Hergun hasta oluyorum ne yapmam lazim?

Arkadaslar surekli grip oluyorum oksuruk tutuyo beni ve insanlarin yanindada oksuremiyorum ya da hapsiramiyorum burnumu bile zor siliyorum buarada zaten hasta olunca okula gitmek asla istemiyorum oyle daha cok rahatsiz oluyorum ve hicbisi anlamiyorum devamsizligim cok var 2 aya yakin yani oyle diyim ama surekli hasta oluyorum iyilesiyorum biryerden tekrar kapiyorum grip bana cok cabuk bulasiyo yani simdi izin kagidi niye almiyosun diceksiniz ben sabah izin kagidi almaya surekli gidemem dedigim gibi 2 aya yakin devamsizligim oldu surekli izin kagidi alamazdim ve hocalara surekli gosteremezdim ailem cok kiziyor niye okula gitmiyosun diye onlarda hakli ama ikidebir hasta oluyorum okuldakilerin yarisi grip olmasina ragmen okula geliyorlar ne yapmam lazim lutfen soyleyin artik bugunde hastaydim cok oksuruyordum gitmedim okula annemde bikmis durumda benim bu halimden ama hasta hasta okula gitsem hicbiseyin tadi kalmiyor ne dersi anlayabiliyorum ne hocayi lutfen yardim edin gerekirse oksuruge ne iyi gelir soyleyin

Hergun hasta oluyorum ne yapmam lazim?