En İyi Cevaplar
öncelikle iradeni güçlendirmeni tavsiye ederim çünkü eninde sonunda ufak bi çikolatalı pastaya yenik düşersin benim için uzun süren açlık IF gibi beslenme biçimleri kan şekerim sürekli dalgalanmadığı için iştahımı kontrol etmemde çok faydası oluyor hayatından hiçbirşeyi tamamen çıkarma bu düşünceye girme daha fazla çekici hale geliyor ve çok zorlaştırıyor bu konuda yeni okuduğum bi kitabın düşüncelerimde büyük bir katkısı oldu Yasemin Soysal- Tek şişman beyniniz bence alıp okumalısın çok akıcı şekilde ilerliyor bir iki günde bitirirsin faydası olacağını düşünüyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Tamam tesekurler. Kitab iyi gele bikir
- +1 yıl
Tesekkurler yorumlar icin. Gelisme olursa bildiririm sana
- +1 yıl
Ben diyetisyenle hiç aç kalmadan 14 kilo verdim. Kesinlikle kendini aç bırakma. Öğün atlama ve en önemlisi bol su. Zaten yaz da geldi bol bol içecekler yaparsın maden suyuyla falan. Zararlı alışkanlıklarını senin için faydalı olanla değiştir. Şekeri mutlakaa bırakman gerek. Mesela ben hala devam ediyorum kafeye gidince ıce latte değil de Churchill içiyorum şdkcşdşlf Ben yaptıysam herkes yapar ben de iradesizim çünkü. Rakamı gözünde büyütme küçük küçük hedefler koy kendine ki uşaştıkça motiven artsın. Mutlaka ama mutlaka günlük yürümeye bak.
22 Yorumla- +1 yıl
Aç kalmamak mumkun deilki. Ne yiye bilriim hem. tatmin oliyim hem kilo aldirmasin
- +1 yıl
Kahvaltını çok güzel yapman lazım proteinin vs instagramda sağlıklı tarifler var onlara bak istersen çok güzel şeyler var
- +1 yıl
Sadece yürüyüşle kilo verilemez eski bi soru ama neden şimdi karşıma çıkmış bilmiyorum
28 Yorumla- +1 yıl
Cunku uzman doktor yorum yapti ve yeniden aktiv oldu soru. Sadece yurumekle verilir verilmesine ama dietde devamli olamiyorum
- +1 yıl
Anladim diyet 70 spor 30 zaten destek amaçlı spor
- +1 yıl
Tesekkur ederim
- +1 yıl
Sende takip et
- +1 yıl
Niye😕
- +1 yıl
İstemirsen? 😂Yaxşı eybi yox
- +1 yıl
uzurlu say
- +1 yıl
Kef elə ne uzr😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Hocam ben ciddi yürüyüş yapan biriyim. Ama diğer antrenmanlara da özen gösteriyorum. öncelikle sıkı uymanız gereken bir program yapın. Mesela günlük yirmi bin adım. Program yükleyin ve insanların ortak kullandığı programlar daha sağlam hedefler tutturmanıza yardımcı olur. İlk başta akşam yemeğini erteleyin daha doğrusu geç yemeyin ve biraz azaltın. Aç kalmaya çalışın.
bir yaz ayında abartısız 15 kilo verirsiniz. 30 kiloyu kısa bir zamanda vermeye çalışmayın zamana yayın ve yavaş yavaş vermeye başlarsınız. Yani sadece yürüyüş sizi başarılı kılar.24 Yorumla- +1 yıl
20 bin adim cok deilmi 10 bin atinca aci cekiyorum
- +1 yıl
Tamam calisirim
ya herkes kepek tam buğday ekmek ye diyor
tabi bunlar daha sağlıklı ama yine iraden düşükse fazla fazla yersin, ekmek yiyorum yanında bi şey yiyim diye ekstra yemek yersin.
direk ekmek yeme, iradem yok diyosan alma falan yani o sana kalmış. pilav makarna ekmek tarzı kuru canını çektiren şeyler yersen yanındaki yiyeceklerden de faxla yersin ama bunları kesersen inan bikaç parça yiyip bırakıyosun. kendine sürekli yemek yemeyi hatırlatma, hatırlayınca da unut. yok onu yesem bunu yesem bi şey olmaz sağlıklı falan diye düşünme. barış özcanın kendine tıp deme oyunu vardı. onu uygulaman çok işe yarar. 👌35 Yorumla- +1 yıl
Azeebaycanlisan?😅
- +1 yıl
yalan deme
- +1 yıl
Merhaba. Toplamda 15 ayda tam olarak 36 kilo vererek, 85 kilodan 49 kiloya inmeyi başardım. Diyetisyen desteği almadım. Spor geçmişim vardı. Kilo kaybetmek isteyen arkadaşlara naçizane tavsiyem,
1) Kahvaltı yapmayın. (Sütlü kahve, sıcak süt)
2) Şeker arzusunu asla tatmin edecek şeyler yemeyin.
3) Su için (kütleniz için gereken miktar için internette hesaplayıcı bulabilirsiniz).
4) Meyve, sebze ve protein ağırlıklı gıdalar dışında bir şey yemeyin (Haşlanmış).
5) Sizi spor yapmaktan nefret ettirmeyecek bir spor bulun, bedeninizi her gün bir level daha fazla zorlayarak o sporu yapın. Kendinize acımayın. (Evde göbek atsanız bile olur, kalp ritmi hızlanmalı).
Bu şekilde amacıma ulaştım doğruluğunu tartışacak kişiler muhakkak olacaktır. Bu çalışma şekliyle ben 15 ayda 36 kg, arkadaşım ise 7 ayda 14 kg kaybetti. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Bol Şans23 Yorumla- +1 yıl
Cokkk tesekkur ederim ciddiye alib yorum attigi. Ve emin on diqqate alacam ve uygulayacagim😊😊😊😊👌
- +1 yıl
Ne demekk rica ederim ve umarım hedefine ulaşırsın, başarılar. :)
- +1 yıl
Tesekkurler amin
- +1 yıl
Mantık şu şeker , un, tuz yemiyorsun herşeyden ye diğer doyana kadar aç kalma canın çikolata çekti diyelim o gün dengeli beslen mesela kalori çikolata yemek istiyorsan başka şeylerden yeme dengede tut yediklerini
13 Yorumla- +1 yıl
Keske yapa bilsem
- +1 yıl
Yaparsın sen😄
- +1 yıl
Yapamiyorum ben😅
- +1 yıl
Ac kalman lazım ben 71 kilodan 58 e düştüm. insallah 50 ye dusecem tamamen yololana kadar devam edeceğim 🤣 bu arada ben 30 kilo versem ben diye bişey kalmıyor 🤣🤣🤣🤣 cidden bak boğazını tutman şart devamlı buzdolabının kapağını açıp ne yesem diyosan şansın yok ben mesela sigaraya başladım sigara sayesinde verdim şuana kadar toplam 13 kilo verdim ve yemegimide yiyorum kilomuda veriyorum 1 ayda 13 kilo verdim sağlıklı bir şekilde kendini çok ac bırakırsan busefen insan daha çok yemek istiyor kendini orta şeker dikat et aburcuburu mesrubati tatlıyı komple kes salata dannbol ye ekmek asla yeme ve besleyici besinler seç meyve ye 50 gram yaktın bile bak bu mesajı okurken hadi alaha emanet
10 Yorumla Babacım önce kararlı olacaksın , senı yolundan hcbısey vazgecırmeyecek. Şu her zaman aklında olacak bu kilolar bi ayda ya da bı haftada olmadı o yuzden hemen gıtmesını beklemek hayalcılık olur. Kendıne zaman ver ve programına uy, kaçamaklar senı yıldırmasın onlar yolda ayagına takılan kucuk taşlardır atla ve yoluna devam et, ınsanları takma kafaya onlar her zaman yapamazsın dıyecektır. Sonunda olacagın halı dusun ve motıve ol
20 Yorumla- +1 yıl
Dostum sana asla yeme diyemem tabi ye ama az az ye uyku düzenine dikkat et bol su iç sık yürü ip atla ekstra spor yap istediğin kiloya düşmen için dikkatli hareket etmen gerek bilinçsiz yapıcağın her şey sana daha da kilo katar istediğin kiloya düşünce de sporu bırakma
13 Yorumla- +1 yıl
Azerbaycanlisan? Komeyn ucun tesekkurler.
- +1 yıl
Yok Rusya ama rica ederim aybalam😄
- +1 yıl
😂😂😂
Sağlık & Diyet konusunda 1,2b cevap paylaştı. Katı diyet, spor ve yürüyüş (her gün bu düzende)
Ben bu şekilde 25 kg verdim 4 ay içinde ama her gün düzenliydi (istisnalar var tabii) mesela bir gün aksadı diyelim ki, sonraki gün daha çok hareket ettim (sporu arttırırdım yani bildiğin kendimi cezalandırırdım ya) ve daha sıvı odaklı beslenirdim
Tabi şimdi karantinada falan aldık yine biraz, bakalım 😅10 Yorumla- +1 yıl
Sadece yürüyüş ile günlük en fazla 100 kalori yakarsın. Ki 30 kiloyu yürüyüş yaparak vermek çok zor olur senin için. Bunun yerine kardiyo antrenmanları yapmanı öneririm. Bunun için belli başlı hareketler var internetten bakabilirsin. Başlangıç olarak hızlı ip atlama iyi olabilir. Her gün yarım saat ip atlama kafi. Ama sadece ip atlama ve yürüyüşle kalma.
02 Yorumla- +1 yıl
Ip atlarken belim agriyor
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok.
- +1 yıl
Sağlıklı olanı 8-9 ayda falan vermen. Kilo vermenin mantığı basit. Katabolizma>Anabolizma olmalı. Yani yıkım faaliyetleri yapımdan fazla olmalı. Günde 2000 kalori alır 4000 kalori harcarsan zayıflarsın. Kalori girdini azalt, fiziksel aktiviteyi arttır sağlıklı bir şekilde zayıflarsın
00 Yorumla - +1 yıl
Yemeklerden 20 dk sonra ip atla ölçülerini küçült
3 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı acı pulbiber
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 tatlı kaşığı kuru nane
Yarım limon suyu
Bunları karıştır güzelce uyumadan 2 saat önce bunu ye ben yaptım çok iyi sonuç aldım00 Yorumla - +1 yıl
Bence ilk etapta sağlam bir iradeye sahip olmalısın. Sağlam irade ile veremeyeceğin kilo yok. Evlenmeden önce bütün şekeri ve beyaz ekmeği birden keserek damatlığa gayet fit girmiştim. Öyle çok fazla bir hareket de etmedim.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ooooo bu isler benden sorulur. Su an diyet surecinde 10. gunumdeyim ve 4 kilo verdim asla kendimi ac birakmadim ara ogunde findik yedim vs. Ama gluteni ve sekeri haytaimdan cikardim. Ekstra bol su yogurt kürü kahve kürü gunde 2 yesil cay. Ve benimde verecegim 22 civari kilo var isteidgini sorabilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Yardim et😂. Birlikte yapalim lutfen.
- Cevap sahibi+1 yıl
Sekersiz ve glutensiz beslenebilir misin skdkdksjs
- +1 yıl
Şekersiz tabi ama o bürünü bilmiyorum. Antrinorum olurmusun 👉👈 para vermem ama
- Cevap sahibi+1 yıl
Bulgur , kuskus , sehriye , pizza , makarna , hamur isi , ekmek , cikolata, pasta , tarhana soslar gibi bir sey yemuceksin bunlar gluten icerir. Glutensiz beslenmek istiyotsan bunlari cikaricaksin (20 telecik bile mi sjdjdj)
- +1 yıl
Diyetisyenle görüşerek yağ oranınıza bakılarak düzenlenmeli, bence. Klişe öneri tabiki diyet ve spor denilebilir ama herkeste aynı program uygun olmaya bilir.
10 Yorumla - +1 yıl
İlk olarak emeği ve şekerli tuzlu herşeyi hayatından sil
Yemekleri yarım tabak ye salata ve limonlu su bol bol tüket
Şekersiz tarçınlı türk kahvesi öglen akşam 1 er fincan iç b bol limonlu su tüketmeyi unutma ben bu şekilde sağlıksız da olsa 30 kilo vermiştim 2 ayda10 Yorumla - +1 yıl
Erkek adamsın bi spora git 1 yılda sağlıklı bir şekilde verirsin. Niye zaman kaygın var ki?
12 Yorumla- +1 yıl
Neblm. Uzun surerse dayanamam diye dusunuyorum
- +1 yıl
Uzun süre olur mu kardeş. Erkek adamsın kendi kontrolünün kendi elinde olması şart
- +1 yıl
Sadece yürüyüş ile 30 kilo verilmez bunun yanında kesinlikle diyet listesi alman lazım spor salonuna gitmen lazım zaten 30 kilo vermesi gereken biri taş çatlasın 20 dk yürüyebilir
12 Yorumla- +1 yıl
2 3 saat yuruyus yapabiliyorum ama sıkıliyorum
- +1 yıl
Beni neden popo ediyorsun
- +1 yıl
Kefir öneriyorum, bol yürüyüş ve ısınma hareketleri sonra spor yapılmalı bence.
Bol yeşillik, yesil elma bol su , koşu, porsiyon küçültme.. motivasyon inanç dewami gelicek..🙏🏻😇11 Yorumla- +1 yıl
Cok tsesdkkur ederim😊😊😊😊😊
Sağlıklı bir şekilde metabolizmaya göre 6 ay gibi bir sürede verilir ama erkeklerin kadınlara göre öetobolizması daha hızlı olduğu için sen büyük ihtimal 4.5-5 ay gibi bir sürede verirsin yeni önemli olan metabolizma ve spor yapmak önemli beslenme ve diyetetik öğrencisiyim hacettepede sorsbilirsin istediğin bir şey varsa
03 Yorumla- +1 yıl
Iradem zayif ve dusuk kalori alinca başim donuyor.
- +1 yıl
Şöyşe kilo vermek kafada başlar hedeflerine odaklanmalısın beslenme ve diyetetik okumak dışında bende 30 kilo verdim yediğin şeyler ne bilmiyorum bahsedermisin diyetisyen eşliğiyle versen daha iyi olur ama vermesende yani istemezsen bir kaç önerim olabilir önemli olan beslenme düzenin birden ekmeği kesersen ya da öğün atlarsan olmaz bana günlük rutininden bahsedermisin
- +1 yıl
Biraz uzun konu.
sabah öğle akşam şekersiz türk kahvesi iç.
3 öğün ya da 2 öğün yiyosan 1 öğüne düşür.
günde 3 litre su iç.
ben bu diyetle 3 haftada 13 kg verdim.
hiç yürüyüş yapmadım. sadece evde yapabildiğim sporları yaptım.
ama sporları her gün yapmadım.
sadece bu yaptığım diyeti her gün uyguladım. faydasını da çok gördüm.
şekersiz türk kahvesi tokluk hissi yaptığı için zorlanmazsın01 Yorumla- +1 yıl
Tamam denerim saol
u
+1 yılKalori açığı oluşturarak hesaplayabilirsin. haftada 1 kilo normal sayılıyor
10 Yorumla35 kiloyu 6 ayda verdim yemek konusunda kendimi kontrol ederek oldu irade önemli
10 Yorumla- +1 yıl
Her gün düzenli şekilde yürüyüşe çık başka bilmiyorum..
11 Yorumla- +1 yıl
tamam tesekkurler
- +1 yıl
Düzenmiş falan hikaye insanoğlu kompleskli bir yapı doğru bu fakat senin bazı şeyleri başarman lazım yemekten kıs dengeli beslenme gerekise net çözüm
10 Yorumla - +1 yıl
Bence 6 ay falan sürer ama yemene içmene dikkat de etmen lazım kalori sayacı indir kendine ordan yediğin içtiğini yaz takip et kendini çok fazla su tüket spor yapmasan da olur bende o şekilde kilo veriyorum şu an sadece kalori sayarak
10 Yorumla - +1 yıl
diyet yapmadan kilo verilmiyor sadece yürüyüşle olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Irademi nasil guclendire bilirim
- +1 yıl
Bende 6 7 kilo versem iyi olur ya 😒banada yardm edin
12 Yorumla- +1 yıl
Buyur birlikte baslayalim
- +1 yıl
Olur
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Şimdiye kadar en fazla 6 kilo verdim onu da 2 ayda yaptım çünkü hızlı kilo vermek sağlıksız olur ve yağdan değil, kastan verirsin. Bu fazla kiloları ne kadar sürede aldıysan, o kadar süre boyunca vermek için uğraşmak en sağlıklısı bana kalırsa.
00 Yorumla Vücudun için gereken Sporu yaparak ve yine vücudun dinamiklerine uygun beslenerek
02 Yorumla- +1 yıl
Bunu nasil. oyrene bilirim
ben yatarak 2 ayda 15 kg verdim sadece günde 3 litre su ve az ye
03 Yorumla- +1 yıl
Onu bende yapmistim ama tekrar geri aldim
- +1 yıl
😂 yardimci olmadi o zaman yorumun
Açlık otu var tavsiyem sana bende 1 ay içinde 8 kilo verdim ve rahatsız olduğum için spor falan da yapmadım aktarcılarda satılıyor sabah ogle ve akşam kaynatacaksin gerçekten çok işe yarıyor bir tutumda biberiye atabilirsin sadece akşam icecegine
14 Yorumla- +1 yıl
Aç hissetmiyormusun
- +1 yıl
Bunun ismi ne tam olarak
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bir tane haber görmüştüm:
Kür diye salata yoğurt zerdeçal karabiber çörekotu bunlarla malzeme yapıcan 1 haftada 3 kilo veriliyormuş diye duydum.11 Yorumla- +1 yıl
1 haftada zaten 3 kill veriyorsun her diet yaparak fark etmez ha gisi😂
- +1 yıl
bir formülü bulursan bana da söyle bende bileyim yapayım tam 40 kilo fazlalığım var
01 Yorumla- +1 yıl
Formulu var tabiki bence sende biliyirsun tek sorun irade olmamasi
- +1 yıl
Diyet şart baba yemeğe elveda diye en öyle yemek yiyerek kilo vermeyi unutcan
00 Yorumla - +1 yıl
Mide orucu tut yemek türü önemli değil uyanma saatine göre bir sabah birde akşam altı gibi yedim ben bol su içtim onyedi kilo verdim iki yemek arası altı yedi saat yeme hiçbir şey miden küçülüyor bir hafta sonra göbek yariyariya eriyor
01 Yorumla- +1 yıl
Haklisin aslinda ama bende açlik ataklari geliyor
- +1 yıl
Valla şu anda rahatlıkla verebirisin herşeyin fiyatı uçtu zaten marketten bı rşey alamıyorsun o yüzden kolay
35 Yorumla- +1 yıl
hayir değil
- +1 yıl
Zenginsiniz o zaman
- +1 yıl
hayr bunun parayla alakasi yok yardim etmicekseniz rahatsiz etmeyn
- +1 yıl
Gayette alakası var anlamak istemiyorsan anlama
- +1 yıl
Cok faydali oldu yarindan itibaren zayiflicam😑😑😑😑😑
Zayıf iradeli birisi için uzun bir süreç olacaktır. Bu yüzden diyetisyen desteği ile beslenme programı hazırlamanı öneririm.
10 YorumlaBol su ve ekmeği azaltarak ben yaptım spora falan gerek kalmıyor tuz şeker çikolata kestim gayet iyi şunda
10 Yorumla- +1 yıl
yerken aklın neredeydi
11 Yorumla- +1 yıl
Gereksiz yorum
- +1 yıl
Verilir yeterki kararli olun..😉😉
11 Yorumla- +1 yıl
Kararli oluyorum ama iradem cabuk kiriliyor😞
30 gün yürümeyi başarırsan iraden güçlenir zaten. İlk o eşiği atlatman yeterli.
5-6 ayda verilir maksimum01 Yorumla- +1 yıl
5 6 ay uzun sure 2 ayda vermem lazim.
- +1 yıl
Eğer spor yapamıyorsan yürüyüşlede kapatabilirsin günde 30 40 dakika tempolu yürüyüş yardımcı olur. Şeker ekmekden uzak dur porsiyonları küçült rahat rahat kilo verebilrsin:)
07 Yorumla- +1 yıl
Sen verdin mi? 30 40 dakka azmis gibi geliyor ama onu bile yapmiyorum
- +1 yıl
Bende yapıyorum ama yetiyor eğer 30 40 dakika tempolu koşu yaklaşık 400 500 kalori yaktırıyor ben 5 6 kilo verdim şuanlık devam ediyorum
- +1 yıl
Kendi kilona göre günlük kalori ihtiyacı oluyor benimkisi 1500 calori ben 500 kalori azaltıyorum sende o şekilde calori hesabı yapabilirsin işe yarıyor
- +1 yıl
1500 ? Sen kac yasindain? 12 falan mi
- +1 yıl
Yinede sagol tesekkurler
- +1 yıl
13
- +1 yıl
13 mu sen diyet yapma bence saglikli beslen ama diet yapma kafani yorma bunlarla
Tüp mide oldum 60 verdim. İyi ki oldum. 5. senem hamilelikte 19 kilo aldım doğum sonrası geri eski halime döndüm.
06 Yorumla- +1 yıl
Ameliyatmi oldun
- +1 yıl
Bende olmalimiyim
- +1 yıl
Obez 1 im
Kendini zayıf iradeli olarak nitelendirmemeye çalış kendine güven. Olabiliyorsa profesyonel bir diyetisyen ile başla. Onun dediklerini yap 3-4 ayda 15-20 eksilirsin bence. 😊
00 YorumlaSpor dambıll kaldır kol kaslarını çalıştır düzenli spor salonuna git önemli olan irade ve istek san kafaya taktıysan zaten verirsin kilo spor diyet sabır
00 YorumlaEgzersiz yap yürüyüş yapmak etkili olur mu?
Bilmem ama bence dene14 Yorumla- +1 yıl
Oluyorda zorlaniyorum her gun yapamiyirum
- +1 yıl
tamam tesekkur ederim
Bir tanıdığım iki senede spor ve diyet uygulayarak 120 kilodan 58 e düştü.
01 Yorumla- +1 yıl
2 senede tabiki verilir o kadar sabirli birir olursam bu soruryu sormazdim zaten
- +1 yıl
Yürüme ve evde dumbell ile yapılabilir ben 15 kg verdim
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar surede
Yürümek kadar beslenmeye dikkat etmekte önemli yoksa yürüdüğün kilometreler sana sadece yorgunluk olarak dönecektir
00 Yorumla- +1 yıl
Çoxlu su iç limonlu su zad , axşam yeməy yimə çörəyidə qoy qrağa 🤷🏼♀️
010 Yorumla- +1 yıl
Aa sende azerbaycanlisan
- +1 yıl
Yoxsa fake hesabdi
- +1 yıl
Azərbaycanlıyam hə nadir tapıntı 😅
- +1 yıl
ozde cox nadir. hardan bilirdin ki mende azerbaycanliyam
- +1 yıl
uzurlu say ama takib eliyecem seni
- +1 yıl
Ləhçədən hiss olunur türkçə danşanmrsan 😅
- +1 yıl
lehce falan yoxdu orada temiz turk dilidi
- +1 yıl
@SadeceNuray birinide tapdiq
- +1 yıl
Hahahaha salaaam😂
- +1 yıl
@SadeceNuray elekim salam
öncelikle sadece yürüyüş yaparak 30 kilo verilmez hani 4-7 falan olurda 30 Olmaz , yürüyüş, diyet, yeşil çay, egzersiz gibi şeyler yapman lazım
00 Yorumlaİnsanlar vermeye çalışıyor bende kilo alıyım diye kendimi parçalıyorum🤦🏻♀️
03 Yorumla- +1 yıl
Neden kilo aliyosun? Ne gusel ferah ferah dolaş yaşa işte. Dolu vücut cok rahatsiz eder seni
- +1 yıl
Bende balik etli severim ama kizlarda 😅
babam yürüyo her gun biyerlere saatlerce 30 kilo verince söylerim
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam beklivem ama😅
- +1 yıl
daha çok yürümeni maddi durum el veriyorsa daha kaliteli ve güzel bir kulaklık almanı öneriyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Ekmek Şeker Tuz Asitli İçecekler Tuketmeden Spor Salonu ya da Günde 20.000 adım
00 Yorumla Bünyene bağlı, çabuk kilo veren bir yapın varsa verirsin
00 Yorumla- +1 yıl
Çok çok limonlu su iç mideni aldat az ye, ve her sabah koşu yap
00 Yorumla Akupuntur ve diyet ile verilir
Uygulayacisiyim00 Yorumla- +1 yıl
Orqanlarını kestirerek😂
19 Yorumla- +1 yıl
Cox sagol meslehetine gore😑😑
- +1 yıl
Azerimisin?
- +1 yıl
He
- +1 yıl
Bende
- +1 yıl
Turkce konusmak zorunda deilsin😅
- +1 yıl
Səndə
- +1 yıl
Haralısan?
- +1 yıl
Baki
- +1 yıl
Bildim çox gözəldi Bakı
- +1 yıl
diyetisyene gitmeni öneririm
11 Yorumla- +1 yıl
Gittim para sağmaya calisti se Şu an o para yok
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Merhabalar,
Daha önce görüşümde de bahsettiğim üzere sağlıklı beslenmenin temel ilkeleri ölçülü, dengeli, yeterli ve çeşitli beslenmektir. Kilo vermek için zayıflama diyeti uyguluyorsanız bunun sürdürülebilir olması, tüketilen besinlerin kolay ulaşılabilir ve ekonomik olması oldukça önemlidir. İlk olarak gün içinde düzenli egzersiz yapamıyorsak bile her zaman olabildiğince aktif olmaya gayret gösterin.
Sağlıklı kilo vermek için ipuçları
Sevgilerimle...
Bu harika tafsiyeniz ve yorumunuz icin tesekkurler. Beni motive etdiniz ve bilgilendirdiniz. ☺️