Sağlık 85 kiloyum nasıl kilo verilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 168 boyum var kilom fazla biliyorum spor yapıyorum ama işte diyet yok Güncellemeler+1 yıl Ayriyeten psikayatrim ilaç verdi onu kullanıyorum Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar üslubunuza dikkat edelim ilaçlar acıktiriyor 85 kiloyum nasıl kilo verilir? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Kalori azaltın 0 0 Yorumla
Burak073436 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Glutenden uzak dur zencefil limon ekmek yeme 6'dan sonra sadece salata ye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dert etme kilo dedigin verilir sen az kilolu sinifindasin 95 100 kilo oldun mu obez sayilirsin. O yuzden sikinti yapma yavas ver 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 65 olsam iyi de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 75 bile yeter guzel insan Yorumla Soran +1 yıl Yok ya çok fazla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birileri kilona laf ederse onlari da ye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo 85 e gore iyi hafif baliketli olmus olur. Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilin ama hizli diyet yapma halisiz dusersin. Ekmek harici protein ve zdbze tururu beslen , gunde aralikli olarak 4 litre su iç spor yap tamam. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tafsiye verebilirim Yorumla
obirangaralı Takip Et Xper 3 Yaş: 86 +1 yıl 195 boyunda erkek olarak boy kilon cok güzel bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence hiç iyi değil Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın dediğin etli butlu olcak biraz 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ise girersen verirsin 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 790 cevap paylaştı. Gıda takviyesi ve sporla olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Takviye derken nasıl yani Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Vücuttaki yağı ve toksinleri atacak Ve iştahını kesecek gıda takviyesiKullanıp bu şekilde sağlıklı kilo veren çok kişi tanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Bana inandırıcı gelmiyor ya diyet şart gibi Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Bu sana kalmış ben sadece öneririmKardeşim kilo alamıyordu bildim bileli zayıf Gıda takviyesinin kullanımına göre şuanda normal olabileceği kiloda Yorumla
Leonardo274 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Obez olmuşsun. Az ye biraz. Günde 100 km koş. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Keyfimden mi oldum psikayatri ilacı kullanıyorum Yorumla Leonardo274 +1 yıl Geçmiş olsun astronot Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla Leonardo274 +1 yıl Rica ederim lafı olmaz Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Diyet olmazsa olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Farkındayım da işte aciktiriyor ilaçlar Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Yapacak bişey yok Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Dans et. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir işe yaramıyor diyet şart gibi Yorumla onlyteenage +1 yıl Ne kadar süre ne aralıklarla denedin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kalori azaltın
Glutenden uzak dur zencefil limon ekmek yeme 6'dan sonra sadece salata ye
Dert etme kilo dedigin verilir sen az kilolu sinifindasin 95 100 kilo oldun mu obez sayilirsin. O yuzden sikinti yapma yavas ver
65 olsam iyi de
75 bile yeter guzel insan
Yok ya çok fazla
Birileri kilona laf ederse onlari da ye
Yo 85 e gore iyi hafif baliketli olmus olur.
Yok
Sen bilin ama hizli diyet yapma halisiz dusersin. Ekmek harici protein ve zdbze tururu beslen , gunde aralikli olarak 4 litre su iç spor yap tamam.
Tafsiye verebilirim
195 boyunda erkek olarak boy kilon cok güzel bence
Bence hiç iyi değil
Azim varsa her şey olur.
Kadın dediğin etli butlu olcak biraz
Ise girersen verirsin
Gıda takviyesi ve sporla olur
Takviye derken nasıl yani
Vücuttaki yağı ve toksinleri atacak
Ve iştahını kesecek gıda takviyesi
Kullanıp bu şekilde sağlıklı kilo veren çok kişi tanıyorum
Bana inandırıcı gelmiyor ya diyet şart gibi
Bu sana kalmış ben sadece öneririm
Kardeşim kilo alamıyordu bildim bileli zayıf
Gıda takviyesinin kullanımına göre şuanda normal olabileceği kiloda
tek başına spor işe yaramaz
Obez olmuşsun. Az ye biraz. Günde 100 km koş.
Keyfimden mi oldum psikayatri ilacı kullanıyorum
Geçmiş olsun astronot
Sağol
Rica ederim lafı olmaz
Diyet olmazsa olmaz
Farkındayım da işte aciktiriyor ilaçlar
Yapacak bişey yok
Dans et.
Bir işe yaramıyor diyet şart gibi
Ne kadar süre ne aralıklarla denedin?
Diyetisyen
resim yok mu