Katarin forte 20 tablet içtim kullanan var mı? Yeni içtiğim için bilemiyorum ne yapacağını. Inşaallah iyi gelir. 😢😢
Bir an önce iyi olmalıyım bebeğim var.
Geçmiş olsun.
Gribe karşı bitkisel çözüm
Bir su ya da kupa bardağının içerisine sıcak suyumuzu doldurduktan sonra 4-5 tane karanfil, küçük bir parça zencefil ve küçük bir parça tarçın atıyoruz.
5 dakika beklettikten sonra 4-5 damla limon sıkıp, bir tatlı kaşığı bal ilave ediyoruz.
5 dakika daha beklettikten sonra karışımımız hazır hale geliyor.
Bolca kızılcık marmelatı ya da saf kızılcık suyu içiniz
Bu karışımı günde iki defa yapmamız durumunda hem 2-3 gün içerisinde gripten kurtuluruz hem de gribe yakalanma riskimiz azalır.
Grip Çorbası;
Grip çorbasının tarifi:
Malzemeler,
1 limon suyu,
1 adet kuru soğan,
3 adet havuç,
6 yemek kaşığı taze rendelenmiş zencefil,
3 adet kereviz,
5 diş sarımsak ve
yarım lahanadır.
Öncelikle bu çorbanın yapılışı için işe lahana, kereviz, havuç ve soğanı doğrayarak yarım saat boyunca tencerede ağzı kapalı şekilde haşlamak gerekmektedir.
Sonrasında, rendelenmiş sarımsak ve zencefil de eklenerek yaklaşık 5 dakika daha beklenmelidir.
Son olarak ocaktan alınan işlem, blenderden geçirilerek ve içerisine limon suyu da katılarak tüketildiğinde çok etkili bir şekilde gribi kısa sürede yok edecektir.
ilaç şart.. bol dinlenme.. ve sıvı alımı :)
Neden?
Bir kaç gün dinlen et sulu yemekler ye portakal bitki çayı geçiyor yavaş yavaş
senin en iyi ilacın eşin bence :)
Ne gibi? ☺
Onun varlığı yeter herkese öyle eş nasip olur inşallah yani çok özenirim böyle insanlara ☺️ O yüzden söledim en büyük ilacın o senin
Öyle gerçekten. Eş konusunda şanslıyım.
Darısı benim başıma ☺️
eig için teşeürler
Cevap
10Cevap
İlaç kullanmaktan uzak dur. 7 gün boyunca misafirindir. En etkili atlatma yöntemi. Keçiboynuzu pekmezi, bir kaç damla limon ve içine az biraz zeytin yağı, bunları karıştır ısıt iç, yatak iyice örtün ve terle, sabaha düş al ama saçlar kurulanacak, bir kaç gün tekrar et...
Şifalar dilerim
Aslında usumuyorsun vücut işin yüksek olduğu için evin isisina göre üşüyor oluyorsun. üzerindeki yünlü kazağı falan cikar. bir adet limonun suyunu sık içine bir yemek kaşığı bal köy ılık suyla bir bardakta karıştır iç sabaha turp gibisin
Bol bol su, lımonlu cay ve terlemeye calıs iç çamasırlarını deıs terlı kalma
Bollllll portakal suyu ve ev yapımı limonata
Pekmez ve kuruyemiş
Aşırı terlemeli bir uyku
Geçmiş olsun
Bol sogan sarimsak bitkisel caylar ve limon portakal suyu sek.
esıne soyle sana sarılsın :)
Kıyamam ona, ona da geçmesin çalışıyor adam.
Grpmısın
Evet. 😢
Duşta önemli evet.
Sıcak tut mideni. Sıcak şeyler iç.
imkanın varsa hamama git.. yoksa terlemeye çalış..
ılık dus al yat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar