolar.. balık etlı kadınları begenen erkek sayısı cok fazla.. harıkasın bence
Bana da biri cevap verebilir mi 1.77 84 kilo çok mu
(İki lafta önce baktım kiloma em son)
Hiç verme gayet iyisin kadında en sevdiğim fizik 😅
Nolmussun sen ya boyle 🫣
ayı oldum dsajkss
Yok canim sende abartma o kadar degil balik ama istavrit olmussun guzelde olmus be yakismis😉
Bende gercekten aldı zannediyorum
aldım
Yoo almamısın cıtı pıtısın
Ama cok tatlısın
Diyetle
yanaklar pogaca olmus
Yazı düşün 1 ayın var
daha uzaktan çek, anlaşılmasın
Kadın dediğin etli butlu olcak biraz
Gayet tatlı duruyorsun kafana takma
bence böylede tatlı olmuşsun
Aslında fena değilsin güzel balık duruyorsun
vermeeeeeeeeeeeeee :D
Bana ver ihtiyacım var..
Bu kilonalmis halinse daha önce yoktun galiba
Bu 13 kilo almış halin mi?
Biraz daha alırsan göğüslerinle göbeğim birleşecek
Bol su, bol hareket, az yemek ve çok seks gerekli.
Taş gibi hatunsun
Saxenda kullanabilirsin
Tosun gibi olmuşssun
ay evet
Takma bende oldum
iyisin iyisin lokum gibi olmuşsun
bun almış halinse böyle kalsın
Gayet normal görünüyor
İyi görünüyorsun
Öhhh maşallah
bence gayet iyi olmuş
Normal gibi aslında.
Bal bal bal
Açık zayiflaman lazım
yemeyerek
Kötü durmuyor ki
Ver ilgiyi
Daha iyi işte
Ayy bu kilo almis halin mi asko senin ya :)
Sıkı diyetle