Yıllardır geçmeyen bir uyku sorunum var ve hayatımı mahvediyor?

Arkadaşlar merhaba ben 24 yaşında bir öğretmenim yıllardır lise yıllarımdan hatta belki ortaokuldan beri geçmek bilmeyen bir uyku problemim var tüm düzenimi alt üst ediyor. (Lisede arttı)

İlk zamanlarda 2-3 saat uykuyla hiç yorgun olmadan anlamadan okula gittiğim günler olurdu dersanem de olurdu 15 saat falan dışarda geçirirdim ama yıllar galiba beni yordu özellikle lise son üniversiteye hazırlanma senemde.

Üniversitede derslerime kalkamaz alarmı duymaz oldum arkadaşlarım artık duyar uyandırırdı çeşitli yollar denedim şu an uyku ilaçları dahi kullanıyorum.

Şu anda çalışıyorum ve mesela bugün uykumdan dolayı işe gidemedim. Çok mu geç yatıyosun diye sorarsanız hayır bence çok geç değil 01-02 gibi yatıyorum 7’de kalkmam gerekiyor ama mesela salı günü çalışmıyordum 2’de yattım uyandığım saat öğlen 16.00 idi. 14 saat bir insan nasıl uyur nasıl uyku yetmez ben anlamıyorum. Bugün de işe gitmem gerekiyordu dün gece 2 gibi yattım sabah 7’de kalktım kahve içtim kahvaltı derken asla ayılamadım hastayım diye yalan uydurdum gitmedim. Sonra bir uyumuşum şimdi uyandım. Neredeyse bi 16 saat uyku. Ve hala uykum var. Geceleri deli gibi enerjik oluyorum uykuya dalmam çok zor oluyor.

Bir gün uyumayıp ertesi gün erken yatma olayını da defalarca denedim yine aynı şey oluyor çok yorgun düştüğüm için bi 10-15 saat falan uyuyorum yine düzen şaşıyor. Ben nasıl çıkacağım bu işin içinden?

Yıllardır geçmeyen bir uyku sorunum var ve hayatımı mahvediyor?