Bence kararlılık ister.
Babam 50 yıllık içici ve iki aydır ağzını bile sürmedi. Aldığı tek bir kararla sigarayı bıraktı. Abim aramış kendisini "sigarayı bırakmanın şerefine sana iki paket parliament alıp göndericem" diyo Bu abiler niye böyle?😂😂
Bence kararlılık ister.
Babam 50 yıllık içici ve iki aydır ağzını bile sürmedi. Aldığı tek bir kararla sigarayı bıraktı. Abim aramış kendisini "sigarayı bırakmanın şerefine sana iki paket parliament alıp göndericem" diyo Bu abiler niye böyle?😂😂
İrade meselesi mesela ben dün sadece bir tane içtim , bugün hiç içmedim bayramlarda 8:10 gün içmediğim oluyor.
Diyorum ya sigara anlık gelişen bir şey böyle aldın mı bitti.
İnanın o sigarayı aldıktan sonra daha ilk sigarayı içmeden diyorsunuz ki keşke almasaydım. Ama iş işten geçmiş paket alınmış ve bu paketi bırakayım kafasına giriyorsunuz önemli olan sigarayı almamAk
Bu da dediğim gibi kararlılık gerektirir.
Kesinlikle
Cevap
6Cevap
Bence irade ister.. gerçekten isteyen bırakır aslında
Benim dede bir doktor lafıyla bırakmış adamı doktorlar büyülüyor
Ha bir de o var dimi? Aile üyeleri açıklamak için kendilerini öldürse inanmazlar. Bir başkası söyleyince hemen zincirleri elden bırakıyorlar.😂
Ben bırakmak istemiyorum irade değil istek meselesi
kırmızı hapı tercih edebilecek yürek ister
Kırmızı hap ne?🙄
gerçekler
Ha yani sigarayı bırakıp gerçeklerle yüzleşmek cesaret ister mi demek istedin?🙄
hayır tercih meselesi insan kendisini kandırmayı da tercih edebilir cesaretle alakası yok
Kararlı kişiler kendilerini kandırmadıkları gibi sözlerinin eri insanlardır. Ama evet seninde dediğin doğru.
İrade ister.
Mr. Mert o iradeyi kullandığınızı görebilecek miyiz?🙄
Hahah sen ne fenasın😂 he bizde yedik. Çocukta ki iradeye bak, bağımlılığını bile dondurabiliyor.😂😂
Anladım bu iyi bir şey.
Başlar o
Tövbe de🙄
Haha geçen annemi oyuna getirmeye çalışıyor. "Çabuk çay yapıp getirmezsen sigara yakıcam haberin olsun" diyip duruyor.😂😂
Sorma çok fena😂
Özel😂
:):)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?